OTACK ÄR VÄRDENS LÖN?

Jag vet att det inte är bra för vare sig det höga blodtrycket eller det dåliga humöret, men jag kan inte låta bli. På samma sätt som jag alltid glor lite extra på en trafikolycka så måste jag läsa Özz Nûjens krönikor i Expressen. Efter herr Nûjens insats i Uppdrag Granskning, som stand-in åt sin svåger, var det ännu mer ett måste. Som vanligt blev blodtrycket ännu högre och humöret ännu sämre. Otack är värdens lön…

Özz Nûjen börjar med att fråga om han är tillräckligt lönsam för mig eller dig. Tydligen är Nûjen fortfarande lönsam för Expressen, annars borde de ha avslutat skrivuppdraget för länge sedan. Jag struntar i om Nûjen är lönsam eller inte. Han hade kunnat betala miljoner i skatt och ändå vara en otacksam idiot. För det är så jag betraktar honom. Otacksam.

I sin krönika slår Özz Nûjen på det Sverige och på de svenskar som har tagit emot honom, hans familj. Vi skall alla gå omkring med en klump i magen tycker Özz Nûjen. Vi är hemska, och otack är värdens lön.

” – Du kanske till och med anser dig vara bättre som människa? Eller som svensk? Är det du som definierar och även bestämmer? Vem har bestämt det? Du? Vem är du ens? Och vem tror du att du är som ger dig själv den rätten? Tillåt mig skratta. Eller nej, jag behöver inte din tillåtelse till det, jag skrattar ändå, hela vägen till banken. Förlåt! Det sista var verkligen meningen. Den sätter i gång den svenska avundsjukan. Din eviga förbannelse, din skam, som du måste bära, själv, intill din död, omgiven av ingen, för du har räknat allt i pengar och värderat människor och dina familjemedlemmar genom status, titlar och på om de är till nytta för dig och ditt samhälle. Nu tänker någon av er: Men jag är inte sån. Nej, kanske inte. Men nu pratar vi om ”svensken” i allmänhet.” – Özz Nûjen i Expressen-

Våra förfäder byggde ett land, ett land som bara blev bättre och bättre. Det blev så bra att det funkade alldeles utmärkt att fly till när det blev militärkupper, ockupationer, krig och katastrofer. Det blev ett fredligt land, med välkomnande människor. De flesta iallafall. De flesta som har fått ett nytt hem i Sverige är tacksamma över gästfriheten. Özz Nûjen är det inte. Det går inte att tolka hans krönika på något annat sätt.

” – Hur är det med dina syskon? Mår de bra? Har ni ens kontakt? Eller är du ensam? Känner du dig inte riktigt så lyckad när du kollar dig själv i spegeln? Vad har du själv åstadkommit? Hur lönsam är du? Ska vi två tävla?” – Özz Nûjen i Expressen.

Özz Nûjens uttalanden och krönikör är varje fullblodsrasists våta dröm. Nûjens texter och tyckanden gör att fullblodsrasisten inte behöver oroa sig över att stå ensam.  Ärligt talat förstår jag inte varför Nûjen stannar här när vi är så hemska som vi är? De flesta av oss. Landet, välfärden och tryggheten vi har skapat – tillsammans – duger tydligen gott. Men de som lade grunden, de gör det inte. Det går inte att missförstå Özz Nûjen. Inte ett dugg…

23 svar på “OTACK ÄR VÄRDENS LÖN?”

 1. Herr Nujen skriver i Expressen också om sin gamle far, som i många så tryggt har kört folk till sin destination och sin gamla mor som vårdat andra så att hon nu inte ens kan lyfta sina barnbarn. Vi gråter av medlidande med de gamle som framställes vara mycket, mycket gamla. De ”gamla” föräldrarna är 64 respektive 63 år. De 60+personer jag känner är mitt uppe i sina yrkesliv – ett par undersköterskor, en busschaffis, ett par förskollärare, en konditor. De orkar lyfta sina barnbarn. Det är skillnad på folk uppenbarligen.

 2. ”. Det går inte att missförstå Özz Nûjen. ”

  Nja.
  Det är mycket möjligt att du har tolkat Nujens krönika korrekt,men… jag är inte säker ;
  Efter att ha läst den två-tre gånger och försökt komma fram till vad han egentligen vill säga med krönikan så vet jag fortfarande inte.
  Visst, han vill provocera , det förstår jag.
  Men han kunde faktiskt vara tydligare med vem denna ”Du” som han riktar krönikan till egentligen är ?
  Han verkar i alla fall avsky den som han riktar krönikan till, men det framgår inte riktigt vem det är.
  Är det ”svenskar” så ingår väl exempelvis Gudrun Schyman , Henrik Schyffert och Måns Möller i den gruppen . Vad har då dessa gjort för att förtjäna Nujens hat ?

  Jag fick ingen klump i magen av hans krönika. Krönikan väckte två tankar hos mig ;
  1. Expressen måste verkligen vara desperata efter klick som kan publicera något dylikt svammel.
  2. Trots att Nujen skriver att han skrattar verkar han inte må så bra för om han mådde bra skulle han väl inte ägna sig åt att skriva krönikor som utstrålar sådant här förvirrat och onyanserat hat ?

  Sedan läste jag krönikan en gång till och den tanken som då dök upp i huvudet på mig då var ”Har Nujen börjat med droger ? ”

  Jag trodde aldrig att Nujen skulle kunna överträffa katastrofnivån efter Josefsson-intervjun, men det var tydligen fullt möjligt.

  Att Nujen skriver meningen ”– Hur är det med dina syskon? Mår de bra? Har ni ens kontakt?” slår i alla fall rekord i dubbelmoral och stenkastande i glashus med tanke på att Nujen har ägnat de senaste månaderna åt att närmast skryta om att han själv aldrig pratar med sin syster eller svåger 🙂

 3. Hej.

  Sparka ut kräket till turkdj*vel ur landet, och resten av hans äckliga klan också.

  Var ligger kurdernas land?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 4. Nujen är ett mycket bra exempel på hur medlemmar av skamkulturen tänker. För att skydda klanen mot skammen att ha burit sig för jävligt åt går man till attack, mer av samma vara! För en svensk är det förstås ett gigantiskt feltänk, en svensk skulle istället bett om ursäkt. Den djupt inrotade skamkulturen hos dessa människor gör att de aldrig kan bli svenskar. När Nujen anklagar svenskar för att bara tänka på pengar är det kanske ”komikern” som tittar fram? Med tanke på hur hans klan mjölkar det svenska samhället på pengar.

 5. Han är ju rätt bra på att värdera uzbeker i alla fall den store hycklaren. Och ja, efter att ha arbetat och betalat skatt varje år sedan jag var 15 år, (det blir 43 år till sommaren) även genom bitvis tunga studier, är jag rätt säker på att jag är mer värd för det svenska samhället än både Nujen och hans svarta arbetskraft.

 6. Jag kan ha fel, men jag tror mig minnas två uttalanden av Özz Nujen. Det ena löd ungefär så här:

  ”Jag är i första hand muslim, i andra hand kurd, och i tredje hand svensk.”

  Det andra löd ungefär:

  ”Att vara kurd är en etnicitet, att vara svensk är bara en nationalitet.”

  Jag ber om ursäkt om jag felciterar eller felaktigt tillskriver Nujen dessa citat. Men, under förutsättning att citaten stämmer och verkligen kommer från Nujen, så tycker jag att de säger det mesta om denne man.

  Den religiösa och etniska/kulturella identitet han har med sig från sin familjs ursprungsland väger för honom betydligt tyngre än lojaliteten mot Sverige; detta trots att det i islam finns en mängd normer som är oförenliga med de grundläggande värderingar på vilka moderna, västerländska demokratier är baserade (demokrati, yttrandefrihet, religionsfrihet, jämställdhet osv.).

  Vidare tycks Nujen se sin kurdiska ursprungskultur som ett slags ”riktig” kultur, i vilken han har en känslomässig förankring. Att vara svensk verkar, å andra sidan, för Özz Nujen bara vara ett slags formalia, ungefär som någon sorts blankett man måste fylla i för att vara berättigad till vissa ekonomiska bidrag, försäkringar el. likn.

  Det Nujen missar är förstås att för många etniska svenskar är detta att vara svensk mycket mer än bara ett slags formalia. Vi känner för Sverige, det svenska språket och den svenska kulturen, på samma sätt som jag förmodar att Özz Nujen känner för det kurdiska; dvs. ett starkt känslomässigt band som präglar hur vi uppfattar oss själva.

  Özz Nujens underförstådda budskap verkar alltså vara att hans egen kurdiska nationalkänsla är något att vara stolt över, medan etniska svenskars nationalkänslor för Sverige antingen inte finns eller på något sätt är löjeväckande. Detta, om något, är väl ett uttryck för en sorts rasism.

  1. @Humanist 19:26
   Rätt uppfattat!
   I den humanitära stormakten (Sverige 2.0) får det finnas alla möjliga sorters kulturer och nationaliteter utom just den svenska, eftersom det politiskt korrekta narrativet felaktigt säger att den är nazianstruken.

 7. Visar att även om du säger att du blir svensk eller kallar dig det, så innerst inne är du inte det då du föredrar din tidigare religion eller klan eller samhälle. Dessutom har denne bot här ett tag, och kunnat se vad som skulle passa eller inte. Passar det inte så dra, passar det så pissa inte på det som precis erbjöds dig

 8. Kan bara instämma! Blodtrycket stiger och man blir mizznujd an hans oförskämda attityd och att expressen släpper fram honom säger mer än man anar om tidningen

 9. Från att ha varit en firad muslimsk kvoteringsblatte i allehanda PK-certifierade MSM och TV:s morgonsoffor, har Özz uppenbarligen efter debaclet med Özz-familjens ljusskygga terroristfinansiering på Gotland, blivit hatisk mot majoritetssamhället. Via pappan – Mamoste Nûjen och systern – den ”godhjärtade” asylantadvokaten, har ca 85000 kronor slussats till Rachmat Akilov.

  Özz har som synes börjat uttrycka nedvärderande omdömen om svenskarna, se Expressen. Han har sannolikt påbörjat en radikaliseringsprocess, som, om han inte stoppas i tid kan orsaka stor skada på svensk botten.

  Säpo borde vara djävligt uppmärksam på den där snubben – Özz, och hålla honom i djävligt strama tyglar.

 10. Många godtrogna svenskar, särskilt inom det journalistiska och politiska etablissemanget tror att det finns goda muslimer på svensk botten, såsom Soran Ismael och Özz Nûjen.

  Özz-fallet visar med önskvärd tydlighet att det inte finns något som heter goda muslimer. Skalar man bara på ytan så ser man deras förakt för kristenheten, korssymbolik och västerländsk kultur.

  Så länge som muslimer praktiserar medicinsk omotiverad omskärelse på småpojkar, finns det bara onda muslimer och inga goda muslimer.

 11. Idioten frågar; ”har du kontakt med dina syskon”,
  uppenbarligen har han dåligt samvete för att han själv inte har kontakt med sina syskon.
  Ty hade han haft det så hade han väl också känt till de svarta löneutbetalningarna till Akilov som han skyllde på sin syster och svåger och själv var helt ovetande om.
  Dålig kontakt/kommunikation kanske?

 12. Varför gör inte ekobrottsmyndigheten och skatteverket sitt jobb?
  Denna olikhet inför lagen kommer att sänka Sverige!

 13. Özz Nujen – mannen som kom till Sverige för att kunna leva som kurdisk nationalist.

  Angry Foreigner (före detta Arg Blatte Talar) har gjort en avslöjande video om Nujen. Orkar ni inte titta på hela videon så kommer här ett kort utdrag:

  https://www.youtube.com/watch?v=LuwYs7Um4pw

  Här är hela videon:

  https://www.youtube.com/watch?v=wuGZs6BEUjk

  Lek med tanken på att kurderna får ett eget land om några år. Strax därefter så hittar man stora oljefynd och landet blir ett rikt land. Eftersom Kurdistan nu är ett rikt land kommer de att ta emot väldigt många flyktingar och alla som flyr till landet kommer att bli kurder. (Kanske har de då också byggt tunnelbana, så att alla som åker tunnelbana i Kurdistans huvudstad blir kurder.)

  Denna utveckling hade säkert Özz tyckt om, för han gillar ju mångkultur och är ju inte en sådan där inskränkt nationalist …

 14. Özz är ju inte riktigt frisk. Kanske behöver han vila ut på Säters fasta paviljong. Eller S:t Lars som har en liknande anläggning lite mer söderut i Sverige. Där får han vara ifred och behöver inte störa oss mer.

 15. Vad ska man säga. Magstarkt är det. Kokettera över att skratta hela vägen till banken och trigga den svenska avundsjukan. I hans läge.

  Oavsett vad man tycker om hans sympatier och familjens asylprofitering. Karln har ju beslagits med skattesmitande och finansiering av en illegalt vistandes terrorist. Där finns ju inga frågetecken. Hur kan expressen sjunka så lågt att publicera detta?
  Nä, jag vet frågan var retorisk, du har redan svarat Fredrik. Klick och därigenom läsare och pengar. Ytterst handlar det förstås just om att karln inte är svensk, därför har han detta privilegium att forsätta skita ned nyhetsströmmarna i MSM.

 16. Paj-Özz Nûjen är passé, Fredrik.

  Inte ens den allra mest självutplånande självspäkande svensk torde kunna ta honom eller hans unkna manér på allvar längre.

  1. Tillägger, med anledning av din träffande rubrik, Fredrik, att våldgästat värdfolk faktiskt borde få bestämma exakt när festen är slut…

   … och nu i september bjuds en – möjligtvis allra sista – chans, att få stå upp för Sveriges alldeles vanliga, vänliga och välartade medborgare.

   Hoppas innerligt, att tillräckligt många väljare tar den!

 17. Ett bra exempel på dålig stämning gav Özz Nûjen när han berättade om sin USA-lansering i New York. Özz klev upp på scenen och sa:
  ”Hi it’s very nice to be here in New York. I’ve got some bad memories from New York because one of my relatives died here on 9/11. It was he who flew the plane”.
  PS. Han blev inte speciellt populär i USA och fick åka tillbaka hem igen och fortsätta att försörja sig på sina ’svenskfientliga’ skämt.

 18. Han är kurd, han blir aldrig svensk ens i sina egna ögon.
  Och att han härstammar från ett muslimskt landområde spelar stor roll. Islam betyder översatt ”underkastelse” och det är precis vad det handlar om. De ”otrogna” ska underkastas, många muslimer från MENA har en primitiv ”dog eat dog” mentalitet där allt handlar om dominans kontra underkastelse. När svensken inte protesterar när Özz eller någon annan arab kastar skit på oss och vårt sätt att leva, är detta bara en bekräftelse för Özz att han har ”rätt”. Till viss del förstår jag resonemanget, för vi svenskar är för feminiserade för vårt eget bästa och låter ju politiker och invandrare köra hårt med oss utan märkbara motreaktioner. För många är ”cucks”, och det gör mig förbannad!

 19. Det här är att informera allmänheten om att Clinton Johnson, en privat lånegivare, har öppnat ett ekonomiskt tillfälle för alla som behöver någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till individer, företag och företag på ett tydligt och förståeligt villkor. kontakta oss idag via e-post så att vi kan ge dig våra lånevillkor på clintonjohnson536@bk.ru

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *