ROVDJUR

Någonstans mellan Ludvika och Smedjebacken, i ett otroligt vintervackert landskap, strömmade statsministerns röst ut genom högtalarna i bilen. Inför jultalet höll statsministern en pressträff, och när han kom till ”samtyckeslag” luktade det gott utifrån. Någon eller några människor i Lernbo eldade i stugan. Det behövdes. Det var kallt, tvåsiffrigt minus. Själv frös jag in i märgen över den sällsynt dåliga tajmingen på statsministerns presskäbbel…

Statsministern lyfte fram det som borde vara självklart. Sex ska vara frivilligt och är det inte frivilligt är det olagligt, sade statsministern. Justitieministern fyllde på med att om mäns våld mot kvinnor skall upphöra så är det männen som måste förändras. Det är som om någon viktigpetter i regeringen skulle få för sig att säga ”Om det skall sluta brinna måste alla kvinnor sluta leka med elden” bara för att polisen hade gripit några kvinnliga pyromaner.  På samma sätt som man inte kan eller skall anklaga alla invandrare eller svenskar för brott som några svenskar eller invandrare har begått måste det bli ett slut på den kollektiva skuld vi män skall känna för våldtäkterna. Jag har ingenting gemensamt med de som gruppvåldtar unga kvinnor i Malmö.

Statsministern pratade om höjda straff och satsningar på polisen. Detta samtidigt som ungefär 500 platser till polisutbildningen står tomma när nästa termin rullar igång. Nästan hälften av platserna är vad det handlar om. Detta samtidigt som polisen samlar anmälningar om våldtäkter och grova våldtäkter på hög för att man inte har tid att utreda fallen. Då trollar statsministerna fram en samtyckeslag ur sin vintermössa. Vem skall utreda de brotten? Vem skall avgöra vem som har rätt eller fel när ord står mot ord, och det är omöjligt att bevisa någonting? Har han någon som helst koll på vad han säger, hur det tolkas? En samtyckeslag när polisen inte hinner utreda våldtäkter, poliser som inte lär få så många kollegor som de skulle behöva.

Rovdjur.

Samtidigt som statsministern pratar samtyckeslag, och justitieministern lägger en kollektiv skuld på alla män pratar polisen i Malmö om sina våldtäktsmän som ”predatorer”. Rovdjur. Jag skulle förvisso föredra om de kallas för odjur eller monster, men rovdjur funkar bättre än män. På Södertörn, i södra Stockholm har man just nu skyddsjakt på ett rovdjur – en varg – som eventuellt kan bli farlig om det skulle gå maximalt fel. Den är lite närgången, vargen. Eventuellt kan den bli farlig om ett antal om blir något annat. I Malmö har vi en hel flock rovdjur som bevisat sin farlighet, sin hemskhet. De är extremt närgångna, rovdjuren i Malmö…

Statsministern och justitieministern kan fira sina jular och sina nyår med att fundera hur vi har hamnat här, och om en samtyckeslag är lösningen på dagens värsta problem. Vi lever ju för fan i ett Sverige där det finns rovdjur som skrattar hånfullt åt ett vettskrämt ”Nej!”. Det finns de som aldrig kommer att acceptera ett ”nej”, de vi aldrig kommer lyckats styra rätt. Det enda som jag och de flesta andra männen har gemensamt med dem är det maskformiga bihanget mellan benen.

När jag hade kommit fram till rondellen vid Smedjebacken fick jag ett tips i mobilen om att den våldtagna tjejen hade brunnit. Det finns en hel del som tyder på att det stämmer – att odjuren, rovdjuren, predatorerna hade tänt eld på sitt offer efter avslutad tortyr och våldtäkt. Stämmer det har det vidriga och hemska nått nya dimensioner.

Doften av rök och eld i kupén kändes inte längre så mysig. Illamåendet som slog till kom inte av åksjuka…

 

Fotnot: Statsministern heter Stefan Löfven och justitieministern Morgan Johansson.

13 svar på “ROVDJUR”

 1. Att alla män kan är vedertaget långt utanför regeringskretsar, men jag är inte så säker på att de även anser att alla män är kapabla till att elda upp efter akterna.

 2. Våldtagna kvinnor blir inte räddade av en samtyckeslag. En samtyckeslag reglerar huvudsakligen hur sex får genomföras i relationer. Jag tror att gruppvåldtäkterna som det rapporterats om de senaste veckorna har uppkommit på grund av att det finns betydligt färre kvinnor än män i åldersklasserna mellan femton och tjugofem. Tyvärr vågar inte media beskriva situationen på detta sätt. Jag har exempelvis aldrig hört eller läst någon intervju med Maria Ferm där hon får svara på frågan om vad hon tycker om att det huvudsakligen är unga män som kommer hit och vad det innebär för sexualbrotten i Sverige. Oberoende av vilka som begår dessa hemska brott tror jag att det importerade kvinnounderskottet är en bidragande orsak.

  1. Borde inte Sverige skjuta svarseld om nu kriget har börjat? Malajerna i regeringen och deras väljare vet väl inte hur man gör. Vi andra borde väl komma ihåg hur man gjorde. Annars är valet hösten 2018 ett utmärkt tillfälle att byta ut malajerna mot folk med mer krut i!

  2. Och svenne svensk vet ej att han är del i det.
   Eller, rättare sagt, borde anständigtvis vara, en del i det.
   En mycket aktiv del….
   Trots att jag har lagt ytterligare 1000 km mellan mig och sverige
   ställer jag gärna upp.
   Var samlas vi?

 3. ”Satsningar på polisen” låter väl ganska så bra.
  Synd bara att jag inte har sett ett spår av några sådana satsningar under de senaste 10 åren (Varav Löfven är ansvarig för de tre senaste )
  Det som jag har sett under de åren är inte ”satsningar” utan diverse floskler om att Sverige är tryggare än någonsin.

  ”Höjda straff” låter väl också ganska så bra.
  Men det som jag har hört under de senaste 10 åren är diverse floskler om höjda straff är fel – och närmast fascistiskt – eftersom det ”inte finns någon forskning som visar att höga straff minskar brottsligheten” .

  ”Samtyckeslag” låter även det ganska så bra.
  Synd bara att det inte betyder eller förändrar någonting.
  Redan idag är det så att våldtäktsmän frikänns eftersom ord står mot ord och våldtäktsmannen hävdar att kvinnan sa ”Ja” medan kvinnan hävdar att hon sa ”Nej”.
  Efter införandet av en ”samtyckeslag” kommer det vara så att våldtäktsmän frikänns eftersom dom hävdar att kvinnan samtyckte.
  Ett införande av ”Samtyckeslagen” är en fjäder i hatten för ”den feministiska regeringen” – men det är också allt som den är.

  Sammanfattningsvis :
  Satsningar på polisen, höjda straff, samtyckeslag – tre stycken populistiska floskler som inte betyder någonting eller förändrar någonting.
  Och sedan , ovanpå detta, översteidioten Löfvens kommentar om ”samtyckeslagen” ;
  ”Äntligen slås det fast att sex alltid ska vara frivilligt och är det inte det så är det olagligt”.
  Jaha ?
  Nu är bara saken den att det faktiskt var olagligt att tvinga folk till sex redan innan ”samtyckeslagen”.
  Om Löfven är så pass imbecill att han faktiskt inte förstår det eller om han är så populistisk att han bara låtsas att han inte förstår det är jag osäker på.

  I övrigt när det gäller hans jultal ;
  ”Vi behöver en fortsatt ansvarsfull migrationspolitik för uppgiften slutar ju inte där. Den som får avslag ska återvända.”
  Det står alltså människan och säger några veckor efter det att han inte bara låter folk som har fått avslag stanna utan dessutom inför ”utbildning finansierat av skattebetalarna” som något slags asylskäl…??!? 🙁

 4. Hej.

  Majoriteten av er som läser här har villigt och medvetet röstat för detta.

  Ni har i det minsta valt att inte veta, valt att inte förstå, valt att inte söka kunskap om de folk som ni röstat för släppa in i hundratusental.

  Ni har valt att få er kunskap vi Aftonbladet, via DN, via statens radio & TV.

  Ni har valt att titta på lättsmält underhållning istället för att läsa rapporter eller studier.

  Ni kunde valt att för femton år sedan rösta på det enda parti som insett vad som hände, och som för oss i ghettot varit uppenbart sedan nittiotalet.

  Nu, har ni valet, att med vapen i hand skapa ett svenskt Sverige kosta vad det vill och med vilka medel som helst, eller vänja er vid era nya herrars bud.

  Valet 2018 spelar nämligen ingen roll – du kan inte rösta bort de hundratusentals invaderande marodörer du betalar din skatt till.

  Du kan inte rösta bort partiväldet.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 5. Vidrigt, Fredrik, att jämföra riktiga män, eller oskäliga rovdjur, med dessa förbannade avskum, dessa vämjeliga, ryggradslösa amöbor, dessa djävulens avföda, som av pajasregeringen tillåts, att fortsätta förgifta hela Sverige med sitt sadistiska barbari.

  Om det ska fortsätta så här, borde alla svenska kvinnor, som inte är beredda att ge den ansvarslöst samhällsraserande Sjuklövern fortsatt förtroende i riksdagsvalet – och rent praktiskt saknar möjlighet att emigrera till ett civiliserat land – tillåtas bära vapen.

 6. Vad spelar det för roll OM sökanden till Polisen skulle öka, detspelar absolut ingen roll hur många dessa framtida poliser skulle gripa därför att juristyrket (som tidigare var ett stockkonservativt yrke) numera befolkas av diverse aktivister som asylEmma, Erik Eka, nätverken Hilda & Ruben, politiserande Ann Ramberg, Viktor Benke – många av dem på yttersta vänsterflygeln, aktivt arbetar för lägre straff. Det döms dessutom efter lägsta-straffskala-principen”. Är straffskalan t ex 1-4 år döms i 90% av fallen till det absoluta lägsta – vilket innebär att du har brottslingarna (de som polisen trots allt lyckats haffa och få lagförda) är ute rekordtidigt och redo för nya brott givetvis.
  Sverige håller på att fördummas och övertas av aktivister.
  Vi förtjänar verkligen de politiker vi röstar fram, och de tjänstemän och de myndigheter dessa politiker utser!
  Vi styrs av idioter, och idioter har begränsad tankeförmåga. Resultatet låter inte vänta på sig…..

  När jag blir pensionär kommer jag att fly Sverige och söka asyl i ett land som begriper att försvara sig själv och sitt arv från de som slitit till landets välstånd.

 7. Rikard,

  När jag läser dina alster fylls jag av förtröstan och vemod.

  Förtröstan av att jag inte är ensam i min förtvivlan över majoriteten av våra landsmäns docilitet.

  Vemod över att vi andra för alltid kommer vara i minoritet.

 8. Det skulle vara krav på att lämna dna för alla som kommer in till Sverige . Speciellt för tiggarna och alla som söker asyl och uppehållstillstånd. Troligen skulle många rån, överfall och våldtäkter då kunna lösas… Ja, det finns entniskt svenska svin, men denna våldsvåg som blir sllt grövre o hänsynslösare har kommit de senaste tjugo åren då gränsen varit vidöppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *