I OTAKT – VÄLKOMMEN!

Allt har ett slut, så även bloggen den Sjätte Mannen. Den Sjätte Mannen har gått vidare till de sälla jaktmarkerna i otakt. Under några har den Sjätte Mannen mest stått stilla och väntat på det oundvikliga slutet. Det slutet är nu, men det är ett slut som är början på någonting nytt, något bättre – den här bloggen.

Den Sjätte Mannen kommer alltid att leva kvar som ett kapitel i min historia, Den Sjätte Mannen stöptes om under en tid då jag själv anser att jag nyktrade till och började se på omgivningen och verkligheten som den ser ut. Namnet Sjätte Mannen var inget annat än ett nöddop av en blogg som bara hade sin förklaring i en photoshoppad bild på undertecknad och fem före detta partiledare för Moderaterna. Något djupare djup än så fanns inte, inte ens en patetisk ambition att få 101 kilogram ister med grått hår att framstå som något upphetsande med URL:en 6mannen.se.

Den Sjätte Mannen var inte speciellt spännande längre, annat än i vissa texter kanske. Bloggens utseende hade passerat ett bäst-före-datum för länge sen och det fanns inget större hopp i att kunna utveckla bloggen till det jag ville. Namnet kunde ha levt vidare, men jag ville ha en nystart på riktigt – ett sista namnbyte efter Tokmoderaten och Sjätte Mannen. Tredje gången gillt. En ny upplevelse, ett nytt utseende och ett nytt namn blev beslutet.

Nu kommer alltså den här bloggen, den sista bloggen som jag kommer att agera på. Bloggen heter I otakt, något som klurades fram av mig och min underbara webb-sidekick Micke Wilmarsgård. Det är Micke som har byggt den nya sidan, som har tagit de där bilderna på mig som kommer att fungera som bildsättning till både blogg och inlägg framöver. Jag tycker att han har gjort ett fantastiskt arbete, men vi är bara i början av en process där vi nog aldrig kommer att bli klara med finslipning och implementering av nya idéer och påhitt. Det Du ser imorgon på I otakt kommer sannolikt att se annorlunda ut någon månad. Den som står still är dömd till undergång, det fattar till och med jag trots att jag är konservativ i själen. I otakt kommer aldrig att vara i takt med det jag kommer vilja se i min egen blogg.

Namnet I otakt handlar om hur jag ser på mig själv i förhållande till makten, härligheten och de tre statsmakterna. Som konservativ enmanstankesmedja kan man inte vara annat än i otakt med den samhällsförändring som vi lever i här och nu. I förhållande till läsekretsen däremot, så är jag nog mer taktlös än i otakt. De texter som formulerats i den här bloggen kommer att leva vidare I otakt. Här har jag ingen annan ambition än att fortsätta i samma spår som tidigare men med målet att alltid utveckla mitt skrivande. Den som står still är dömd till blablabla… ja. ni vet.

Häng på. Häng med. Det här är bara början på något nytt, något bra som alltid kommer att kunna bli bättre. En förutsättning är att Du som läser gillar, delar, tycker och tänker på kommentatorsspåret och interagerar. Du som läsare är bränslet till min kreativa motor. Det är när Du finns där för läsa om min ångest, min frustration och mina åsikter som den här bloggen blir meningsfull. Utan läsare är den faktiskt meningslös.

Nu kör vi. Välkommen till I otakt!

Vill du stötta den här bloggen, bloggens utveckling och framtid – titta in HÄR.

13 svar på “I OTAKT – VÄLKOMMEN!”

  1. Kul att du väljer att förnya dig. Blev orolig att du skulle lägga av. Grattis till nya sida. Verkar mycket lovande!

  2. Även jag har kommit i otakt med dagens politik- och mediesamhälle (har inte ens FB och en modern mobiltelefon) och jag sätter ett stort värde på din blogg, så mycket att jag nu ska börja betala för mig 🙂

  3. Grattis till nystarten och ett välfunnet namn.
    En lantis som jag gläds åt naturens nystart med vårlökar som tittar fram och flyttfåglar som drar norrut. Så din nystart med otakt ligger i takt med naturen. Politiker och byråkrater verkar befinna sig i vinter-ide. Någon tjällossning i politiken verkar avlägsen.

  4. Du kommer att få många nya läsare. För deras skull vore det bra om materialet från sjätte mannen, för det mesta helt lysande alster, blev tillgängligt även här.
    Jag tycker mycket om att Du har ”stulit” Westerholms prenumerationsmodell.
    Lycka till och skriv så det ryker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *