FIENDEN MITT I BLAND OSS

Jag kunde inte somna. Det där filmklippet, med tillhörande ljudspår, plågade mig i timmar. En ung kvinna. En kniv. En lika brutal som vidrig avrättning, inför en rullande mobilkamera. Det var fienden vi såg. Vår tids fiende. De som lever för att slakta oss, de otrogna. Det tog sina timmar att somna, men när jag väl var i sömnens dimension så fortsatte mardrömmen. Filmklippet snurrade innanför mina stängda ögonlock, och min sovande hjärna.

Häromdagen satt jag vid datorn och knappade ner ett knastertorrt inlägg om ett dubbelmord i de marockanska Atlasbergen för NB Nyhetsbyrån. En ung dansk kvinna och en ung norsk kvinna hade hittats mördade i ett tält nära Nordafrikas högsta berg. Det talades initialt om våld mot de unga kvinnornas halsar. Där och då såg jag bilder framför mig, med en maskerad religiös dåre bakom kvinnan. Ett första snitt, och ett fortsatt våld. Men så var det inte. Den här gången var det faktiskt ännu värre. Det var en ung man som satte foten mot ansiktet på en skrikande ung kvinna, som skrek och gurglade medan livet rann ut rött på marken…

Det var då jag önskade att jag hade de där hörlurarna, som kunde ha gjort mig hörselskadad till tonerna av en valfri deprimerande Kent-låt. På nyheterna i SVT lät man en avsevärd tid av nyhetsrapporteringen handla om just den kopplingen, hörlurar och hörselskador. Men inte ett ord om de mördade unga kvinnorna i Atlasbergen. Inte en stavelse.

Fyra unga män – som tydligen har svurit trohet till den Islamiska Staten – har gripits av polis i Marocko. De bar en större samling större knivar och mindre svärd vid gripandet. De var inte maskerade. På bilderna i internationell press kunde man se fienden som fienden ser ut i dag. Fyra unga män, med skruvade hjärnor och noll hämningar när det kommer till våld och död mot oss otrogna.

Det som man kan se på det nu välspridda filmklippet är sådant som har varit och är vardagsföreteelser hos den Islamiska Staten i Syrien och Irak. Skillnaden är att inga unga danska eller norska blondiner har fått sätta livet till där. Visst, har det dokumenterats på mobilkamera och visst har det varit lika hemskt. Skillnaden är att några av de gärningsmännen nu kan finnas i våra utanförskapsområden. De så kallade återvändarna. De som bara kan återvända till Sverige, och som i värsta fall möts av socialens tant ute i ”orten”…

Fienden mitt i bland oss.  Jag blundar, och ser filmsekvensen igen. Jag hör skriken – och  funderar på när, var, hur nästa vidriga filmsekvens kommer att spelas in. Det är nog bäst att inte veta.

23 svar på “FIENDEN MITT I BLAND OSS”

 1. Jag såg också filmens fullständiga vidrigheter. Även jag hade svårt att somna igår kväll.

  Detta släpper vi in i vårt land, och som du skrev ”prussiluskor” skickas att möta dem. Dessa avskum och monster måste ovillkorligen ut ur vårt land! De skall inte ”avradikaliseras” här utan låt de länder som led svårast av IS ta hand om dem. De muslimska länderna har rätt straff för dylikt avskräde. Döden.

  Vårt land måste utvisa den här s.k. religionen, som tillåts ställa krav på eftergifter av oss oupphörligen. Kom inte och relativisera med att Bibeln också har vidriga sidor, för, ja, det har den säkert MEN de sidorna predikas ingenstans. Ingenstans. Koranens vidrigheter deklameras i moskeerna dagligen. De räknas som sanning eftersom det är guds ord.

  Jag har läst koranen, och verserna med hot, våld och ren tortyr mot judar och otrogna går att räkna i hundratal. Låt islam förbli i de redan muslimska länderna, här har denna våldsförhärligande ideologi ingen hemortsrätt.

  Jag är övertygad om att det finns människor av muslimsk tro som är som vi, oftast ”goda”, men jag anser inte att vi har råd att chansa. Misstänker att dessa dessutom är för lätta att skrämma in i en fundamentalistisk fåra om en sådan blir den gällande. De räknas ju som avfällingar annars, vilket för dem innebär dödsstraff.

  Filmen borde vara obligatorisk för alla svenska politiker och journalister. De som har släppt in ”vargen”.

 2. Vidrigt, Fredrik. Hoppas 7-partisternas sömn också stördes av detta muslimska illdåd. Barbariet måste stävjas – skoningslöst.

 3. Decennier av ansvarslös, okontrollerad massinvandring i kombination med en kravlös integrationspolitik som snarast uppmanar invandrare att inte anpassa sig till majoritetssamhällets värderingar har satt sina spår.

  Hur många fanatiska, våldsbejakande, potentiellt farliga islamister finns det i Sverige idag? Några hundra? Några tusen? Mer än tiotusen? Ingen kan veta säkert.

  SÄPO gör förstås uppskattningar baserade på spaning och underrättelser, men uppskattningarna är till sin natur högst osäkra. Det går inte att hålla koll på de s.k. ensamma vargar som radikaliseras på egen hand via Internet. Och det krävs bara en terrorist för att genomföra ett dåd som kan resultera i åtskilliga dödsoffer.

  Som man sår får man skörda, och Sverige lär – i likhet med övriga Västeuropa – få skörda konsekvenserna av en naiv syn på muslimsk massinvandring i flera decennier framåt.

 4. ”Det viktigaste nu är att fortsätta leva som vanligt”, är det ständiga mantra man hör från makthavarna när detta barbari sker om och om igen.

  Sorry, men varje normal människa med ett uns självbevarelsedrift känner sig jävligt obekväm med att nästan dagligen möta tickande bomber med skepparkrans, hat i blicken och islamistuniform på gatorna i Sverige. Jag kan välja att inte resa till Marocko, men det är så vidrigt att politikerna med sin sinnessjuka politik förvägrar mig rätten att inte längre känna mig trygg i Sverige.

  Föraktet jag känner för de ansvariga politikerna är obeskrivligt, men den frustration man känner över alla de väljare som lever i en faktaresistent, förljugen fantasivärld är det som upprör mig mest. Den förvridna form av ”godhet” och ”tolerans” man uppvisar gentemot ren ondska är hårresande. Självbevarelsedriften är totalt utplånad hos dessa stackars människor.

  1. När självbevarelsedriften inte existerar i den svenska kulturen så går det som det alltid går vid kulturkollisioner. Den dominanta kulturen tar gradvis över och den undergivna kulturen försvagas och upphör efter hand att existera.

   1. Exakt så! Den förvridna ”godheten” och den proppmätta ignoransen blir på sikt vår civilisations död. Det tragiska är att den ”värdegrund” som håller västvärlden i ett järngrepp och sägs värna humanismen och demokratin, i själva verket är en stor faktor i att vårt samhälle bryts ned och blir mer ociviliserat och våldsammare.

    Jag känner mig förtvivlad över att så få människor inte begriper vad som sker med vårt samhälle!

 5. Hej.

  Inte fyra unga män.

  Fyra muslimer. Fyra araber, eller marockaner, eller vad det nu blir rent taxonomiskt.

  Inte fyra unga män, utan fyra muslimer.

  Hur många muslimer finns det i Sverige? Hur många är tillräckligt många? Hur många är för många?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  1. @Rickard 09:34
   Exakt! Fyra muslimer!

   Enligt PEW kommer Sveriges befolkning 2050 bestå av ca 30% muslimer. En krutduk på svensk botten som heter duga, ty rekryteringsbasen för terrorister enligt ”allahu akbar”-mantrat, liknande de som avrättade de skandinaviska kvinnorna, är enorm.

   Och hör upp nu alla godhetsknarkare! Man gör sig själv en otjänst att tro att det är galna människor som skär huvudet av folk. Det är de inte. De är bara goda muslimer som är i krig mot ”otrogna” och mot västerländsk dekadens.

 6. Det känns betryggande att den svenska staten satsar 10 mdr kr på Patriotrobotar, visserligen utan ammunition, för att bekämpa fienden.

 7. Du är tydligen inte tillräckligt avtrubbad om du får sömnproblem av det klippet. Själv sov jag som en stock och drömde söta drömmar om svensk sommar

 8. Sverige har haft en minister i form av Mehmet Kaplan som jämförde IS-krigare med svenska Finlandsfrivilliga.
  När turknationalisten Kaplans dubbla agendor slutligen tvingade honom att avgå, försäkrade de värdegrundsimpregnerade språkrören Fridolin och Romson att Kaplan fortsatt åtnjöt ett odelat förtroende från miljöpartiets ledning.
  Efter terrordådet på Drottninggatan visade Fridolin prov på ett imponerande pokerface då han tvärtemot fakta påstod att Miljöpartiet minsann inte alls förhalat och baktalat all form av terroristlagstiftning i Sverige – Fridolin är en god kandidat till årets kappvändare.

  1. Jag undrar vilka ”Finlandsfrivilliga” som brutalt mördade och skar halsen av oskyldiga, försvarslösa kvinnor.

   Jag inte bara frågar efter, jag kräver, att ngn från MP ska svara på den frågan i den avsatte turknationalistens Kaplans ställe.

   Var är ni journalistpack?

   MickeP

  1. IKEA-morden ja, det var den händelsen som fick mig att ge upp om Sverige. Den blivande mördaren hade uppehållstillstånd i Italien men det kravlösa livet i Sverige passade aset bättre. När aset efter lååång tid med boende och uppehälle gratis plus fickpengar och naturligtvis på fri fot äntligen får klart för sig att tiden i Sverige närmar sig slutet går aset ut och mördar två svenskar som ”hämnd”. Och efteråt? Inte tillstymmelse till självrannsakan eller ursäkt från myndigheter eller politiker. Och röstandet på 7-klövern fortsätter i stort som vanligt. Fy faaaan!

 9. Jag klarade inte av att se hela filmen, bestialiskt, fruktansvärt och fullständigt vidrigt det lilla jag såg. Det räcker nu, stäng gränserna och börja med massutvisningar omgående! I annat fall kommer detta hemska, bestialiska och fruktansvärda bli vardag i detta land.

 10. Instämmer helt med Sulla Felix och liknande (även om jag inte sett filmen). Kanske jag borde men jag är rädd om min nattsömn och jag genomlevde olika vidrigheter filmade av ISIS och utlagda på nätet.
  GALENSKAPEN av svenska myndigheter, svenskt PK-etablissemang + åtföljande svans – ”de är ju också människor”(om IS-krigare) – att släppa in dessa människor i landet Sverige, övergår mitt förstånd, men visar tycker jag, att överheten inget förstånd har kvar vad gäller att skydda landets medborgare. Naiviteten slår knutar på sig själv i pur glädje över att äntligen få ett människomaterial att göra GODA MÄNNISKOR AV och därmed visa det svenska föredömets gudomliga förmåga. Eller skall vi säga ”det svenska projektets/folkhemmets osv. förmåga”.

 11. Samtidigt får en hel del länder i Europa en massa skit på sig för att de inte vill släppa in eländet i sina länder. Svensk media ( förtjänar de benämningen alls? ) öser massor med svavel på dem som vill värna om sitt folk och länder.
  Min dröm – att i en snar framtid rannsaka det svenska etablissemanget – är och jag tror förblir bara en dröm. Jag tror inte längre på Sverige.

 12. Tänker inte se filmen, tackar alla som beskrivit den så att jag personligen slipper ytterligare mardrömmar.

  Vi har gått förbi dialog, invektiv, förakt, hjälplöshet, depression.
  Dags för primalskrik?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *