MER ELLER MINDRE VIDRIGA

Det kan aldrig vara så illa att det inte kan bli värre. Ett våldtäktsoffer tillbringar sin första tid i kaoset på en akutmottagning. Hon har råkat ut för någon som är en skam för mänskligheten. Hon har fått en träff med någon av de mer eller mindre vidriga. Hon lämnar ett signalement efter bästa förmåga. Kanske och eventuellt innehåller de anteckningar som polisen får med sig ord som mörk hy och dåligt svenskt språk. Kanske är det de anteckningarna som får komplettera det som gynekologen lyckades skrapa med sig av våldtäktsmannens spår. En våldtäkt är hemsk, men skall man lyssna på en vänsterpartists gamla utläggning i ämnet så kunde det ha varit värre. Våldtäktsmannen skulle ju kunna ha varit svensk, uppfostrad i ett jämställt hem. Då skulle det vara värsta faktiskt vara värre.

Utläggningen som skapade nyheten är från sommaren 2016. Nyheten som flög under radarn mitt under semestertiderna har lyft först nu, iallafall i mitt flöde. Det är en gammal nyhet om vänsterpartiets distriktsordförande i Stockholm som rangordnar våldtäktsmännens vidrighet. Minst vidriga är de som har växt upp i en patriarkal struktur, med en osund syn på kvinnan. Mest vidrig är som sagt infödingen som fått ett par rejäla portioner genuspedagogik med bröstmjölken, förskolan, skolan och barnprogrammen. Vidrigast är den svensk som borde ha lärt sig respektera tjejen och kvinnan, som vet vad jämställdhet innebär. Själv tycker jag att alla våldtäktsmän är lika vidriga, oavsett uppväxt eller uppfostran.

Men skall vi ”go full vänster” så finns det ju möjlighet att hitta både den minst vidriga och den värsta tänkbara våldtäktsmannen. Den värsta tänkbara våldtäktsmannen måste ju ur ett vänsterperspektiv vara någon ur de egna leden. En man uppväxt i ett kollektiv, där män och kvinnor delar lika på allt av arbetsuppgifter och pengar, där man använder hen istället för hon eller han, där jämställdheten står över allt. En våldtäktsman sprungen ur den miljön, herregud ett sådant haveri till människa…

Jämför det med en man uppväxt i den mest patriarkala miljön man kan tänka sig, där kvinnan inte får köra bil, gå i skolan och förtrycks mest hela tiden på alla tänkbara och otänkbara sätt. Klart som tusan att den mannen inte förstår vad gränsen går. Naturligtvis är det inte alls lika hemskt som om ylle-Fridolf spårar ur. Eller?

En våldtäkt är en våldtäkt och en våldtäkt är lika vidrig oavsett vem som utför den. Jag är övertygad om att det inte finns ett våldtäktsoffer som lägger någon som helst värdering i vilka värderingar våldtäktsmannen har växt upp med. I mina ögon spelar det ingen roll om gärningsmannen är någon som Hagamannen eller någon nyinflyttad förmåga när ett brott skall fördömas. Det är bara vissa politiker som måste ägna sig åt relativisering av ett vidrigt brott, som blir lite vidrigare och mindre vidrig när man ser vem som utförde gärningen. Om inte den vänsterpartiska stollan har fattat det nu så är det sådana politiker som hon som skapar ännu värre spänningar i samhället. Politiker med ett mer eller mindre vidrigt sätt att hantera verkligheten. Politiker som gör skillnad på folk och folk, när de säger att de står upp för motsatsen.

3 svar på “MER ELLER MINDRE VIDRIGA”

 1. Tänk vad mycket som händer numera som man önskar vore ett extra smaskigt avsnitt av Game of Thrones.

  (Fotnot: har inte sett något, utgår de av böckerna jag läst.)

 2. Morgan J. nämnde våldtäktsdömde lindgrens namn ..i ett försök att förminska det utländska problemet.
  Lindgren har avtjänat sitt straff och Morgan borde i egenskap av minister inte fortsätta straffet i form av att nämna namnet i TV

 3. I den humanitära stormakten med dess feministiska regering mäter vi alltid med olika måttstockar. De, som betalar kalaset, ska ”sättas åt” och straffas med straffskalans högsta straff. De med sina stickade offerkoftor åtalas enigt en mindre allvarlig brottsrubricering och erhåller regelmässigt dom efter straffskalans nedersta del.

  Då det gäller ursprungsbefolkningen, etniska svenskar är det inte så noga med ”pixlingen”. För de, som det är synd om, kommer #Danne att erbjuda sin djupaste förståelse.

  Alla politiker vet naturligt lika väl som polisen, vilka det är som rånar pensionärer och begår vissa typer av stölder. Men i förljugenhetens land, den humoristiska stormakten med dess rolighetsministrar är det den offentliga lögner, som gäller. Det var den, som var det svåraste att leva med i DDR liksom det är i Sverige.

  Den gruppen det handlar om, har haft fyra hundra år på sig att anpassa sig. Haft oändligt många möjligheter och numera överösts med enorma ekonomiska bidrag till sin anpassning.

  Människor är inte så stupida att de ger en grupp ett dåligt rykte helt utan någon som helst anledning under så lång tid.

  Ingen vet vad alla vet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *