DUBBLA MALLAR

I spåren efter att det mesta av det värsta om terroristen Akilovs eskapader har blivit allmänt känt så finns det en sak som stör vissa, och får andra att bli selektivt stumma. Det handlar om att komikern Özz Nûjens nära och kära har pumpat in några tiotals tusen svarta kronor till Akilov. Om det pratas det på högerflygeln, medan landets vänstertomtar och socialiststroll har drabbats av i det närmaste en total tunghäfta. Får de ut några bokstäver så handlar det mer om förakt för de som lyfter fram familjen Nûjens transaktioner till den hantverkande men blivande massmördaren. Det är dubbla mallar när det är som värst…

Alla vet hur det hade låtit om det var någon företagsledare, någon högerpolitiker eller bara någon som vänstern älskar att störa sig på. Då hade det inte spelat någon roll ifall det var företagsledarens brylling som betalade svart. Eller om det var högerpolitikerns pyssling som hade skickat svarta pengar till den hantverkande blivande terroristen. Då hade stormen varit total. Då hade det varit gråt och tandagnisslan, ilska och förtvivlan.

Men nu var det Özz Nûjens nära och kära, och Özz lovar ju att han inget vet. Enligt svensk vänsters dubbla mallar är det automatiskt sant. Samtidigt hade det varit falskt om en kapitalist, ett högerspöke hade försökt sig på den abrovinken. Det vet vi. Det vet vänsterdebattörerna också, men de hade lik förbannat värmt på tjäran och tagit fram fjädrarna.

Özz Nûjens familj använde svart arbetskraft. Det måste anses bevisat i förundersökningen rörande terrordådet. Är det någon som vanligtvis upprör svensk vänster lika mycket som ett terrordåd eller en terrorist så är det ju folk som blåser skattebetalarna på pengar, som betalar svart. Men med vänsterns dubbla mallar är det väldigt tydligt att det handlar precis lika mycket om vem som blåser staten. Är man syster, pappa eller fyrmänning med Özz Nûjen så klarar man alltid biffen. Özz är ju en av de goda, en av sanningssägarna…

40 svar på “DUBBLA MALLAR”

 1. Att Uzz Nujens namn för all framtid kommer förknippas med terroristen Akilov var nog något ingen kunde förutse.
  Let the good memes flow 🙂

  1. Många reagerar på tystnaden. Medborgare läser på nätet och jämför MSM och allt nyhetsflöde. Starta en FääjkNew-såtgärd..ha ha. Löfven borde pensioneras idag. Fattar inte MSM? Hur kan ni borgeliga tidningar omfamna vänsterns världsbild? För rädsla att brunkletas. Ta o gör upp med den falskheten på redaktionerna. JO, LARS 1 FEB 13:25 JAG HAR KOMMENTERAT HÄR FÖRE DIG. KAN DU KALLA DIG LARS OCH NÅT MER EL NÅGOT ANNAT. ANNARS VET INGEN VEM SOM ÄR VEM. SÄGER? ?

 2. Den goda vänstern är förmodligen alltför upptagen med att twittra hatiska kommentarer om den avlidna Ingvar Kamprad för att ha tid att uttala sig om Özz-gate.

  I förrgår publicerade Expressen en krönika av Özz där han klagade på att en underklass höll på att skapas i Malmö.

  (Något som är mycket märkligt för det låter ju väldigt ologiskt på något sätt att det skulle skapas någon slags underklass om man importerar hundratusentals lågutbildade människor till ett land där ca 96 % av de lediga arbetena inte är tillgängliga för lågutbildade… )

  Jag kunde hur som helst inte låta bli att mejla till Özz :

  ”Hej, Özz, och tack för en mycket bra och aktuell krönika.
  Det är fruktansvärt det som sker och jag tror tyvärr att klasskillnaderna bara kommer att öka och öka.
  Staten verkar helt enkelt inte ha råd med välfärd längre ?
  Förmodligen beror detta på att alltför många skattefifflar och jobbar svart.
  Vi får helt enkelt hoppas att folk blir mer solidariska och betalar skatt och arbetsgivaravgift osv, för det är nog det enda sättet att vända utvecklingen.
  Än en gång, tack för en oerhört aktuell krönika… ?

  Mvh
  KK”

 3. Dessutom var det visst någon som mördades på Gotland dagen innan Akilov tog båten till fastlandet. Behöver ju inte vara annat än en tillfällighet, men, men.

 4. Häpnadsväckande nog är syrran Debbie Nujen lagvrängare, advokat minsann, och har utfört betalningar till Akilov. Kanske tur för vederbörande att advokaters datorer och kontor är fredade från polisens genomgång, oavsett om advokaten skulle vara misstänkt för brott.
  Enligt uppgift har syrran asyluppdrag som specialité, syrrans moatje har öppnat asylboende. Full rulle!

 5. Att ÖN inte diskuteras nu i msm är naturligtvis för att han är ÖN. Jämför m Lasse Kronér som hängdes, kölhalades o arkebuserades utan pardon.
  Den ena invandrare den andre etnisk svensk, den ena snackar alltid politik den andre aldrig, den ena snackar alltid om invandrare den andre aldrig, den ena har som yrke att ironisera över o kritisera Sverige den andre är bara allmänt trevlig o underhållande.
  Gissa vem man aldrig kommer att hänga?

 6. Det var länge sedan jag roades av Usch Nöjens utstuderade svenskförakt, men nyheten om hans klans obekymrade köp av svart arbetskraft fick mig att dra på smilbanden ordentligt.

  Sedan blev jag förbannad på ”etablissemanget”, som har krattat manegen för kulturrelativistisk identitetspolitik, dubbla mallar, dubbla medborgarskap, skuggsamhällen och sotsvarta själar.

 7. Godhetsapostlarna missar aldrig ett tillfälle att moralisera över människor som ifrågasätter kostnaderna för migranter utan asylskäl. När det gäller att själva göra rätt för sig och bidra till kostnaderna via skattsedeln är de uppenbarligen inte lika angelägna.
  Att berika sig själv genom att betala svarta pengar till en illegal invandrare vittnar om girighet snarare än godhet.

 8. Till råga på allt så kritiserar nu Özz Nujen kvällstidningarna för deras skriverier. Han som är sååå oskyldig och absolut ingeeeet vet för det var ju inte han som betalade. Det var ju en släkting.

  Han som är en sådan sanningssägare i krönikor och på scen.

  Nu tycker jag faktiskt att han börjar bli rolig.

 9. Hej.

  Visserligen är advokater fredade från husrannsakan och liknande men gäller det även terrorist-anknutna brott?

  Det är ju inte långsökt att anta att fam. Nujen medvetet finansierat en terrorist.

  Hur svårt är det egentligen att bli advokat förresten?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 10. Özz Nujen och hans familj har ju aylrelaterad invandrarbakgrund och rötter i Kurdistan. Därmed är de – enligt gängse politiskt korrekt, svenskt vänsterperspektiv – alltid att betrakta som ”offer”. De kan knappast göra något dumt och skulle de mot alla odds begå några fel kan de ursäktas med att de är utsatta för ”strukturell rasism”, ”islamfobi”, ”fördomar från vita, medelålders cis-män” eller liknande.

  Det enda sättet för familjen Nujen att förlora sitt stöd hos svensk pk-vänster skulle vara om de uttryckte kritik mot massinvandring och islamisering. I så fall skulle de bli kallade ”husnegrer” eller liknande epitet, som skulle avslöja den dolda rasismen inom vänstern.

 11. Özz senaste försvarstal ( i expressen och på twitter ) är faktiskt så dumt att jag för första gången i mitt liv skrattar åt komikern :

  ”Jag förstår att diverse hatbloggare som Katerina Janouch med sina trollarméer och Hanif Bali sanktionerad av sitt parti Moderaterna försöker misstänkliggöra mig och insinuera att brott har begåtts, där ingen vet eller har någon aning. ”

  Men du själv skulle väl aldrig drömma om att twittra någonting negativt om någon som hade fört över 85.000 kronor till Breivik, Özz ? För om du gör det är du ju ett hatiskt troll.
  Och om det nu inte är så att något brott har begåtts så är det väl bara att fota av det kontraktet som familjen Nujen skrev med Byggfirman Akilov AB hade när dom renoverade huset ?
  Fota gärna även av alla kvitton som skrevs när de vita pengarna bytte ägare.
  Så enkelt är det. Sen slipper du garanterat alla hatiska nättroll som insinuerar att det skulle ha begåtts något brott.

  Och det blir bättre ;

  ”Jag fortsätter kampen mot fascister, islamister och rasister”.

  Och hur driver du denna kamp mot islamister, Özz ?
  Genom att sätta in 85.000 kronor på islamistens konto… ?
  :/

 12. Vänsterns dubbla måttstockar blir än mer uppenbar om man besöker Malmö. Här drar sig inte den moraliskt högtflygande vänstern för att leva ett liv där det mesta sker utanför statens kontroll. Tvärt om skryter man med att öl och cigaretter går att köpa för nästan inga pengar. Att tjänster som hårklippning, biltvätt med mera nästan är gratis. Ett bevis på mångkulturens framgång… Vad man väljer att blunda för är vad det får för effekter för människorna som saknar både skälig lön, pension, försäkringar och alla former av anställningstrygghet. Orka bry sig om detaljer – det är ju billigt och funkar…

 13. Inte rätt att betala svart, men funderar på det här med dubbla mallar. Är familjen Nujen de enda som anlitat Akilov? Har inte läst om några andra?

  1. Nej, Ingrid, det är säkert fler än familjen Nujen som har anlitat Akilov under de ca 2 åren som han levde som illegal.
   Men familjen Nujen är nog den enda familjen som anlitat Akilov som innehåller dels en advokat och dels en person som skriver krönikor där han klagar på skattesmitare.

    1. Ja, det vet jag.
     Det är ingen större hemlighet (tvärtom är det hur offentligt som helst eftersom FUPèn är offentlig ) att Akilov har fått mer än dubbelt så mycket pengar än de han fick av familjen Nujen.
     Inte heller är det direkt hemligt att Syster Nujen är asyladvokat.

     1. Nej, Ingrid Be, jag vet inte om någon annan advokat än Debbie Nujen har satt in pengar på Akilovs konto, men jag har svårt att tänka mig det.

      Sedan saknar det väl betydelse, såtillvida att det knappast blir mer lagligt för advokat Nujen att betala svarta pengar till Akilov även om 37 andra advokater skulle ha gjort detsamma.

     2. Det var du som skrev att hon var enda advokaten. Så du tyckte det hade betydelse. Jag menar dubbla måttstockar, inte sett att någon annan är diskuterad med namn

 14. Det var inte Akilov som fick 85000, utan företaget han jobbar för, som han i sin tur fick lön av. Dessutom så var det företaget en underleverantör till entreprenören som renoverade åt Nujens. Det var mest troligt entreprenören som Nujen anlitade som betalde svart till företaget som i sin tur betalade ut Akilovs lön. Hur ni hur dumt det här låter. Det är ju så långsökt. Om jag frågar en person om klockan som 30 år senare visar sig vara en terrorist, är jag då också terrorist. Jag tycker det är respektlöst mot offren till dådet att sitta här och raljera om svarta pengar och renoveringar när det finns familjer som har förlorar allt.

  1. Vilken märklig kommentar, Rassemus. Vilka ”företag” skulle låta kunderna göra överföringar direkt till de anställdas konton? Så fungerar det INTE i vita, laglydigt skattande företag i Sverige.

  2. @Rassemus 21:49

   Det var inget företag inblandat som underleverantör eller som mellanhand, enligt förundersökningsprotokollet, i utdrag nedan. De svarta pengarna för renoveringen av Özz Nûjens hus i Tingstäde på Gotland överfördes direkt från flyktingadvokaten Debbi Nûjen och flyktingboendeägaren Richard Damm och från Özzpappan Mamoste Nûjen utan mellanhänder. Sammanlagt överförde familjen Nûjen 85408 SEK till terroristen Rakhmat Akilov. Har du andra uppgifter, var då så vänlig och redovisa de källorna!

   ”Rakhmat Akilov (i förhör): Jag jobbade som medhjälpare till målare, eller målarassistent, arbetet gick ut på att riva, städa rent efter dem och ja göra rent.

   Förhörsledare: Minns du vad företaget hette som du jobbade för?

   Akilov: Det var inget företag så det var mina landsmän som hade bjudit in mig att jag skulle hjälpa dem.

   Förhörsledare: Jag tänker att det fanns kanske ett företag inblandat på något sätt men minns du?

   Akilov: Det var en stor villa. En gammal villa som skulle totalrenoveras och delvis rivas dels var det något som skulle byggas till, spacklas målas.”
   https://www.dn.se/kultur-noje/ozz-nujen-till-motangrepp-efter-beskyllningarna-det-ar-ren-och-skar-logn/

   150913 fick terroristen 10000 kr från Mamoste Nûjen. 150916 – 151026 fick terroristen 75408 kr av Debbi Nûjen och Richard Damm:
   http://katerinamagasin.se/varfor-fick-den-terrormisstankte-akilov-85-000-av-ozz-nujens-familj/

   1. Vi ser nu här hur MSM:s turkiska gullegrisar med generande hårväxt faller som käglor på löpande band. Först föll Soran Ismail pga. våldtäktsmisstankar inom #Metoo och nu Özz Nûjen pga. ljusskygg terroristfinansiering via nära familjemedlemmar. Terroristattentatet på Drottninggatan 7/4-17 är fanimig inte att leka med och kan inte skojas bort av någon inkvoterad ståkulfantast!

  3. @ Rassemus ;
   Enligt de uppgifter som står i Förundersökningsprotokollet sattes pengarna in på Akilovs konto. Och de som satte in pengarna där var medlemmar i familjen Nujen.
   Hör du hur dumt det låter när du hävdar något annat än det som står svart på vitt i FUPén…?

   Och jag har aldrig sagt att Nujen skulle vara terrorist. Inte heller har jag sagt att dom medvetet skulle finansiera terrorism.
   Det jag säger är att dom har anlitat en illegal invandrare som svart arbetskraft.
   Och sådant råkar vara olagligt oavsett om det finns familjer som har förlorat allt.

   Om familjen Nujen nu känner sig kränkta föreslår jag att dom lägger upp kvittona på det beställda renoveringsarbetet på twitter så slipper dom alla ”rasistiska” spekulationer.
   Men av någon konstig anledning har dom visst ingen lust att göra det…

 15. googlar på msm som står här flera gånger. hittar bara en medicin. förkortning för massmedia eller en särskild betydelse?

  1. Nej , jag skrev inte att hon var den enda advokaten.
   Jag skrev att familjen Nujen var den enda familjen ,som satt in pengar till Akilov som, innehåller både en advokat och en känd krönikör som brukar skriva krönikor om att han ogillar skattefifflare.
   Och utan att känna till hela historiken på Akilovs bankkonto så törs jag faktiskt ta gift på att det inte finns två sådana familjer som har satt in pengar till honom.
   Och självklart tycker jag att det har betydelse om folk i allmänhet finansierar illegala invandrare- och i synnerhet om de som gör det är advokater.
   Jag är så pass gammalmodig att jag anser att advokater ska följa lagen.
   Och krönikörer som klagar på skattefifflare ska inte anställa svart arbetskraft.
   Annars blir det just dubbla måttstockar.

   Msm betyder mainstreammedia.
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Mainstream_media

 16. Vad jag ville ifrågasätta med mina frågor ovan är utgångspunkten för detta inlägg.
  ”Alla vet hur det hade låtit om det var någon företagsledare, någon högerpolitiker eller bara någon som vänstern älskar att störa sig på. Då hade det inte spelat någon roll ifall det var företagsledarens brylling som betalade svart. Eller om det var högerpolitikerns pyssling som hade skickat svarta pengar till den hantverkande blivande terroristen.”
  Tror inte någon kollat om detta har förekommit och vilka de andra var, advokater eller ej.

 17. Och någon skriver här att Nujen inte diskuteras i msm. Någon annan att han klagar på kvällstidningarnas skriverier. ??

  1. Och båda påståendena stämmer, Ingrid Be ;
   Runt 80 % av MSM har inte nämnt Nujens pengatransaktioner till Akilov.
   Det är de andra ca 20 procenten som Nujen klagar på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *