SVEKET

”De kallar sig feminister, men vad har de gjort för mig? För oss?” Ögonen som var vackra och mörka i vanliga fall var nu bara mörka. Väldigt mörka. Rösten från den späda, oskyldiga, vackra kvinnan på andra sidan bordet darrade. Det var ingen tvekan om att hon var upprörd. Hon pratade om sveket.

Hon hade flytt från Iran, från religiös terror och religiöst förtryck, från moralpoliser. Hon hade hamnat i Sverige, ett land som i början infriade alla hennes förväntningar på det fria landet. Hon hade lärt sig språket, kompletterat sin utbildning, skaffat ett jobb, lämnat sin man som hade svårt för att hon omfamnade friheten på ett sätt som gjorde att han tyckte att han tappade kontrollen. Hon uppfostrade sina söner till något annat, ”något bättre”. Hon gav sin dotter full frihet, för att det var så det skall vara i Sverige.

Hon skaffade en bostad, hon fick ett jobb och hon blev det hon ville vara – en del av Sverige, av det svenska samhället. Hon var stolt över det hon bidrog med, och det var jag med. Hon var – och är – bilden av en fungerande integration. Hon var min kollega. Nu är hon en vän, en vän som känner sig sviken.

Det hon hade flytt ifrån var på väg att komma ikapp henne. Hennes dotter kom hem gråtande, för att hon inte bar huvudduk, för att hon var ute sent, för att hon hade kul. Dottern var en hora i de självutnämnda unga moralpolisernas ögon. Hon själv var en hora när hon rörde sig ute. Sönerna var tvungna att söka vänner i andra stadsdelar. I de egna kvarteren var de horans söner och horans bröder, svaga män som inte kunde hålla ihop familjen. Bröderna hotades, fick stryk…

Där satt vi på ett fik. Det var tre månader sedan vi träffades, och när vi träffades var det några år sedan våra vägar hade skiljts åt. Då, när vi var kollegor, var livet bara jobbigt. Nu var det hemskt, och det var det hon ville prata om. Hennes tidigare vackra mörka ögon var bara mörka. Hennes röst darrade, och gick upp i falsett när vi började prata om svenska feminister, om svenska politiker – om det svenska sveket mot de som flytt från något, men där något har fått följa efter.

Hon letade rätt på en bild sin mobil, en bild på partiledaren för det feministiska initiativet. Partiledaren log överlägset i sin hijab, partiledaren som hade jämfört svenska män med talibaner. Hon började småskrika om att det är sådana som ”den där Schyman” som ger de självutnämnda moralpoliserna och förortsfundamentalisterna luft under vingarna. När de svenska feministerna överger förortens utsatta kvinnor för att slippa rasiststämplas så överger man alla de ideal man borde stå upp för.

Hon fortsatte med bilder på Åsa Romson och på Veronica Palm i samma utstyrsel. Ordet som användes flitigast var svek. Vänsterpartiets behandling av Amineh Kakabaveh fick ett eget stycke ovett som osade svavel och syra. Min vän kunde inte – och kan inte – förstå hur den svenska feministen agerar. Sverige har svikit, och de som har pratat om kvinnornas problem i utanförskapet har varit rasister, fascister, bruna, smutsiga och intoleranta.

Att vi har hamnat där vi har hamnat är ett bevis på hur sjukt Sverige har varit – och är. Sverige och det ultimata sveket mot de som har flytt ur askan i elden. Vissa bör skämmas mer än andra…

 

Läs gärna den avslöjande debattartikeln i Expressen i ämnet.

10 svar på “SVEKET”

 1. Tja, vem begriper hur den svenska feministen tänker? Så många logiska kullerbyttor som man gör i de kretsarna är svåra att reda ut för en vanlig dödlig…

 2. I Sverige behövs det verkligen en revolution. Ett totalt förfall av välfärdsnation är första steget mot den. Förfallet kommer vi onekligen att se i de närmaste åren (är redan pågång). Tyvärr, inte ens SD kan rädda oss ovasett hur stort partiet blir efter nästa valet. På 2022 och framåt ser Sverige väldigt annorlunda ut än idag.

 3. Glöm inte det största sveket, alla infödda svenskar som kommer att införlivas i detta om 10-20 år.

  Bildgoogla Iran bakåt genom olika årtionden får ni se hur pass snabbt det ändå går att föra ett helt land in i detta vidriga statsskick.

 4. Om Svensson på gatan förstod vad relativism och identitetspolitik egentligen går ut på skulle dessa charlataner marginaliseras.

  Tyvärr är de bra på att kollra bort folk med en massa genustrams och termer de lärt sig på postmarxism 101. Eftersom de också säger att de är för jämställdhet så orkar folk inte gräva djupare och tar deras ord för gott. ”Jamen det är väl bra, de jobbar ju för…”

 5. Ja, det är de så kallade feministerna Åsa (med det PK-certifierade efternamnet) Romson, Veronika Palm och Gudrun Schyman med sina demonstrativa hijabpåsättningar, som legitimerar ett stort antal överfallsvåldtäkter och sexuella trakasserier mot svenska obeslöjade flickor och kvinnor.

  För enligt den från Arabvärlden importerade, patriarkala, muslimska, binära kvinnosynen, som har slagit rot i många av våra utanförskapsområden, så är en beslöjad kvinna ärbar i det offentliga rummet, medan en obeslöjad kvinna är en hora i det offentliga rummet.

  Betänk då också att det årliga antalet polisanmälda Sexualbrott totalt (kolumn 2) och Våldtäkter (kol 3) per 100000 invånare i Sverige över tid (kol 1), har följande utseende. Brottsfrekvensunderlaget är hämtat från UNODC:

  2003__113__25
  2004__116__25
  2005__130__42
  2006__134__46
  2007__137__52
  2008__159__53
  2009__172__59
  2010__187__58
  2011__185__64
  2012__182__62
  2013__189__59
  2014__219__65
  https://data.unodc.org/#state:3

  Åtminstone 2014 hade Sverige högst brottsfrekvens i hela Europa för både Sexualbrott totalt och Våldtäkter.

  Den binära kvinnosynen ligger sannolikt bakom att många svenska flickor per automatik i grundskolan blev tilltalade som horor på 90-talet av fördomsfulla arabiska invandrarelever.

 6. Han pekade mot solen,
  Vad stor du där och prålar,
  Ifall jag låter bli att se,
  Så slocknar dina strålar.

  Ungefär så känns det, för dumheten och falskheten i FI är gränslös! Detta är en ytterst läsvärd artikel, som borde resultera i att FI vaknar, inser sin dumhet och inte blundar som dåren, trodde att solen slocknar, när han blundar.

 7. Ok. Det här handlar om tre fruntimmer. Men vem är det som ligger bakom deras kamper (kramper) och uttalanden. Vad är det för krafter som verkar i det fördolda?

 8. Kanske är det så att hälften kvinnor i regeringen bara blir en parantes, 50% kvinnor 100% känslor.
  Gudarna ska veta att män har många fel och brister, men kanske leder de bättre ett land. Sedan kvinnornas breda intåg har politiken gått från i huvudsak hyfsat logiskt till rent känslostyrd. Det är inte fel med känslor, men problemet är att man inte lyckas lösa några problem med dem. Och de 50% män som trots allt finns? Ja de vågar inte snacka logiskt för då stämplas de genast som rasister eller något liknande av kvinnorna. Nu har vi alltså 50% kvinnor i ledningen och 50% män som beter sig som kvinnor. Om männen orkat stå emot känslotrycket så vore allt mycket bättre. Då hade vi fått det bästa av två världar.

 9. ”Feminist” är en eufemism för en quisling-liknande avsugning av fienden. Och fienden i det här fallet är och förblir islam. Manlig islam i synnerhet. Islamism. Män. Barbarer från MENA-kloaken. Ondskefullt avfall. Sub-människor som vänstern och ”liberalerna” tagit till sin gemensamma brudsäng, likt en grotesk parodi på den bibliska symboliken om ”Lammets Bröllop,” men en ond och genomfalsk union mellan tvenne krafter, en som bygger på gränslös idioti och en som bara är..ond. Och det vet dessa kvinnor. Många har redan fallit offer för detta ondskefulla bröllop. Och fler lär det bli, innan skilsmässan kan inledas. För gott!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *