Stöd Fredrik Antonsson

Innan regeringen svänger 180 grader och bestämmer sig för att förbjuda organiserat tiggeri…

Tycker DU att jag skriver bra? Skulle DU kunna tänka dig att ge mig förutsättningar att skriva ännu bättre? Hitta på lite andra saker, som poddradio och webb-TV?

Själv tycker jag att jag är bra ibland, men inte alls så ofta som jag skulle vilja vara bra. Målet kan inte vara annat än att vara bäst och att kunna utveckla mitt skrivande över tid. Denna blogg, den sista bloggen jag kommer att köra är en del av vägen mot målet. Från Tokmoderaten via Sjätte Mannen till den numera rätt nya – I otakt.

Jag har fått fantastisk hjälp att bygga grunden för något som aldrig kommer att bli färdigbyggt. Idéerna och tankarna inför framtiden är lika många som stjärnorna på himlen, Med denna nya plattform är målet att du alltid skall känna dig lika hemma som överraskad när du läser mina raljanta texter, lyssnar på poddradion eller kollar in webb-TV:n.

Den röda – eller svarta – tråden kommer att bestå. Grunden i den här bloggen skall vara ett säreget språk, med texter som sticker ut och känns. Påhoppen, de offentliga grubblerierna och den gränslösa galenskapen kommer att bestå. Stöttar DU mig hjälper du mig att hålla pysventilen öppen. Vidöppen – i flera kanaler.

 Nu när förändringens vindar blåser i otakt kan du låtsas som du har en rätt tjock farbror vid din högra sida, som sitter där med ett par bedjande hundögon i det plufsiga plytet och en sunkig virtuell pappmugg i näven. Den tjocka farbrorn vill fungera som taker – om du är en giver. Tjockisen är jag, oftast i otakt med något.

Då är DU varmt välkommen att sätta in en stöttande slant på mitt Swedbank-konto 8327-9 994 600 4422 eller ännu hellre, Swisha över till 0721-868783. Anonymitet garanteras, men vill du skylta med ditt stöd kan du droppa en kommentar här.

 Alla belopp är väldigt välkomna och de eventuella kronorna kommer som sagt uteslutande att gå till att utveckla mitt bloggande, till att finansiera resor till olika evenemang som skulle må bra av att jag fanns där med mina granskande ögon och sjuka fantasi…

Om du är så där ohyggligt generös, märk en eventuell insättning ”I Otakt” så jag fattar vad jag skall använda pengarna till. Tacksamheten kommer vara evig.

Stort Tack på förhand!