TELEFONTERROR OCH MAILBOMBNINGAR

När Styrelsen för psykologiskt försvar lades ner år 2009 hamnade ansvaret för landets förmåga att hantera psykologisk krigföring på MSB:s skrivbord. MSB är Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap. I mars 2017 släppte MSB en förstudie om det muslimska brödraskapet i Sverige, men man saknade beredskap för vad som komma skulle. Telefonterror och mailbombningar. Myndigheten med ansvar för landets psykologiska försvar klarade inte av att stå emot några psykologiska eldöverfall från de som inte ville se några studier alls om det muslimska brödraskapet.

Om inte landets psykologiska försvar – Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap – orkar stå emot en påverkansoperation, vem eller vilka skall då inte vika ner sig? När MSB anser att allt bråk kring förstudien är skäl nog att inte gå vidare, vilka skall då orka med att utreda det muslimska brödraskapets inflytande i Sverige? Eller räcker det bra med att se konsekvenserna av en massa tjafs och käbbel med MSB i ämnet, där MSB viker ner sig? Inflytandet tycks ju fungera och ha önskad effekt…

Telefonterror. Mailbombande. JO-anmälningar. Anställda på MSB säger sig aldrig ha varit med om något liknande. Man angriper på olika sätt, man använer olika strategier och varierar sin taktik.  Allt går ut på att utmatta motståndaren, på att knäcka försvarsförmågan och motståndsviljan. De som inte ville att MSB skulle grotta ner sig i det muslimska brödraskapets förehavanden i Sverige lyckades. Det psykologiska försvaret knäcktes och man hissade vit flagg. ”Allt bråk” kring förstudien räckte för att man inte skulle låta forskarna bakom förstudien gräva vidare.

Man kan tycka att MSB agerar vekt och ryggradslöst. Eller så landar man i slutsatsen att landets psykologiska försvar inte klarar av att försvara landet mot de fiender som finns bakom våra linjer. Löfven och gänget har satt det psykologiska försvaret på att se till att Putin-Ryssland inte skall kunna köra några påverkansoperationer mot valet 2018. Löfven och gänget borde fundera ett varv till, kolla vad som händer innanför landets gränser. När det psykologiska försvaret inte orkar med mailbombningar och telefonterror – vad orkar det då med? När det psykologiska försvaret tvingas vika ner sig för ”allt bråk” på hemmaplan, vad klarar de av när motståndaren spelar i en avsevärt högre division…?

MSB och det muslimska brödraskapet visar på ett tydligt svaghetstecken i det svenska samhällsbygget. Några ihärdiga mailare, inringare och nät-insurgenter lyckas knäcka landets psykologiska försvar. De får en myndighet att skifta fokus – bort från det som borde granskas ännu hårdare. När Sverige måste vara starkare, visar våra myndigheter svagheter som motståndaren kommer att utnyttja skoningslöst. När MSB måste ha en stark ryggrad, är man helt ryggradslös.

20 svar på “TELEFONTERROR OCH MAILBOMBNINGAR”

 1. Ja det är ju alldeles tydligt att mot Islamister är det bara brutalt våld som hjälper. Vem som ska utöva det i Sverige är lite oklart idag men det kommer säkert att klarna vartefter Svensson drabbats lite mer av multikulturen.

 2. ” Stockholms moské vid Björns trädgård är i dag den mest kända MB institutionen i Sverige. Kanske kan den betraktas som ett huvudkontor för rörelsen. Här huserar en mängd olika organisationer som är knutna till MB. Genom åren har aktivisterna i moskén lyckats bygga upp en ”myndighetsstatus” där de konsulteras i frågor som rör islam och muslimer i allmänhet. Genom att befinna sig i Stockholm har moskén haft en geografisk närhet till landets politiska maktcentrum som inneburit att det varit möjligt att bygga upp ett samarbete och relationer med politiker och andra under en lång rad av år. Fotografier från evenemang visar att politiker från olika partier varit regelbundna besökare i moskén. Brödernas placering i Stockholm, deras skickliga arbete med att framstå som representanter för en religiös minoritet och deras tålmodiga arbete med att etablera sociala relationer med makthavare, har gjort att de fått ett politiskt försteg i förhållande till andra muslimska aktivister i landet.”

  https://www.msb.se/Upload/Kunskapsbank/Studier/Muslimska_Brodraskapet_i_Sverige_DNR_2107-1287.pdf

  Jag kan bara instämma.

  Såsom en konsekvens av att det i det närmaste militärt försvarslösa Sverige har blivit USA:s geopolitiska bitch, så måste Sverige i likhet med USA, ivrigt förfäktat av Carl Bildt, sympatisera med sunnisidan i Sunni-Shia-konflikten i Mellanöstern, i utbyte mot säkerhetspolitisk stöd. Detta har lett till att det svenska politiska etablissemanget haft en välvillig inställning till all sunnimuslimsk massinvandring till Sverige. Muslimska Brödraskapet, al-Qaida, talibanerna, IS, salafi-wahabbister tillhör alla sunni och har också fått fotfäste i Sverige! En stor sunnimuslimsk grupp i Sverige ger grogrund för radikalisering, jihadister och växande makt för det muslimska brödraskapet

  Hösten 2005 sålde den sunnimuslimska moskén i Björns trädgård i Stockholm kassettband, där judar beskrevs som bröder till apor och grisar och borde mördas. Delar av banden sändes i Dagens eko i Sveriges Radio. Moskén anmäldes för hets mot folkgrupp. Ärendet hamnade hos Justitiekansler Göran Lambertz, som inledde en förundersökning, utan att beslagta de band som sändes i Dagens Eko som bevis. Förundersökningen lades ned med hänvisning till Mellanösternkonflikten och i brist på bevis.

  Summa summarum:
  det är legitimt för sunnimuslimer i moskén att hetsa dödshot mot judar i Sverige då man alltid kan skylla på och relativisera till Israel-Palestinakonflikten.

  För mig var detta ett ytterligare bevis på, dels hur PK-korrumperat det politiska såväl det högre juridiska etablissemanget i Sverige är, dels att den i särklass mest favoriserade minoritetsgruppen i Sverige är sunnimuslimerna i allehanda schatteringar.

  Tyvärr ser det nattsvart ut för Sverige. Sveriges två senaste statsministrar Fredrik ”öppna era hjärtan” Reinfeldt och Stefan ”Refugees welcome” Löfven, saknar sjukdomsinsikt och bär båda avog sköld mot fosterland.

 3. Hej.

  Fråga dig själv om du törs säga: ”Islam är vår fiende” högt.

  Jag vågar – det kostar.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 4. Gd Helena Lindberg kanske inte vek ner sig? Hon kanske sympatiserar med de klagande?
  Det mesta av MSB:s krut har hon lagt på genus. Mycket om detta på WTF idag.
  Hon var ju Leni Björklunds närmaste när Leni var ”försvarsminister” 2003-2007. Se gärna min längre kommentar på Ledarsidorna.se!
  Helena Lindberg går nu vidare och blir riksrevisor i en annan träskmyndighet.
  Som de säger i USA: ”Drain the swamp!”

 5. Om man vet vilka mailbombarna och telefonterroristerna är skicka Expressen på dem hjälper inte det,va heter dom nu nazisterna?dom kommer göra smulor av vänstersnubbarna i sina runda brillor och feminina klädsel.Eller fotbollsgrabbarna i AIK,eller Hells Angels,men det ska fäktas med pennan,det biter inte på subversiva element!

 6. Så går det när man anställer fel människor. En samling akademiker som har problem med dagens verklighet och sig själva skall inte sättas att leda. Akademiker skall finnas längre ner i en organisation.

  En myndighet skall ledas och inte administreras i avvaktan på pension. Hämta chefer ur beslutsmässiga och beslutsvana kategorier. Exempelvis sjukvårdspersonal, poliser och militärer vet hur man hanterar sådana här situationer. Utan att falla undan för bösset.

  1. Militärer säger du? Knappast, de har i Sverige bara behövt fatta beslut i låtsassituationer. Det fåtal som tjänstgjort i Afghanistan är det måhända annorlunda med.

 7. I stället stöder man med 10 mille forskning ”Samverkan och ledning ur ett genusperspektiv”.
  Det protesterar ingen mot. Genus är ju inne, hotbilder ute.

 8. Skrämmande och oacceptabelt att en myndighet ger vika för hot och utpressning från människor och/eller organisationer som har allt att vinna på att sanningen inte kommer fram på ett vetenskapligt sätt. I själva verket vet vi ändå vad Muslimska Brödraskapet står för och vill. Det de vill finns beskrivet på flera ställen av deras egna, i muslimska partiers program, i ”projektet” m.m. Man blir rädd. Sverige sviker oss och vad ska vi göra åt det? Ta lagen i egna händer? Rösta på vilka? Fly landet? Jag har fått nog, jag orkar inte mer med dårskaperna!

 9. Vilka som kommer vinna är väl då redan avgjort. Med dessa gummiryggar och fega kräk som ska ansvara för någon slags säkerhet.
  Skattade och islamiserade till döds.
  Det börjar lacka mot slutet.

 10. Att MSB är mer än lovligt tandlöst, är i för sig väl känt och konstaterat. Däremot såg jag positivt och även milt sagt förvånad över att man tog tag i ett problem, som inleddes genom förstudien.
  Att MSB nu vikit ned sig är (tyvärr) ingen överraskning.

 11. Om forskarna verkligen vill gå vidare finns bara en sak att göra – crowdfunda. Det kommer att bli en massa anonyma donationer, för vem vill riskera att få ett ilsket gäng med knölpåkar utanför dörren, men det kommer att gå. Tino Sanandaji lyckades med råge.

  En annan möjlighet är att FM eller SÄPO tar tag i det och låter forskarna jobba under hemligstämpel tills de är klara men den möjligheten har jag små förhoppningar om.

 12. Jag har läst rapporten. Alla som månar om det gamla, fina Sverige borde läsa den. Den är ett riktigt sprängstoff!

  Rapporten ger en skrämmande bild av ett framtida, balkaniserat Sverige. Rapporten visar också hur det svenska etablissemanget, hänvisande till det utopiska Multikulti (=mångkultur/mångfaldssamhället) och med en stor portion godtrogenhet, har släppt in trojansk häst i form det muslimska brödraskapet (MB). Om vi inte ser upp, kommer MB förgöra och islamisera det svenska samhället. Kom ihåg, MB är beväpnat med det kraftfulla födelsetalsvapnet!

  När rapporten kom ut i feb 2017 har allsköns kulturmarxistiska och politiskt korrekta forskare sågat rapporten på osakliga grunder. (De verkliga skälen torde vara att, inte de, utan Magnus Norell fick uppdraget att skriva rapporten samt att de inte gillar att någon skriver utan PK-filtret påkopplat om islam eller om det mångkulturella samhället.)

  Sedan har en oborstad hord av näthatande islamister, multikulturalister och vänsterradikala stampats fram ur marken, som nu tämligen framgångsrikt attackerar budbäraren – Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB).

  Jag hoppas att rapporten kommer ligga kvar på MSB, åtminstone för MSB:s bästa. Om den tas bort kommer svenska folket, som är föremålet för smygislamiseringen, inte ha något förtroende för MSB. Saknas förtroende, kan MSB lika gärna läggas ned, med tanke på att MSB verkar i förtroendebranschen.

  https://www.msb.se/Upload/Kunskapsbank/Studier/Muslimska_Brodraskapet_i_Sverige_DNR_2107-1287.pdf

 13. Tänk så nöjda brödraskapets representanter är, nu när de
  inte endast sätter agendan i den s.k. public service utan även
  lyckats knäcka en myndighet. Frågan är väl hur mycket passiv
  hjälp man fått av de gröna och röda khmererna, de aningslösa sossarna i Tro och Solidaritet, och PLO-vännerna i
  Svenska kyrkan med dit hörande organisationer.
  Då jag , i yngre dagar var jag en hel del i Israel, så befarar jag
  att det bara blir värre till den dag, då vi följer Israels exempel och äntligen inser att vi själva skall sätta agendan, styra och ställa i vårt vackra gamla rike.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *