SWINGERSPOLITIK

Svågerpolitik är redan ett inarbetat begrepp, där man favoriserar vänner och släktingar i det politiska hantverket. När man tittar på hur fru Lööf nu beter sig så ser jag något annat framför mig. Swingerspolitik. Det handlar om politisk otrohet, om att tro att en tidigare partner per automatik skall uppskatta ett vågat partnerbyte. Och det handlar om en partiledare som tycks ha fått en släng av personlighetsklyvning i julklapp…

Det handlar om politiskt partnerbyte, om oblyga snedsteg och skruvade fantasier. I Annie Lööfs värld tror hon att de så kallade alliansvännerna finns kvar och väntar på henne efter hennes politiska otrohetsaffärerer. ”Nu är jag tillbaka igen, och i opposition mot dem som jag hoppar i sänghalmen med…” Problemet för Lööf är att swingerspolitiken förutsätter att den tidigare partnern är med på partnerbytet, och uppskattar tilltaget. Så är det inte nu, men det tycks inte Annie Lööf förstå.

Annie Lööfs tidigare partners känner sig svikna. De betraktar sig inte ens som ”alliansvänner” längre. De känner sig utnyttjade och övergivna, och de tycker sig se att Annie Lööf i sin tur inte fattar hur utnyttjad hon blir av sina nya partners på Swingersklubben ’Stefan och Isabella’. Att Annie Lööf nu blir hårt tagen i fel kroppsöppning är något som är en generell slutsats och uppfattning bland de som följer spektaklet kring regeringsbildningen. Det handlar om Sjöstedt och Vänsterpartiet, och vad de skall ha att säga till om.

För varje ny pressträff så framstår Annie Lööf som mer och mer förvirrad. Hon skall stötta regeringen, se till att den driver mer liberal politik än vad som någonsin eller någon gång har drivits i Sverige. Sedan skall hon vara opposition mot regeringen, en liberal opposition. Annie Lööf är dessutom gärna i opposition mot sin egen politik tillsammans med sina – tidigare – Alliansvänner. I sin skruvade värld tycks Annie Lööf tro att de gamla vännerna kommer krypande, bara hon knäpper med fingrarna. I Annie Lööfs värld är swingerspolitik och politisk otrohet minsann inget att käbbla om.

Det var en gång för länge sedan, då jag blev sviken. Partnern i en tidigare relation var otrogen – och jag kände mig sviken. Jag har aldrig riktigt kommer över det där, och misstänksamheten och svartsjukan i senare relationer har alltid funnits där. Mer eller mindre. Så kommer KD och M ha det med Annie Lööf och Centerpartiet. Man kommer aldrig att kunna lita på dem igen.

Det är då bättre att hitta en ny partner, än att drömma sig tillbaka till tider som aldrig kommer att komma tillbaka igen. Bara i Annie Lööfs fantasier kan relationen bli hel igen, men det var innan Lööf började med sin swingerspolitik…

 

 

Vill Du stötta Iotakt? Bidrag och donationer – smått som stort – tas mer än tacksamt emot på Swish: 0721/868783. Märk eventuell generositet med ”Iotakt”. TACK!

12 svar på “SWINGERSPOLITIK”

  1. Dessutom grattis till nyordet ”swingerpolitik”. Svågerpolitiken har fått sin över-person. Nu gäller det för Stefan att dela säng inte bara med Isabella (Gustav vill inte längre) utan också med Annie och Jan Trekants- och fyrkantslösningar ger nu tillfredsställelse men de nya i sänghalmen utesluter inte en sexkant med Ulf och Ebba. Dessa två har dock högre moral och vill inte tillhöra swing-gänget. Otrohet slutar ofta med skiljsmässa. Ingen vill rösta på den ledare som har varit otrogen. Ett undantag finns. Den som ligger överst bestämmer. Stefan tänker inte flytta från Sagerska palatset där han har sin Ulla.

 1. Att nån vill ge sig i lag med Annie Lööf förstår jag inte. När jag tänker på att hon är utbildad jurist funderar jag på hur det gick till? Att komma in på en utbildning går ju bra, man kan köpa svaren. Att ta sig igenom däremot kräver antingen att man fattar ämnet och frågorna. Alternativt att man fattar tag om något annat. Så att lärarna blir glada och tillfredsställda. Ja ni fattar vad.

 2. Verbalt begåvad, lovar runt och håller tunt, många partners (otrogen), sensationslysten. Går inte att tillfredsställa utan det är rampljuset som gäller. Kan vara tecken på en obehaglig kvinnlig personlighetsstörning.

  1. Begynner kanskje på ’psy’, og ender på ’t’? Er dessverre en del slike i dagens politikk i flere land. Den kanadiske professoren Robert Hare har i samtale med S. Pinker uttalt seg om tidsånden og er lite fornøyd med utviklingen. Blant annet har empatien hos studenter i USA sunket dramatisk. (Undersøkelse).

 3. Vissa hävdar ju att överenskommelsen inte är värt mer än toapapper. Annie kanske ska välja toapappret istället. Det är nog skonsammare att torka sig med eftersom hon som sagt blivit tagen rätt hårt i fel hål…

  1. @Jah Hollis 21:22
   Jaså, rasistkortet fungerar inte längre som härskarteknik! Nu ska tydligen förtalskortet spelas ut för att inskränka yttrandefriheten!

   Vill hen mera konkret peka på vad som skulle vara förtal kommentarerna ovan!

   Hen skriver:_
   ”obegåvade kommentarerna”
   Då vill jag upplysa hen om att kommentarer kan inte vara obegåvade. Det är ingen riktig svenska. Man har inte förstått adjektivets innebörd. Däremot kan en kommentator vara obegåvad, vilket hen uppenbarligen är med tanke på att hen i hens inledningsmening utelämnar subjektet och hens slarviga bruk av pejorativa adjektiv.

   Låt mig slutligen upplysa hen om att Vidkun Quisling var en norsk nazist som kollaborerade med Adolf Hitler under andra världskriget. För detta samröre blev Vidkun betraktad i Norge som landsförrädare och avrättad. Hans efternamn blev senare också synonymt med landsförrädare i mer allmänna termer i många språk.

   Då hör det till saken att en högt uppsatt företrädare för ett av de riktiga Allianspartierna – Sara Skyttedal – har gett Annie Lööf epitetet quisling i samband med Annie Lööfs kollaboration med Stefan Löfven i regeringsbildningen. Då hen verkar vara i förtalsbranschen, har hen med anledning av detta epitet funderat på några rättsliga följder för Sara?

 4. Upptagen i både Bilderberg och Trilateral Commission har Annie Lööf uppenbarligen fått en grandios självuppfattning att kunna göra litet som hen själv vill, utan att tänka på sina tidigare lojalitetsband och löften.

  Var henas lojalitet nu ligger är svårt för mig att säga. Inte ligger den hos Alliansen, ty hen betraktas där som en quisling.

  Inte heller till fosterlandet eller till det svenska folket. Inte minst med tanke på hur hon brusade upp mot Jimmy Åkessons beskrivning av svenskars kontra invandrares arbetsmarknad i SVT:s partiledardebatt alldeles innan riksdagsvalet. Raseriutbrottet, som dock hade SVT:s uttryckliga gillande, kan endast ses i skenet av den gloria kring Annies skalle, som byggs upp av orbiterande värdeavgrundsdemoner. Även den mest PK-indoktrinerade godhetsaposteln, med de mest Sverigefientliga storvulna humanitära stormaktsambitionerna, blir uppenbarligen bländad av glorian när Annie Lööf leviterar fram och tillbaka i åsiktskorridorerna på den Politiska Korrektionsanstalten.

  Annie Lööf är måhända utbildad jurist. Som sådan tillstod hen, i likhet med Lagrådets bedömning, att Gymnasielagen var en mycket dålig lag för det svenska samhället och för konungariket Sverige. Lagen syftar ju till att ge mestadels lögnaktiga, lågutbildade/analfabetiska, muslimska män från patriarkalt klanstyrda kusingiftermåls- och inavelskulturer fri lejd till generösa välfärdsförmåner och uppehållstillstånd i Sverige. Ett klart nerköp för svenskarna! Men ändå röstade hen för lagen i Riksdagen. Och det var faktiskt hen som hade avgörandet i sin hand, vilket förmodligen förvärrade henas megalomani.

  Den grandiosa självuppfattningen kombinerat med henas promiskuösa och koketterande beteende inför både talmannen och svetslärlingen, samtidigt som hen brottas med sina värdeavgrundsdemoner, gör att man nog kan säga att Annie Lööf kan inte ha alla sina knapptryckarsoldater i partifållan! Men detta beteende skrämmer inte mannen med ett i valrörelsen manifesterat sjukt George Clooney-komplex – Alliansens hanrej. Tvärtom, hanrejen tittar storögt på och tar parti för Annie Lööfs eskapader.

 5. Det här har ingenting med politik att göra utan rädslan för konflikten med vänsterdominerade media och kulturprofiler om bland annat (men inte enbart) migrationspolitik.

  I en väldigt stereotyp anda så undviks konflikten för att inte utsätta sig för social utmobbning/marginalisering i de fina kretsarna. Politisk eller personlig integritet är inte något somvärderas högt i det moderna samhället eller de grupper där det här sociala mobbningsbeteendet har sitt ursprung.

 6. Varför skriver ni inte ut att den ryska terroristen är muslim? Det är minst lika viktigt att veta som att han är ryss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *