MITT BARN OCH ANDRAS UNGAR

Mitt barn och andras ungar.

Man börjar känna sig riktigt gammal när den äldsta sonen kan handla på Systembolaget, fick rösta i det senaste valet och har ett arbete han går till på morgonen. Han har förvisso ingen bostad, och det lär dröja ännu lite längre nu när kommunen har bestämt sig för att ge var fjärde lägenhet i den så kallade allmännyttan till TUT:are och PUT:are – de med tillfälliga eller permanenta uppehållstillstånd. Han har förvisso inget körkort, och det lär dröja eftersom det kostar en hel del att fixa ett sådant i dagens Sverige. Har han dödat någon så är det på GTA och XBox, inte i verkligheten. Han gör sin plikt, utan att kräva speciellt mycket rätt.

Man börjar känna sig gammal och bitter och tänka i banorna om mitt barn och andras ungar. Min äldsta son har inte hamnat i fel sällskap. Han rör sig inte i fel miljöer. Skulle han av någon anledning göra det, och behöva vända sig till de sociala myndigheterna så skulle de hänvisa honom till oss. Skulle han bli av med bostaden skulle de säga till honom att flytta hem till föräldrarna igen. Skulle han behöva pengar så skulle de säga till honom att låna pengar av föräldrar, mor- eller farföräldrar. Skulle han säga att han behövde ett körkort, en bostad och ett arbete skulle de på socialen tro att han var spritt språngande galen.

”Vi kan ju inte säga att för att du gjorde ett felaktigt val så har du inte rätt att komma tillbaka och leva i vårt samhälle.” – samordnaren mot våldsbejakande extremism i Lund, SR 18/10.

Felaktigt val? Två ord som säger så mycket om dagens Sverige. Ett felaktigt val i mina ögon är att välja vårdyrket framför att jobba på bank. Ett felaktigt val är att välja McDonalds framför Burger King. Ett felaktigt val är att välja att använda sprayfärgen för klottrande istället för att ge din cykel en ny kulör. Ett felaktigt val är att välja att inte betala för varorna du har plockat på dig i butiken. Det är inte ett felaktigt val att välja att lämna familjen, Sverige och kanske utanförskapet för att gå med i det värsta terrornätverket sedan Pol Pots Röda Khmerer och Hitlers nazister. Det är ett val att bryta helt med allt vad mänsklighet handlar om. Det är ett val att sluta upp tillsammans med de värsta lustmördarna i vår tid. Det inte ett felaktigt val. Det är så mycket värre än ett felaktigt val.

Samhället – våra politiker och tjänstemän – har lagt pannan i djupa veck och grubblat över hur vi skall ta emot de som kommer tillbaka till Sverige från sin tid som mördare, våldtäktsmän, terrorister. Samhällets svar är att fixa bostad, körkort, arbete till ISIS-veteranerna. Det är också mycket värre än ett felaktigt val. Det handlar inte om småbusar, om ungar som har hamnat lite fel som skall upp på rätt bana. Det handlar om de värsta avskum som man kan ha att göra med. Det handlar om mördare, om våldtäktsmän och terrorister. Om de prompt måste släppas in i Sverige skall vi bara erbjuda dem fängelse, för brott mot mänskligheten.

Den lallande, naiva och överempatiska beslutsfattaren kan ju landa i åsikten att alla som åkte ner till Syrien, till Irak – till Kalifatet – inte alls mördade, våldtog eller terroriserade. Det stämmer säkert. Men vad hade den som reste för mål med sin resa? Att lära sig laga mat? Att ta del av Raqqas nattliv? Att få se natur och kultur innan den kvaddades? Naturligtvis var målet att få vara med om att mörda, våldta och terrorisera. Inget annat. Det är det valet, att åka i väg till IS, Syrien och Irak som kallas ett ”felaktigt val”…

Gör din plikt. Kräv din rätt. Det är ingens plikt att åka iväg och lustmörda otrogna eller att våldta kvinnor på löpande band. Men de behöver inte ens kräva sin rätt. De får det de har rätt till och mycket mer än så för att inte fortsätta vara farliga, hemska och vidriga. De är inte farliga bakom lås och bom heller, inte för oss andra iallafall.

De som gör sin plikt, får ingenting alls utom ett hånskratt av det samhälle som har växt fram. De är inte farliga bakom lås och bom heller, inte för oss andra iallafall. Att det börjar mullra i leden, att det känns allt starkare vibrationer i myllan är inte ett dugg konstigt.

”Vill du ha ett körkort? En bostad? Hjälp att få ett jobb? Res ner till Syrien och halshugg några medmänniskor så löser det sig, sonen. Se bara till att ingen lyckas identifiera just dig…” Är det så det skall behöva vara? Det är så det är. 

16 svar på “MITT BARN OCH ANDRAS UNGAR”

 1. Breivik norrmannen gjorde ett felaktigt val,där blev det lägenhet,förlåt fängelse på obestämd tid.Men i Sverige kör vissa idioter bara på premierar brott med omsorg,de som vajar IS fanor får grönt ljus de som viftar med svastikan blir dömd till hets mot folkgrupp? är det skillnaden på symbolerna?

 2. Dags för dig, Westerholm, Fnorden med flera att försöka nå ut till fler än oss som kompletterar gammelmedia med olika bloggar.
  Vad krävs för att till exempel göra en Metro-ansats, typ gratis tidning tisdag och fredag?
  Jag vet tyvärr mycket lite om media och finansiering men tror att många kan tänka sig bidra ordentligt till ett försök att bryta PK-dominansen.

 3. Hej.

  Sju riksdagspartier är ense om att det är så det skall vara. Majoriteten av svenska folket är antingen ense om att så är rätt, givet hur de röstar, eller är okunniga om hur det är, vilket innebär att de inte utövar demokrati via sin röst utan godtyckets förtryck.

  Så är det.

  Så vad tänker vi svenskar göra åt det?

  Vrida våra händer, eller låta våra händer göra något annat? Våga ställ frågan till bekanta, om de anser att läget är desperat nog för att uppror skulle vara motiverat, och om de vill att ’nånannan’ skall lösa det, eller om de själva är villiga.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 4. Man saknar ord för hur Sverige har blivit.

  Folk verkar ha fullständigt tappat förståndet. 87 % visste nog inte vad de gjorde i valet 2014.

  Då är det väl bara att invänta nästa vänster demonstration mot rasism och främlingsfientlighet efter att ett par IS hemvändare har slaktat kvinnor och barn på ett svenskt köpcentrum.

  Tack för ordet

 5. Vänta, är du säker på att det inte framfördes som en satir av en ”performancegrupp” ???

  Jisses, dagen då Poe’s lag knäcktes…

  Gustav
  (I schocktillstånd)

 6. Samhällskontraktet får nu anses definitivt brutet. Finns inte längre någon som helst moralisk anledning att ställa upp på politikernas välde. Tvärtom får det numera anses vara varje medborgares skyldighet att handla efter eget förstånd, utan hänsyn till politikernas befallningar.

  V

 7. Äh, det ordnar sig, det där. Efter WWII klarade ju höga SS-officerare och andra att både återintegreras i BRD och bilda nya samhällen i Argentina och Brasilien. Så länge man har lokalsamhällets stöd och myndigheternas medgivande så behöver folkrättsbrott igår vara ett bekymmer idag. Om sextio år kan vi kanske ge ut en ny version av ”Om detta må ni berätta”?

 8. I Sverige har kvinnorna med sin inbyggda känslosamhet ett alldeles för stort inflytande. Begränsa rösträtten till att gälla från och med 50 år för kvinnor.
  Nej, jag skämtar inte även om jag förstås inser att mitt förslag är ogenomförbart.

 9. Du glömde att våra återvändande ”svenskar” också får skuldsanering.
  Många av de radikaliserade ”svenskarna” är redan djupt kriminella innan den åkte iväg till IS-land. De ser krigandet som en återbetalning av sin moraliska skuld till sina skamfyllda föräldrar. Se t ex muslimen som sköt ihjäl folk i Köpenhamn (Vilks-attentaten), som skulle betala av ”familjeskammen” och komma till Paradiset genom att mörda otrogna.
  Sådana kriminella har högst sannolikt redan reella skadeståndsbelopp utdömda av svenska domstolarna för de brott de redan begått innan som kriminella i Sverige. Har detta as dessa skadeståndsskulder för t ex grova rån, våldtäkter, misshandel, narkotikahandel kommer alltså samhället (dvs vi skattebetalare) inte bara ge aset skuldfrihet utan även få betala hans skulder till brottsoffren!
  Dessa IS-människor förtjänar inget dalt. Vad de förtjänar är att dömas hårt som de krigsförbrytare de är.
  Hoppas de hinner avrättas av soldaterna nere i Mosul istället, så att vi slipper få hit drägget!

 10. Det är med sorg i hjärtat jag bevittnar det totala förfallet i detta land. Hur har det blivit så att de allra mest inkompetenta och naiva kretinerna är de som styr vårt samhälle?

  Har själv en god vän som jobbat i samhällets tjänst inom blåljussektorn över två decennier. Denne har sett och upplevt mer skit än de flesta av oss.

  När yrket till sist gick ut över över det psykiska välbefinnandet och en sjukskrivning blev oundviklig, blir det trassel med Försäkringskassan En lång historia som jag inte ska återge här, men kontentan är att vederbörande får ingen ersättning. Detta trots att läkare intygar att min vän ännu inte är fullt frisk och trots försök komma tillbaka till sitt yrke genom att börja arbeta deltid, för att på sikt komma helt och fullt.

  En person som skött sig och betalat skatt i hela sitt liv, spottar etablissemanget på, när denne hamnar i en kris.

  Gör din plikt, men förvänta dig ingen rätt, är samhällets budskap till oss som bär upp detsamma.

  För galna mördare, våldtäktsmän och terrorister i islams namn är budskapet det motsatta.

  Finns bara ett ord för detta.
  Vedervärdigt!

 11. Det flotta erbjudandet från Sverige kommer att locka hit fler terrorister än de 300 som lämnade landet för att ansluta sig till mördarsekten IS.

 12. Det svenska etablissemangets favorisering av grovt kriminella jihadister framför skötsamma svenska ungdomar, ska förklaras med att antipatriotismen, globalismen, EU-vurmen samt den felöversatta och missbrukade PK-floskeln ”allas människors lika värde” oinskränkt har fått infektera statsapparaten så att Sverige de facto styrs av landsförrädare.

  Cicero – romersk statsman, orator och författare – gjorde 42 f.Kr. följande definition, som även har bärighet i dagens Sverige.

  En nation kan överleva sina dårar, och även de ambitiösa. Men den kan inte överleva förräderi inifrån. En fiende vid porten är mindre fruktansvärd, för han är känd och han håller sina fanor öppet. Men förrädaren rör sig bland dem innanför porten fritt, hans sluga viskningar prasslande genom alla galärer, hörd i själva regerings salen. För förrädaren framträder inte som en förrädare– Han talar i sina offers brytning, bär deras ansikten och deras kläder och han vädjar till det usla som ligger djupt in i hjärtat på alla människor. Han ruttnar nationens själ–han jobbar hemligt och okänt under natten för att underminera stadens pelare–han infekterar den politiska kroppen så den inte längre kan göra motstånd. En mördare är mindre fruktad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *