TUSENTALS RADIKALA ISLAMISTER

Det fanns ett inslag i Hassan som jag kom att tänka på när jag läste nyheten om tusentals radikala islamister i Sverige. Hassan hade inget med de radikala islamisterna att göra, utan var en skön busringnings-show som sändes i Sveriges Radio och gavs ut på CD på den tiden det var modernt. Fredrik Lindström, nuförtiden mest känd som domare i På Spåret var en av busringarna. Programledaren i samma program, Kristian Luuk, var en av de andra som hade kul i luren. En av busringningarna handlade om 10.000 tyska bögar

Fredrik Lindström ringde till ”Ja till Europa”, kampanjorganisationen för ett svenskt EU-medlemskap. Det var inför folkomröstningen om ett svenskt EU-medlemskap. Fredrik Lindström kallade sig Perry Martinsson och ringde från Tyresö. Den inringande var orolig över att ett EU-medlemskap skulle innebära att 10.000 tyska bögar skulle söka sig till Sverige om vi blev medlemmar. Kampanjarbetaren på ”Ja till Europa” får vissa problem att hantera ”Perry Martinssons” homofobiska upprördhet och argumentation. Konsekvensen 10.000 hitflyttade tyska bögar kan rentav bli 100.000 tyska bögar när tålmodiga Karin på ”Ja till Europa” tappar tålamodet.

Hur många tusentals tyska bögar som sökte sig efter vårt ”Ja till Europa” har jag ingen aning om. Ingen stod ju vid gränsen, räknade och identifierade några tyska bögar. Några kom säkert hit, men de var – och är inget – hot. Om det nu inte finns någon vänstertomte som börjar relativisera och lyfter fram några sannolika kopplingar mellan Baader-Meinhof och de tyska bögarna.

Tänk om man skulle ha busringt till Anders Danielsson på Migrationsverket när flyktingvågen sköljde över Öresund och södra Östersjön och kört den där varianten. Eller ringt statsminister Löfven alternativt rikspolischef Eliasson och kört på ”Tusentals radikala islamister” istället…?

”- Ja, tjena. Är det Migrationsverkets generaldirektör?”
”- Ja…”
”- Perry Martinsson heter jag, ringer ute från Tyresö. Jag måste bara kolla med dig, jag försöker liksom orientera mig litegrann om den här flyktingvågen. En kompis till mig har sagt – och jag vill kolla med dig… Är det sant att om vi öppnar gränserna på vid gavel så kommer det att komma tusentals radikala islamister till Sverige? Är det sant?”
”- Men herregud?!? Vad är det jag hör?”
”- Det är inte så alltså?”
”- Jag har aldrig hört det, och det verkar bisarrt…”
”- Vi kommer väl inte ta in några radikala islamister? Vi kommer inte släppa in några jihadister i Sverige, eller hur?”
”- Men så är det väl inte? Vi kan väl inte stå vid gränsen och kontrollera om det kommer några radikala islamister eller inte?”
”- Så du menar att det är riktigt, att det kommer att komma hit tusentals radikala islamister?”
”- Nej. Vi kan inte kontrollera om det kommer hit radikala islamister om vi öppnar våra hjärtan och våra gränser.”
”- Just det, så då blir det en massa radikala islamister alltså?”
”- Nej, det kan vi inte säga.”
”- Nähä. Så du tänker inte släppa in några radikala islamister?”
”- Hur menar du? Skall vi stå vid gränsen och…”
”- Min polare säger så här. Öppnar vi våra gränser, då kommer det hit tusentals – alltså ungefär, löst räknat – radikala islamister och flyttar hit till Sverige. Nu vill jag kolla med dig, är det sant?”
”- Nej, det är inte sant.”
”- Det är inte sant? Alltså, ni släpper inte in några radikala islamister?”
”- Vi kommer inte kolla vad människor har för… Vad dom är för någonting.”
”- Nänä, men det är ju bra. Då märker ni inte förrän de har kommit hit om dom är radikala islamister eller inte?”
”- Nä, precis.”
”- Så det kan bli mycket mer än några tusen radikala islamister?”
”- Om du vill att det skall heta så. Då kan det i sådana fall bli tiotusentals radikala islamister…”
”- Tiotusentals? Åh jävlar… Det här skall min polare få höra. Det hade han ingen aning om. Han snackar om tusentals. Han verkar ju helt blåst.”

Jo. Jag vet. Alla de tusentals radikala islamister som SÄPO nu konstaterar finns i Sverige kom inte med flyktingvågen. Många av de radikaliserade islamisterna har funnits i Sverige länge. Men antalet har ökat snabbt och starkt på senare tid. Ett land som har noll koll vid gränsen har ingen aning om vem det är som kommer, om personen har ett annat skäl än flykten till ett bättre land i bakhuvudet.

SÄPO pratar om tusentals radikala islamister, vilket skulle kräva tiotusentals poliser och säkerhetspoliser för att hålla koll på. SÄPO:s numerär och förmåga har inte på långa vägar hängt med när några hundra radikala islamister snabbt blev tusentals. När SÄPO-chefen Thornberg säger att SÄPO ”aldrig har sett något liknande i den omfattningen förut…” finns det skäl att känna en stark oro för framtiden, för konsekvenserna av politiska beslut och en naiv godhet som övergått i ren och skär dumhet.

17 svar på “TUSENTALS RADIKALA ISLAMISTER”

 1. Folk tycker inte om när folkutbytet blir för grafiskt. Nej usch och fy! Det ska ju gå gradvis, så vi försvinner med ett ynkligt gnyende – terroristerna sabbar ju planen! Tänk om svensken börjar fundera och kommer fram till att det kanske ändå är liiite konstigt att han betalar för sitt folks undergång.

  Det finns många andra invandrare/kolonisatörer/ersättare som suckar åt de militanta som bara sabbar. Hade de bara haft lite tålamod så vinner de landet med lite gammaldags taqiya och fruktsamma kusingiftermål.

  ”Kufr betalar redan jizya via staten, så vad klagar du på – vi är ändå fler än de snart, vänta 10 år”

  1. Så är det vi svenska skattebetalare,betalar för vår egen demografiska och etniska undergång,vad skall den troende muslimen tänka,när han jämför texten i sin heliga bok,som säger att den otrogne skall betala straffskatt Jazya till muslimen,och från första dagen som medborgare får gratis lägenhet pengar till uppehälle,barnen i skola,barnbidrag flerbarnsbidrag.Den värsta exemplet retroaktiv föräldrapenning för barn födda i hemlandet är nu decimerat.men kunde ge 250 tusen i en släng retroaktivt.Inbilla mig att politiker och experter byråkrater inte visste såg vad som skulle bli resultatet av politiken.Dom har sålt ut landet till Islam,dom djävlarna,därav motståndet mot de enda som opponerat mot vansinnet!

 2. Så sant , mycket märkligt att den oron inte lyckas nästla sig in på Rosenbad.

  Vi ska nu ta emot 3000 flyktingar som flygs in från Grekland, varför ska vi göra det när vi tagit emot överlägset flest sedan 2015?!
  Stefan Löfven har ju hur många gånger som helst rapat upp att alla EU- länder ska ta sitt ansvar i flyktingmottagandet, varför inte stänga gränsen då i väntan på att alla tar sitt ansvar.

  Den ”humanitära stormakten” ska än en gång ligga i framkant och försöka vinna tävlingen om vilket land i Europa som snabbast gräver sin egen grav.

  Tur att det är U21-EM i fotboll så man får något roligt att hetsa upp sig över.
  (Där kanske vi åxå hamnar i topp.)

  Trevlig helg!!

   1. Det är väl knappast Ryssland vi behöver bekymra oss om…vi har ju EU, invandringen, Nato och annat elände som politikerna vill pådyvla det svenska folket

    1. Som halv-est ber jag ödmjukt om att få ha en egen åsikt om vilket hot Putin och Ryssland utgör. Ber vänligt men bestämt: Käbbla inte med mig om det. Aldrig någonsin.

   2. Javisst, men har man begränsade resurser gäller det att prioritera.
    En sak som t ex Mona Sahlin inte klarade av under sin tid som samordnare mot våldsbejakande extremist.

 3. Ursäkta helt off topic (i och för sig islamistrelaterat) men detta är för mig obegripligt.

  Fattar jag detta rätt så lägger MSB, myndigheten som ska skydda oss för yttre påverkan ned en utredning på grund av yttre påverkan.
  Kan bara föreställa sig hur lätt de skulle vika sig om det var en mer kvalificerad aktör.

  Nerringd, JO-anmäld och mejlbombad
  JUNI 15, 2017 TEXT: MATS HOLM
  Myndigheten för samhällsskydd fortsätter inte påbörjad studie om muslimska brödraskapet i Sverige.

  https://www.fokus.se/2017/06/nerringd-jo-anmald-och-mejlbombad/

  1. @Riga 16:57
   Så här går det då analytiskt obegåvade, globalistiska, fosterlandshatande godhetsapostlar styr Sverige. Sverige blir en munsbit för sunnimuslimsk massinvandring, och fragmentarisering av det svenska samhället. Mehmet Kaplan, som är med i det muslimska brödraskapet, satt till och med i regeringen.

  2. Riga:
   Jag uppfattade det som att de hade fått vad de vill ur den studien och skulle beställa andra liknande.
   Den som lever får se.

 4. Schengen och EUs fria rörlighet är i död. Det har bevisats med alldeles solklar tydlighet att om inte de vid yttre gränsen har koll, så har ingen det. Vad är problemet? Inför passkontroll igen i Europa! Det är det enklaste steget att radera för att få en chans till koll på läget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *