ÖPPNA HJÄRTAN OCH ÖPPNA SKATTKISTOR

Det handlar om öppna hjärtan och öppna skattkistor. Vidöppna.

En dag upptäcker du att du har fått gäster i din källare eller i ditt källarförråd. Har du rätt värdegrund så tycker du synd om dem, som är tvungna att fly ner i din källare. Har du fel värdegrund så tycker du att det inte känns rätt att ha personer hemma hos dig som inte har rätt att vara där. Naturligtvis har du rätt värdegrund, iallafall utåt. Den kan få stanna där, trots att det inte alls är rätt. Men hur empatisk du än är så finns det alltid någon som slår dig i distriktsmästerskapen i medkänsla. Din granne kanske…?

Grannen ger sina objudna gäster mat, veckopeng och allt papper han har – för de som har gömt sig i källaren är kroniskt papperslösa tydligen. Du kan inte vara sämre. Du är ju inte en sämre människa. Klart de skall ha husrum, och klart att de skall ha mat – trots att de saknar all rätt i världen att vara i ditt hem. Naturligtvis ger du även pengar till dina gäster, tror du iallafall.

Det ringer nämligen på dörren en gång i månaden, och en främmande människa står där och säger att han eller hon skall få pengarna som familjen i källaren har rätt till. ”Har rätt till?” tänker du kanske medan du tar av ungarnas julklappspengar. När du frågar varför de inte hämtar pengarna själva får du höra att de är rädda för dig, att du kanske vill dem illa. Du suckar och tänker på mat och husrum, på det där pappret de alltid tycks sakna medan du lämnar över de kontanter som fanns hemma. Du stänger dörren, men är stolt över att du har öppnat ditt hjärta.

Sedan kommer en dag då du börjar misstänka att de där som gömmer sig i din källare inte alls får de där pengarna som du har lämnat ifrån dig. Eller i varje fall inte alla pengar som du tyckte att de skulle ha. Det är då du berättar att de får hämta pengarna själva om de skall ha några slantar. Det är då din värdegrund rasar. Hur kan du tro att något sådant skulle hända? Är inte alla människor goda?

Varför då denna långa harang? Jo, det handlar om Malmö. Det handlar om en stad som får miljard efter miljard av andra kommuner och av den svenska staten. Det handlar om en stad som inte skulle hålla sig flytande om inte alla andra delar med sig av sina pengar till just Malmö. Malmö delar ut bidrag, bistånd och stöd till papperslösa – de som inte har rätt att vara i Sverige. Att vara papperslös är att vara illegal invandrare.

I Malmö har man generöst gett bidrag och bistånd till de papperslösa. Men den papperslösa har inte behövet komma till socialkontoret för att be om hjälp. Det har ett ombud kunnat göra. Nu har det gått upp ett ljus för de som styr i Malmö att de som man anser behöver samhällets stöd kanske inte får pengarna som Malmö stad så generöst delar med sig av. Nu skall man ”strama upp” hanteringen av stöd till papperslösa. De måste komma själva. Man kan inte vara säker på att de som man riktade stödet till verkligen fick det stödet…

Herregud kan man säga om det där. Malmö stad har använt skattepengar till bidrag och bistånd utan att ha en aning om stödet har hamnat rätt. Eller fel. Det finns ingen som har haft någon koll. Så har det ju rullat på i åratal, med miljoners miljoner i stöd till någon som i bästa fall inte ens har rätt att stanna i Malmö. Resten av Sverige har hjälpt Malmö vara världsbäst på öppna hjärtan och öppna skattkistor.

Det är så det är när generositeten blir dumhet, när godheten är vansinne. Och allt började med en migrationsöverenskommelse mellan Reinfeldt och Miljöpartiet…

15 svar på “ÖPPNA HJÄRTAN OCH ÖPPNA SKATTKISTOR”

 1. ”Och allt började med en migrationsöverenskommelse mellan Reinfeldt och Miljöpartiet…”

  Så…korkat…
  http://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/in-och-utvandring/

  Istället för att gå på vad media påstår, kolla på siffrorna. Göran Persson släppte in runt 50-60 tusen inkräktare varje år. Reinfeldt ökade på till runt 100 tusen DIREKT. När han ingick avtalet med Mpk så fortsatte det gå upp, men det var faktiskt en liten nergång 2011.

  Så nej, det började inte med Mpk-överenskommelsen, inte ens i närheten. Det började med Palme, fortsatte sedan Carlsson och Bildt, gick helt överstyr med Persson och blev ett regelrätt folkmord under Reinfeldt (från dag 1, inte fjärde året) och byfånen Löfven kan nu inte göra någonting åt det.

  1. Nja, hört talas om Luciabeslutet, det var sossarna som kom med det, och borgarna som rev upp det.

   För de ville va goda. Moderaterna bedrog det svenska folket.

 2. Det fanns samma system i Stockholm inom sin tid. Du skickade in en blankett och pengarna kom. Sedan bestämde man sig att var och en måste hämta blanketten och visa leg. Nu försvann en del bidragstagare. Vart var de? Några hade bott länge utomlands.

  Jag minns det väl för jag hade några patienter som inte hade legitimation. De fick nu inga pengar.

 3. Hej.

  Jag har bott i Malmö.

  Vid ett tillfälle, för över tjugo år sedan, tvingades jag söka socialbidrag. Det var då villkorat mot ett bindande skriftligt löfte om återbetalning.

  Sverige styrs av sju rasistiska partier, och Malmö visar vägen.

  Är du svensk – sluta bidra till staten. Bli motborgare i ställe för medborgare.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 4. Horribelt, Fre… herr Antonsson, att svenska skattebetalares mödosamt ihopsamlade välfärdspengar används till att underlätta utländska lagbrytares fräcka och oönskade närvaro i landet.

  Måtte polisen hinna prioritera inre utlänningskontroller och inom kort lyckas förmå alla ”papperslösa” att lämna vårt arma land och våra utslitna, svenska hjärtan och plånböcker ifred – för gott.

 5. Om Sverige vore ett normalt land och Malmö vore en normal kommun skulle de illegala (som INTE är ”papperslösa” utan just ”illegala” ) naturligtvis inte få ett enda öre – och detta oavsett om dom hämtar pengarna själva eller via ett ”ombud” .

 6. Är detta verkligen sant? Har Malmö delat ut socialbidrag t människor som de inte vet vilka det är? Så att Hygglige Hugo har kommit förbi soc och lovat – på heder och samvete – att om soc ger honom pengar så ska ha ge dem vidare till skygga Sofia?
  Säg att det inte är sant.

 7. Så här sa landsförr… f’låt landsfadern – hen med öppna hjärtans politik – om migrationsöverenskommelsen, som tecknades mellan alliansregimen och MP 2011:

  ”-Vi fortsätter på en väg mot en humanitet och ordning, det här är ett vägval som stänger dörren för främlingsfientliga krafter.

  Fredrik Reinfeldt väljer uttrycket ”stänga dörren”, med tanke på Sverigedemokraterna.

  -Vi som tror på att människor ska kunna röra sig över gränser och söka sig ett bättre liv någon annanstans har gjort den här överenskommelsen.”
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/regeringen-och-mp-overens-om-migrationspolitiken

  Således i första hand personer som vill komma i åtnjutande av våra generösa välfärdsförmåner, som det så kallade ”sovande folket” har byggt upp under generationer, tillika tvärtompolitik gentemot SD.

  Jag tvivlar starkt på att landsfadern, lever som hen lär, och har öppnat sitt hem för någon flyktingfamilj. Men jag kan ha fel.

 8. Sådan här information höjer i alla fall min vilja att betala skatt ! Kan det bli mycket bättre. Inget ifrågasättande, bara 100 % ärlighet. Det känns extra bra när man sedan ser svårigheterna med att få assistansersättning eller de generösa pensionern till våra äldre. Det finns ju ingen korrelation mellan vad man betalt in eller vad man kan förvänta sig att få tillbaka. Den svenska naiviteten måste sluta nu.

 9. De skånska sjukvårdspolitikerna, vid åsynen av notan för asylfesten, har uppenbarligen så sakta börjat vakna från sin intelligensbefriade slummer. Därför har Region Skåne beslutat att höja den skattesubventionerade avgiften vid årsskiftet för medicinskt omotiverad, individkränkande, rituell omskärelse från dagens 1800 till antingen 3000 eller 6000 kronor. Osubventionerat vore det betydligt dyrare än 6000 kronor. Än är vi inte där!
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/avgiften-for-omskarelse-i-skane-flerdubblas

  Helt vakna är ju sjukvårdspolitikerna inte, men betydligt mer vakna än det politiska etablissemanget på riksplanet, som till övervägande del är belamrat med, globalistiskt, PK-stinkande, i vissa fall Bilderbergcertifierat dödkött, som bara ska bort.

  Jag misstänker på goda grunder att det finns en koppling mellan den massinvandringsberoende ökningen av män som i unga år har blivit utsatta för medicinskt omotiverad, individkränkande, rituell omskärelse, och våldtäktsfrekvensökningen i Sverige. I alla fall om man utgår ifrån gärningsmännen härkomst vid fällade grova våldtäktsdomar i Sverige under senare tid. En studie* har visat att majoriteten av gärningsmännen kommer ej från Europa utan mer från MENA, där medicinskt omotiverad, individkränkande, rituell omskärelse på pojkar är vanliga.

  ”Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av grova våldtäkter; svenskar kommer först på fjärde plats i antal dömda individer för det brottet, efter afghaner, irakier och somalier.”
  https://pjjonasson.files.wordpress.com/2017/10/sexualbrottslighet_bland_man_fodda_i_sverige_och_i_utlandet_v3.pdf

 10. Nejdå … det började långt långt tidigare … när lille Fredrik varje dag fick veta att han var något alldeles extra speciellt … farfarsfar var mulatt och självutnämd kannibal eller hur det nu var … och Fredrik har allt sedan dess känt det tunga självupplevda utanförskapet … och det är därför han hatar hatar hatar Sverige och Svenska Folket …

 11. Sanningen om invandringen är att det är det samhälle vi skapat som attraherar inte det kalla land där samhället ligger. De vill ha ett bra liv det är upp till oss att se till att de bidrar till samhället. Klarar vi inte detta är ingen invandring att föredra.

 12. Just det här vad Malmö kommun gjort, och gör, med andra kommuners skattepengar är verkligen något som jag hoppas att NB kommer både skriva vad som hänt och vad som händer. Någon borde sitta på info och som gärna delar med sig av den till en nyhetsbyrå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *