MARDRÖMMEN

Som pappa till fyra pojkar kan jag föreställa mig mardrömmen. Mardrömmen som blir verklig när man sömndrucken svarar på mobilen, ser att det är sonen som ringer – men hör en annan röst i örat. Hot om våld, hot om död, hot om allt det där man vill skydda sina barn från. Ett krav på en lösensumma för att sonen skall få komma hem igen, traumatiserad, skändad och misshandlad. Mardrömmen blev verklighet för någon annan den här gången, bekantas bekanta och en vanlig helg som blev något annat.

Några hundra meter från bostaden och bara några sekunder efter det att grabben har ringt hem och berättat att han snart är hemma händer det. Sonen slits in i bilen, av fyra maskerade yngre män. Bilen står på en liten parkeringsplats, utanför en skola. Under flera timmar misshandlas och hotas grabben. I bilen, utanför bilen – på kända och okända platser – får han stryk. Ordentligt med stryk. Skräcken i bilens baksäte blir inte mindre av att sonen inte förstår vad gärningsmännen säger till varandra, och att det enda han får höra på svenska är hot om våld, hot om lidande och hot om död.

Sonen råkade bara passera fel bil vid fel tid, och får se alla trygghetskänslor försvinna all världens väg en mörk novembernatt söder om huvudstaden.

I hemmet väntar man först, för att sedan få det där samtalet som inleder mardrömmen. Sonen är kidnappad. Det kommer att kosta er allt ni har och lite till för att få tillbaka honom i livet. En resa mellan bankomater för att tömma kontona, för att rädda sonen. En överlämning, och ett återseende som tillfälligt dödar mardrömmen. En misshandlad son, som under några timmar har torterats av unga män i en bil, utanför en bil. Två föräldrar som känner lättnaden över att få se sonen i livet igen. Men trygghetskänslan? Chocken? Förtvivlan?

Sonen kom hem, men utan sin nya mobiltelefon. Utan märkeskläderna, utan plånboken och andra värdesaker. Framförallt kom sonen hem till hemmet utan trygghetskänslan i behåll. Otryggheten. Rädslan. Ångesten. Jag tror att vi alla kan känna hur vi skulle påverkas, men vi kan inte känna känslorna fullt ut. Vi förstår, men vi har inte varit med om det som den familjen har råkat ut för.

Men det blir tydligen allt vanligare. Det säger iallafall min kompis polisen när jag frågar honom. Ungar dras in i bilar eller i ett trapphus. De rånas på allt de har – och all sin värdighet. I det här fallet, med sonen till mina bekantas bekanta, blev det kanske lite värre än i vanliga fall. En grupp unga män som sliter in ett ensamt skolbarn i en bil – hotar, slår och rånar. Rädslan som uppstår. Tryggheten som försvinner, för att aldrig komma tillbaka igen. Det är inget annat än en mardröm, och mardrömmen blir inte mindre av allt fler tydligen får ta del av just den upplevelsen…

Sverige. November 2018. Det är mörkt ute.

39 svar på “MARDRÖMMEN”

 1. Det är så fruktansvärt, det finns heller ingen väg tillbaka till det tillitssamhälle som Sverige för inte så länge sedan var.
  De moral och hedersbegrepp som invandringen fört med sig kommer att bli en del av det nya Sverige.

   1. Tyvärr Ulrika, Du har fel! Skyll på dom som släppte in gärningsmännen i landet. Skyll på på gärningsmännens föräldrar som inte gav sina barn en svensk kultur i vaggan trots att dom är födda här. Skyll på fegheten hos Ditt eget folk som tittar bort när andra primitiva kulturer tar makten i det offentliga rummet. Skyll på OSS alla som tillåter det att bara bli värre och värre, år efter år. Skyll på OSS för att vi inte övertygat 82% av befolkningen att rösta annorlunda i fria val, möjligtvis.

   2. Nja
    Det här är liksom konsekvenser man får räkna med infaller om man gör som man gjort
    Många har varit övertygade om att det som gjorts varit rätt
    Om man bedömer dem som tillräkneliga så vill de ha det så här
    Om de inte vill ha de så här har de en personlighet som bär samma kännetecken som de som är lobotomerade

    De som är skyldiga till nuvarande situation identifieras lättast genom att de är de som kommer misstycka eller rentutav kommer för övrigt kritisera detta inlägg för att inte vara tillräckligt respektfullt…
    Suck

   3. Gärningsmännen är ju inbjudna av de 82%:en samt blir inte utvisade genom att de 82%:en inte förespråkar en sådan påföljd. Om dessa gärningsmän inte befunnit sig i landet hade brottet inte ägt rum, det är inte så att 4 *andra* unga män hade gjort det istället för att fylla kvoten.

    Det är faktiskt inte så svårt att förstå.

   4. Visst ska man skylla på gärningsmännen, Ulrika.
    Men gärningsmännen har faktiskt inte ramlat ner från himlen så därför är det faktiskt även befogat att skylla på de som har importerat gärningsmännen.
    Och då nayurligtvis även på de som har röstat på dom som har importerat grningsmännen.

 2. Horribelt, Fredrik, att gamla trygga Sverige… SVERIGE!… har kunnat förvandlas till ett inferno av våld, hat, hot och hänsynslös ringaktning från frivilligt hitresta – ja, till råga på allt medvetet importerade – utlänningar med djupa rötter i världens allra mest dysfunktionella och evinnerligt mörka vrår.

  Bara för att landet – vårt eget kära, enda fosterland – sedan decennier har kunnat vanstyras av infernaliskt svenskfientliga, förment ”naiva”, maktfullkomligt immigrationsivrande förrädare; pajaspolitiker och globalister, som fortfarande, trots att haveriet är uppenbart, framhärdar i sin idiotpolitik.

 3. Sverige har aldrig varit tryggare. Detta hände alla barn för trettio år sedan. Inte så ofta nu. Eller……………………..

 4. Modiga Merit Wager skräder inte orden och i en anständigt meritokratiskt rekryterad regering hade hon varit vårt arma, allt mer utarmade lands självskrivna migrationsminister… men Sverige ska prompt vanstyras av pajasregeringar.

  http://meritwager.nu/allmant/med-den-enorma-okningen-av-vald-av-alla-slag-som-skett-i-sverige-och-nar-polisen-inte-formar-skydda-medborgarna-ar-det-sjalvklart-och-oundvikligt-att-de-forsoker-skydda-sig-sa-gott-de-kan/

 5. Nyfiken på varför du inte skrev ut vad för slags hem de rymt från, eller det faktum att de inte var svenskar när du skrevske om det på Nyhetsbyrån? Är det också en sida där man mörkar sånt? Inte hittat detaljen om språket i någon av alla artiklar om fallet, ej heller vågar någon skeiva yti klart och tydligt vad det är för slags hem. Även om alla såklart förstår det mellan raderna.

  1. Frida – orsaken att hemmet inte nämns är att jag fått tre olika bud från fem olika källor om vad för sorts hem det handlar om. HVB-, LVU och SiS-boende. Vad gäller språket fanns det med i ett utkast, innan killarna var gripna. Även där kan jag bara konstatera att vi inte vet vilket språk som talades när det skrevs, eller ens nu. Att de har ett annat modersmål än svenska kan man lyfta när domen faller… Fridens liljor!

    1. Och detta brottsbenägna skadedjur ska alltså släppas ut bland allmänheten efter att ha avtjänat 3 års sluten ungdomsvård för mordförsöket på vaktmästaren, som blev skadad för livet.
     Rimligt?

  2. Varför kopplades inte polisen in direkt och vid ett ev överlämnande av pengar??
   Sådana här historier av olika slag håller på att valsar runt i sociala medier tycker jag mig ha märkt och blir fundersam på sanningshalten?

   1. Du kan ju googla på ”kidnappning Västerhaninge” och se ifall detta är en valsande historia där du behöver fundera på sanningshalten…

 6. Denna utveckling har jag (och mängder av andra invandringskritiska svenskar) varnat för sedan åtminstone ett decennium tillbaks. Nu börjar invandrarförorternas grova gängkriminalitet sprida sig till medelklassområden där vanliga svenskar bor.

  Många svenskar har varit lyckligt ovetande om de invandringsrelaterade samhällsproblemen, eftersom de aldrig konfronterats med dem i sin vardag, och undvikit att ta del av de alternativa medier där problemen skildrats öppet. Andra har – i likhet med pk-kändisar som H.Schyffert, M. Ernman m.fl. – trott att de både kan ha kakan och äta upp den; dvs. att de kan rösta på sjuklövern, prata om ”öppna hjärtan” och posera med sin förmenta ”godhet”, men samtidigt köpa sig fria från mångkulturens obehagliga konsekvenser genom att bosätta sig i områden där bara etniskt svensk övre medelklass/överklass har råd att bo.

  Men det säger förstås sig självt att invandrarbrottsligheten i längden inte kan stanna inom miljonprogramområdenas gränser. De kriminella gängen – oavsett om de ägnar sig åt narkotikalangning, personrån, bilkapningar eller kidnappningar – dras till de platser där det finns pengar att tillägna sig. Och mest pengar finns givetvis bland svennar med hyfsade jobb och goda inkomster.

  I invandrargängens brottslighet finns dessutom inte sällan ett inslag av rasism. Man vill hellre skada och förnedra en svenne än en av ”sina egna”.

  Nu pratas det mycket om fler poliser och skärpta straff. T.o.m. några av sjuklöverpartierna har insett att daltande dialogpoliser som grillar korv med buset inte förslår när det handlar om att stävja grov, organiserad våldsbrottslighet.

  Men, märk väl, ”det pratas”. Än så länge är det – bortsett från en viss skärpning av straffen för vapenbrott – en jäkla massa snack och en total avsaknad av verkstad. Och ingen ljusning är i sikte, eftersom det politiska etablissemanget är mer upptagna av att ta avstånd från sd än att bilda en handlingskraftig regering som kan åtgärda svåra samhällsproblem.

  Det lär sannolikt ta ytterligare ett par år av långdragna utredningar och förhandlingar innan vi kommer att få se några faktiska förändringar till det bättre i form av t.ex. kraftigt skärpta straff, borttagande av både ungdoms- och straffrabatt, och obligatorisk utvisning av grovt kriminella utlänningar. Och under den tiden kommer kriminella nätverk att växa sig allt starkare, allt fler ynglingar i förorterna kommer att växa upp med en kriminell livsstil och identitet etc.

  Dessutom kommer de redan överfulla problemområdena att fortsätta fyllas på med än fler rotlösa unga män från MENA, Afrika och Centralasien, som hoppas på ett bättre liv i Sverige. (För vi måste ju, enligt sjuklövern, fortsätta ta emot asylinvandrare p.g.a. de diffusa ”internationella åtaganden” som det alltid hänvisas till.) En stor majoritet av dessa unga män saknar utsikter att få jobb i Sverige, eftersom de saknar utbildning. Följaktligen kommer många av dem att fastna i sysslolöshet och bidragsberoende, vilket – som bekant – utgör en utmärkt grogrund för kriminalitet.

  Sannolikt kommer ett allt hårdare samhällsklimat, med ständigt ökande och grövre brottslighet, också att leda till motreaktioner i form av t.ex. väpnade medborgargarden. Det kommer i sin tur att skapa ännu mer polarisering och leda till ännu mer våld.

  Om det politiska etablissemanget för 10 – 12 år sedan lyssnat med åtminstone ett halvt öra på den invandringskritiska opinionen, och om man då hade begränsat asylinvandringen, och satt in kraftfulla åtgärder mot de växande sociala problemen i invandrardominerade problemområden – ja, då hade kanske utvecklingen gått att hejda.

  Nu är jag rädd att det gått för långt. Utvecklingen är till stor del irreversibel. Sverige kommer inom de närmaste decennierna att bli som Brasilien, Colombia eller något annat illa fungerande sydamerikanskt land med skyhög kriminalitet, enorm korruption, väldiga klasskillnader och politisk instabilitet.

  En liten, överklass/övre medelklass kommer att ha råd att bosätta sig i ”gated communities” och köpa skydd av privata vaktstyrkor, och kommer därigenom att kunna leva någorlunda trygga, goda liv. För resten av befolkningen blir livet i detta nya Sverige i hög grad osäkert och otryggt.

  1. Så bra skrivet, håller med dig till 100% Men vill inte tro att Sverige kommer tillåtas utvecklas till Brasilien 2.0 !!

 7. Jaha då har SverigeDemokraterna fått en ny familj sympatisörer
  om de nu inte röstat SD tidigare.

  Ni krävde inte att få tala med sonen o frågat OM man fått spö
  eller blivit skadad o då sagt – då blir det inga pengar (fast
  så säger man inte utan man ser till att polisen eller själv
  bevakar överlämnandeplatsen – alt tar dit ett kompisgäng
  med baseballbats)

 8. Borde inte de som medverkade/inte förhindrade rymningen
  av mördartypen med kompis dömas för medhjälp o buras in?

  Frågan är rätt enkel – hade detta hänt med bara de andra 2
  rövarslynglarna?

 9. I otakt, är en i raden av alternativa bloggar vars målgrupp är de som är lite för ”fina” för att tillhöra den breda skaran av SD:s falanger. Här ska istället läsaren få känna sig lite exklusiv, påläst och som en del av en slags invandrarfientlig elit, som gärna stoltserar med en oavslutat magister i statskunskap; en bakgrund inom det militära, eller till och med i egenskap av pastor. Drt handlar om män i övre medelåldern, som vurmar för nostalgi i allmänhet och krigshistoria i synnerhet. Ingen utav dessa förskönande egenskaper gör dock skillnad på bloggens uppsåt – att proklamera och befästa ett ”vi och dem”-perspektiv; en gammal och beprövad taktik, i kampen om gubbhögerns och gråvänsterns medelåldersmän.

  1. @Ica: ”Vi och dem”. Det är precis vad det handlar om. Vi laglydiga och De kriminella. Kriminella ska straffas och är de inte medborgare ska de utvisas på livstid. Korven är slut och dialogpoliserna har tröttnat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *