S&M

Svensk politik är tydligen på väg mot någon sorts långvarig seans med S&M. Sossar och moderater är tydligen sugna på ett intimt samarbete om migrationspolitiken. Två partier som för bara några år sedan vägrade prata migration och problem gör det nuförtiden.  S&M har snott retoriken och politiken av det parti som alltid har tjatat om problemen med migrationen, bara för att slippa prata med det partiet. Det är Sverigedemokraternas väljare man är ute efter, både från vänster och höger.

S&M kan också betyda sadomasochism. Sadomasochism är en relation där smärta och lidande skall skapa njutning. Smärta och lidande finns det mycket av i svensk politik. S&M står för en hel del av det. Partierna alltså. Det svenska folket kan väl möjligtvis betraktas som masochister som låter de partierna styra landet, S mer än M.

Moderaterna vill komma överens med Socialdemokraterna om migrationspolitiken, helst innan valdagen. Socialdemokraterna agerar inte som om de vore svårflörtade. Tvärtom faktiskt. Man tycks bara ha ögon för varandra, men inte för sina partners. Man vägrar titta på det där panikragget inte alls för den som lyft fram smärtan och lidandet i tid och evighet. Inte ännu iallafall.

Socialdemokrater och moderater vill inte prata med Sverigedemokraterna, för de har helt fel värdegrund. Det innebär att sossar och moderater har mer gemensamt än med de väljare som har valt att lämna partierna för Sverigedemokraterna. Det är dessa väljare man nu skall försöka ragga tillbaka. Lycka till, eller något. Två billiga kopior skall fungera bättre än det original man har snott receptet eller ritningarna av.

Som vanligt är de svenska politikerna i de påstått statsbärande partierna helt inkompetenta. Man fattar att man måste göra något. Eventuellt fattar någon eller några att man kanske är lite sent ute. Men det kommer att bli fel. Det är som om sossar och moderater i en kommun bestämmer sig för att göra något gemensamt – som att öppna upp den där brandstationen man lade ner för att spara pengar EFTER det att kommunens skola har brunnit ner till grunden och skapat merkostnader som det skulle ta 242 år att täcka upp med besparingarna i räddningstjänsten.

Ungefär så känns det när S&M lajvar ansvarstagande och oroade. Sällan har svensk politik varit patetisk och löjlig som under valåret 2018. Det är ju nu vi väljare skulle behöva politiker som kan ta ansvar, och inte bara prata om det…

11 svar på “S&M”

 1. Ja, Fredrik, vi ofrivilligt plågade svenskar behöver verkligen inte fler illa piratkopierade och exotiskt felöversatta exemplar av Fifty Shades of Grey, där en obscent väljark*t och oblygt vänsterprasslande tryckfelsnisses undermedvetna har varit framme och förväxlat musgrått med bajsbrunt.

  En ohelig allians av hatkärlek mellan S&M, för att gemensamt pressa strykpojken SD till neslig underkastelse, kan mycket väl komma att utveckla sig till ett oförglömligt triangeldrama, som enbart den ståndaktige, ständigt förnedrade tredje parten kan ta sig ur med hedern och väljarstödet i behåll.

  1. Styvnackat svenskvänliga, superkunniga och alldeles underbart frimodiga Merit Wager berör hårdhänt vuxen-man-lajvarna Ulf Kristerssons och Stefan Löfvens stötande okänsliga väljarflirt.

   ”… det skulle vara en markering att Socialdemokraterna även i handling står upp för att ett nej också ska betyda ett nej”, skriver kappvändare Kristersson, tydligen i det solkiga sosseorganet.

   http://meritwager.nu/allmant/val-2018-ulf-kristersson-borde-vanda-sig-till-sin-allianspartner-i-forsta-hand-i-stallet-for-till-stefan-lofven/

   Om de ”ensamkommande” männen ändå hade haft förstånd nog, att faktiskt ”komma” på egen hand hade våldtäktsrisken inte behövt nå dagens horribla nivå här i VÅRT land, tänker jag.

 2. Tja, ska man se någonting positivt med de nya socialdemokraterna och de nya nya moderaterna så är det väl i alla fall bättre att de två galningarna gör en migrationsöverenskommelse med varandra än att de gör som tidigare , en migrationsöverenskommelse med MP .

  Men när det gäller det där med att vinna tillbaka folk som har lämnat för SD…;
  Jag är inte långsint, så den dagen då de nya socialmoderaterna har drivit en restriktiv migrationspolitik i 4 mandatperioder skulle jag absolut kunna tänka mig att rösta på dom – om det inte vore för att dom hade ägnat så många år åt att spy galla på mig och mina åsikter.
  Men nu är problemet att dom har ägnat de senaste 10 åren åt att förklara mig persona non grata – och vill dom inte ha min röst så slipper dom.

  Under vapenhot skulle jag överväga att rösta på s eller m . Åtminstone om vapenhotet kombinerades med att jag fick 1 miljon $ .
  Då kanske jag skulle rösta på dom .
  Men förlåta dom skulle jag aldrig.

 3. Hej.

  Tänker på en viss scen ur ’Pulp Fiction’ när jag ser bilden ovan.

  ”Fetch the gimp” och så kommer bas-riffen från ”Misirlou”…

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 4. I samband med EU-inträdet under Bildtregimen 1991-94 är sossarna och moderaterna de partier som står närmast varandra i de viktigare frågorna. Ett samgående dem emellan är naturligt om tänker utanför bag-in-boxen, dvs. ser nyktert på saken.

  Både är nyliberala, landsförrådande, de facto svecofobiska, globalistiska, EU-vurmande statsbärande partier inom Sjuklövern. Ledargarnityret hos de bägge partierna är föga analytiskt begåvade, och därför oförmögna att göra riktiga konsekvensanalyser i migrationspolitiska propositioner. Partierna har samfällt:

  * raserat vårt mycket kraftfulla totalförsvar
  * sålt ut svensk suveränitet till främst USA och Nato
  * sålt svensk försvarsindustri till utlandet (undantag SAAB)
  * avreglerat och privatiserat viktiga samhällsfunktioner
  * blint följt EU-styret till nackdel för svenska skattebetalare
  * grundlagsskyddat EU-medlemskapet
  * torpederat rättsstaten och välfärdsstaten
  * släppt in aktiebolag i vård- och skolsektorn som enda land i världen
  * försämrat pensionerna
  * släppt in utländska aktörer som exploaterar våra energitillgångar och naturresurser
  * grundlagsskyddat det mångkulturella samhället RF kap 1 § 2
  * applåderat den destruktiva massinvandringspolitiken
  * brunkletat kritiker av massinvandringspolitiken.

 5. Nu kan SD gå för 51%. Det är signalen S och M ger till väljarna. För en röst på endera parti betyder samma sak i invandringsfrågan. Den fråga som styr all annan politik. Grupp mot grupp är det enda politiken handlar om och alltid handlat om.

 6. Efter att ha genomlett den meningslösa debatten mellan Sveriges partiledare i SVT är min slutsats är att samtliga och då menar jag samtliga partiledare har hål i huvudet då det gäller klimatet. Samtliga tycks ha köpt att människan styr och påverkar klimatet, vilket är ett fullständigt hål i huvudet. Klimatet lever sitt eget liv, ett liv som ingen människa, inte ens Jesus och hans heliga Fader, om de någonsin har funnits, har haft eller har förmågan att påverka detta. När ska det gå upp för dessa imbecilla politiker och det vilseförda svenska folket att sanningen om klimatet ligger utanför mänsklig påverkan?

 7. Antagligen tror s & m att en överenskommelse om migrationspolitiken ska få dem att framstå som ansvarskännande och regeringsdugliga partier (underförstått: i motsats till sd). Visst, det finns kanske en del väljare som kommer att låta sig luras av detta.

  Men samtidigt kommer mängder av traditionellt sinnade s- och m-väljare att anse att ”deras” parti fullständigt svikit sina ideal genom att samarbeta med det parti som av tradition betraktats som ärkefienden (dvs. m för sossarna och s för moderaterna). Dessutom kommer bilden av sd som det enda egentliga oppositionspartiet att ytterligare stärkas, medan sjuklövern i allt högre grad framstår som ett slags gemensamt etablissemangs-parti.

  Alltså: En migrationspolitisk överenskommelse mellan s och m kan möjligen ge de båda partierna kortsiktiga vinster under mandatperioden 2018 – 22. Men en sådan överenskommelse kan på samma gång närmast ses som en garanti för att sd kommer att fortsätta växa och troligen bli största parti i valet 2022.

 8. Partiledardebatten.
  Vansinnet ligger numera på en helt ny nivå.
  Det här känns faktiskt fullständigt surrealistiskt.
  Jag har absolut ingenting emot personer med psykiska funktionsnedsättningar .
  Lågbegåvade har samma mänskliga värde som alla andra, men vi KAN helt enkelt inte ha en sådan person som statsminister !!
  🙁

  https://www.youtube.com/watch?v=MPm0wG-8EUE

 9. För att fortsätta ge S&M smärta kommer jag återigen att rösta på SD 2018 och troligen igen 2022 etc. Jag gläds också åt att många jag talar med har samma tankar. Borgerligheten sköt sig själv i foten med grundlagsändringen 2010, Reinfeld och sedan DÖ. De sveken kommer aldrig att riktigt förlåtas.
  Jag vill inte återgå till Moderaterna förrän en ny MUF-kader som rödpillrats från tidig ålder tagit över M och säkrat en mer nationalkonservativ styrning.
  Om skiten ändå ska brinna så vill jag tända på i rätt ände.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *