”OSKYLDIGA TILLS MOTSATSEN BEVISATS”

Innan åklagaren har bevisat motsatsen är de där fem eller sex misstänkta gruppvåldtäktsmännen i Visby på Gotland att betrakta som oskyldiga. De kan vara misstänkta. Men de är inte dömda – annat än av de som har intresse av att döma dem i förväg. Väldigt många uttalar sig tvärsäkert om fallet. Vissa dömer. Andra friar. Den självutnämnda juryn i folkets domstol har inte lyckats enas om ett utslag…

Bara för att de misstänkta inte är dömda och skall betraktas som oskyldiga tills motsatsen bevisats behöver man inte få för sig att ställa till en stöddemonstration för de misstänkta. Men så fungerar den svenska vänstern. De tog tillfället i akt och demonstrerade mot rasism och mot sexism. Bara den med påtagliga brister i kopplingsschemat tolkar inte demonstrationen som ett stöd för ett gäng misstänkta våldtäktsmän. Det blir ännu mer bisarrt när de som demonstrerade var de som är de mest rabiata feministerna.

Det var en gång då en psykiskt sjuk man högg ner landets kvinnliga och kompetenta utrikesminister på NK. Mijailo Mijailović hade ett utländskt klingande namn, var född i Stockholm men uppväxt i dåvarande Jugoslavien. Det fanns de som försökte sig på konststycket att använda namnet och ursprunget som ett slagträ i debatten efter mordet på Anna Lindh. Det var människor med en agenda. Innan Mijailović dömdes, medan han bara var misstänkt så var det ingen som demonstrerade mot rasism, mot våld.

Då som nu fanns de där. De som skulle ta poäng på det som hade hänt och skapa konflikt. Men de är få – tack och lov. Skulle man strunta i deras upptåg och låta bli att gå i fällan så skulle inte en handfull extremister få sätta agendan i media. Problemet för de som demonstrerade på Gotland – mot rasism och sexism – är det finns en hel del vanliga människor som stör sig mer på deras agerande än på de andra dårarnas snedsteg.

Demonstrationen på Gotland framstår som vansinnig. Oavsett vad man ville säga, skrika, manifestera så spelade vansinnigheten motståndarna i händerna. Att dagarna efter en misstänkt våldtäkt demonstrera på ett sätt som bara kan tolkas som ett stöd för de misstänkta våldtäktsmännen – bara för att de har en viss färg på hudkostymen, tror på en viss gud och hans profet – är så feltänkt.

Det kommer en dag då åklagaren prövar sitt åtal. Det kommer kanske en dag då domstolen har fått säga sitt. Efter den dagen kan man manifestera. Då handlar det inte om att ta några misstänktas parti. Då handlar det om att reflektera över rättssystemets utslag. Men en demonstration som den feministerna på Gotland fixade till så kränkte man av ren och skär dumhet en av sina systrar. Man valde att ta parti, fastän man säkert inte menade så.

6 svar på “”OSKYLDIGA TILLS MOTSATSEN BEVISATS””

 1. Varifrån hämtar egentligen Fi och V sin taktiska inspiration ifrån.

  När det sker en masskjutning i en amerikansk stad dyker nästan alltid NRA (National Rifle Association) upp och håller ett möte där man deklarerar: – Det har inget med vapen att göra.

  När svenskar utsätts för invandrarvåld dyker FI och V upp och håller möte där man deklarerar: – Det har inget med massinvandring att göra.

  I båda fallen kränker man såväl de drabbade som deras anhöriga gravt.

 2. Only for those who already knows & are awake:
  A) 9/11:
  Noterar återigen att socialdemokraten och för ovanlighetens skull… en akademiker…Anna Lindh, mördades, men dog slutligen …på det (typiska) secret society datumet ”nine eleven” 9/11, eller 11/9, beroende på hur man skriver datumet i det land man bor i.

  Secret society kopplingar – Igen?
  https://forensiseuropa.files.wordpress.com/2011/11/2011_theassassinationofthes
  ”The grandfather of Anna Lindhs murderer was Zivota Mijailovic; this grandfather had been in the service of Marshal Josip Tito’s SECRET POLICE FORCE (UDBA) which may have contributed to the fear of the family”…

  B) 9/11:
  Även kommunisten & frimuraren Stig Larsson, som skrev Millenium-trilogin om Lisbeth Salander, dog plötsligt…av en påstådd hjärtinfarkt på – siffermässigt – samma typiska och av ”dem” så symbolsmässigt frekvent använda secret society datumet 9/11.

  Citerar SvD då det begav sig: ”En märklig sannsaga”” påstår – bevisligen – SvD:s ansvarige välinformerade ledning, tillsammans med sin skribent Lars Collin, att Stieg Larsson trilogi ska vara:
  http://www.svd.se/arvet-efter-stieg-larsson
  (…)”En månad senare var Stieg Larsson död. Sannolikt hann han misstänka att något stort var i görningen i denna märkliga sannsaga. Men när han oväntat föll ihop på eftermiddagen den 9 november (2004) och dog av en (påstådd) hjärtattack på tidningen Expos redaktion, visste fortfarande ingen vilket genomslag hans författarskap skulle komma att få”(…)
  https://www.youtube.com/watch?v=4NtceQz3rCs

  /Just saying…

 3. Hej.

  För att fortsätta på ditt tema att det kommer en dag:

  Det kan komma en dag då rollbesättningen är annorlunda. Då får vi se om media och deras aktivister agerar olika.

  Det kan, och kommer att komma en dag, när landets majoritetsbefolkning är en blandning av olika muslimska folk. Betydligt fler barn per kvinna, med kortare intervall, och ingen assimilation (vilket är omöjligt med islam).

  Den dagen vill du inte att ditt namn skall finnas i statens register som något som inte är förenligt med sharia.

  Något att tänka på. Vad kommer landets framtida islamska styresmän att göra med dem vars namn dyker upp i register och arkiv kopplade till vad som enligt muslimer är brott mot gud?

  Den dagen kan komma snabbare än svenska Fi-feminister och deras gelikar anar, och de kommer knappast att kunna demonstrera länge till då – särskilt inte som få kommer att lyfta ett finger till deras försvar.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 4. Jag läser om ett annat våldtäktsfall: http://www.friatider.se/asyls-kare-deltog-vid-gruppv-ldt-kt-f-r-140000-i-skadest-nd

  Svenska domstolar tillämpar uppenbarligen strängare beviskrav på utländska medborgare än på svenskar. 140 000 får dessutom anses vara en enorm ersättning för en asylsökare som knappast lider någon större inkomstförlust. Jag äcklas inte bara av gärningen som sådan, och de pissapor som förövat den, utan lika mkt av domstolars och andra rättsvårdande myndigheters (i detta fall JK) totala brist på verklighetsförankring och kapacitet att upprätthålla likhet inför lagen.

  Samhällskontraktet är brutet.

  V

 5. Det verkar som att ju längre upp i beslutshierarkin inom det svenska rättsväsendet som man kommer, ju generösare och slappare är domarna mot pedofiler och andra våldtäktsmän. Man bör fråga sig – Varför… I synnerhet tycks Hovrätten utmärka sig för att alltid vilja mildra flertalet domar som Tingsrätten rättmätigt utfärdat.

  Här är bara några till exempel:

  Hovrätten för nedre Norrland SÄNKTE STRAFFET för den man från Sundsvall som våldtog ett barn 25 gånger och filmade övergreppen. Nu yrkar riksåklagaren att HD ska pröva fallet och skärpa straffet
  http://www.st.nu/blaljus/brott/man-valdtog-barn-25-ganger-men-fick-sankt-straff-nu-kan-fallet-provas-igen

  En man i 60-årsåldern tog vid flera tillfällen en åttaårig flicka på brösten och slickade henne mellan benen. Tingsrätten dömde mannen till tre år och sex månaders fängelse. NU SÄNKER HOVRÄTTEN STRAFFET – ett av övergreppen höll på så kort tid att de inte anser att det kan klassas som våldtäkt.
  http://www.metro.se/nyheter/hovratten-sanker-straffet-pa-sexbrott-mot-barn-varade-inte-lange-nog/EVHpgl!NPz7JfnDxEGs/

  Den 26-årige eritreanen Regen Ghebrmrim dömdes till utvisning av Skaraborgs tingsrätt efter att under tortyrliknande former ha våldtagit en kvinna – bland annat genom att trycka in sin näve i hennes underliv. Men enligt hovrätten ska afrikanen få stanna i Sverige och leva på bidrag eftersom brottet inte är tillräckligt grovt.
  http://avpixlat.info/2016/07/19/valdtaktsmannen-korde-in-knytnaven-i-underlivet-men-slipper-utvisning-brottet-inte-tillrackligt-allvarligt/
  Denna gång var det tokstollarna inom Göta Hovrätt som ”valde att sätta ned foten och RIVA UPP UTVISNINGSBESLUTET på grund av det låga straffet och eftersom 26-åringen beviljats permanent uppehållstillstånd i Sverige av Migrationsverket.”
  http://www.friatider.se/slipper-utvisning-inte-tillr-ckligt-grovt-brott-att-v-ldta-kvinna-med-knytn-ven

  Den iranske invandraren fick SÄNKT STRAFF I HOVRÄTTEN eftersom han och hans medgärningsman våldtagit en utslagen kvinna ”i tur och ordning” och inte samtidigt. Nu överklagas domen till Högsta domstolen av riksåklagaren
  http://www.friatider.se/v-ldtog-i-tur-och-ordning-fick-s-nkt-straff-nu-verklagas-domen-till-hd

  Och här släpper idioterna ut en riktig obehaglig sadist i förtid, trots att sadisten enbart avtjänat två tredjedelar av straffet och frigavs villkorligt. Han åtalades ett år senare för brott mot knivlagen sedan han gått omkring på stan och viftat med en kniv. Och nu har han hamnat i problem med rättvisan igen.
  Han fick då en advokat tillförordnad, eftersom han misstänktes för barnpornografibrott.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article23352256.ab

  Gruppvåldtäkt i Tensta i helgen (1/3 – 3/3) (friade i Svea Hovrätt)
  https://www.flashback.org/t2094669
  Svea hovrätts friande dom i ett våldtäktsmål (av utlänningar igen…) har väckt mycket debatt.
  http://www.svd.se/varderingar-far-aldrig-styra-i-rattssalarna

  Hovrätten nekade kroppsbesiktning för åldersundersökning, riksåklagaren överklagar
  https://www.flashback.org/t2773455
  Riksåklagaren skriver i sitt överklagande att en sådan undersökning i många fall är helt avgörande för åklagarens möjlighet att utreda och lagföra brott.
  https://www.aklagare.se/nyheter-press/pressmeddelanden/?id=28&newsId=A533FB2FD5D67221

 6. Samhällskontraktet är brutet…
  https://meritwager.se/tag/samhallskontrakt/
  …då ska vi också, varenda en av oss, betala mindre i skatt!

  Men i landet Annorlunda gör tok-svetsaren och hans hantlangare tvärtom – de höjer skatterna och suger ut oss än mer!

  Nu ska Bilderbergslakejen och Wallenbergarnas lojale vapenkrängare åka till Saudiarabien i helgen. Vågar han fråga varför inte detta rika land tar på sig att än mer hjälpa sina muslimska flyktingar från sina grannländer?

  Om våra grannländer vore i krig, är det naturligast att det främst vore dessa flyktingar vi ska ta emot. De andra långväga (organiserade) s.k. ”flykting”-strömmarna f.n. främst från MENA-länderna, hjälper man bäst på plats och i deras närområden. Logiskt.

  Krighetsarna inom UZ(ionistisk)A och dess militärindustri har mycket på sina samveten. De krigshetsande globalisternas plan har ju – bevisligen – varit att destabilisera MENA-länderna, om man ska tro på denne pensionerade General:
  https://www.youtube.com/watch?v=SXS3vW47mOE

  Cui bono…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *