MÅNGFALDEN

Låt mig börja med att lyfta fram att jag högaktar alla som engagerar sig politiskt, oavsett i vilket parti man engagerar sig. Svensk politik behöver fler engagerade medborgare, inte färre. Man engagerar sig för något man tror på, det man vill att andra skall tro på. Man står upp för den politik och det parti man tycker bäst står upp för den egna övertygelsen.

Bilden på SSU:s nya styrelse i den nya SSU-föreningen i halländska Hylte har skapat ett halabaloo i debatten. Bilden finns ovan, i ett som vanligt modifierat format. Det finns en kvinna på bilden. Hon tillhör inte styrelsen i Hylte. Hon är distriktsordförande för SSU i Halland och heter Aida Birinxhiku. Aida betraktas som ett framtidsnamn i ”partiet” har jag förstått. Det finns en person på bilden som har ett sådant där gammalt svenskt namn. Han heter Anton Karlsson, och är SSU Hallands valledare och kassör. Alla som tillhör den nya styrelsen i den SSU-föreningen i Hylte är män, och alla har ett annat ursprung än det svenska.

Mångfalden lyser med sin frånvaro, och allt snack om att mångfald är något väldigt viktigt kommer på skam när man ser bilden från Hylte. Bara män. Män med rötterna i ett annat land än Sverige. Inga tjejer. Inga med svenskt ursprung.

Naturligtvis finns det ett gäng lågpannor som slår på sammansättningen av den nya SSU-styrelsen i Hylte med främlingsfientliga invektiv och påhopp. Själv drar jag en annan slutsats och det är att sossarna attraherar främst de som är nyinflyttade i deras ruckel till ett folkhem. Unga svenska tjejer i Hylte är tydligen inte intresserade. Eller intressanta.

Mångfalden existerar inte hos SSU i Hylte. En väldigt homogen grupp styr den nya SSU-föreningen i Hylte. Skall man slå på något så är det just det. Att de som gapar om mångfald, försvarade Sveriges Radios frågor om bristen på mångfald i det svenska fotbollslandslaget nu är arga på den som har mage att ifrågasätta den motsatta bristen på mångfald i en SSU-förening på den halländska landsbygden.

Mångfalden är tydligen bara viktig när Svensson-stereotypen skall utmanas. Annars funkar det väldigt bra med enfald, i ett parti som inte sällan käbblar om vikten av mångfald och varannan tjejernas…

19 svar på “MÅNGFALDEN”

 1. Hej.

  Varför riskera öppen konflikt när infiltration och ko-optering fungerar så mycket bättre?

  Det spelar ingen roll om dessa män ser sig som sekulariserade och försvenskade; när klanhövdingen och imamen befaller, lyder de.

  En del motvilligt, och mot bättre vetande men de lyder.

  Imamen talar med guds ord – den som väntar sig att sådant som ’Sverige’, mångfald, värdegrund osv väger tyngre är lika korkad som en om på allvar ansåg att Ville Kuusinen var demokratiskt vald.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 2. Jag utgår från att alla människor är lika. Om du håller med om det finns inget behov av varken mångfald eller kvotering. Därför är det heller inget fel på sammansättningen på denna SSU styrelse. Om vi utgår från att alla är lika spelar det ingen roll med kön eller färg.

  1. Hej.

   Gör du så när du raggar på krogen?

   Utgår från att alla är lika alltså?

   Eller diskriminerar du utifrån din preferens?

   Om alla är lika så är dina eventuella barn alltså lika med Fritzl, Breivik, Akhilov, m fl?

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   1. Hej Rikard. Alla är lika det behövs ingen mångfald, ingen kvinnlig idrott, på krogen väljer jag helt fritt. Men av någon outgrundlig anledning blir det bara tjejer, men det är en ren slump för jag tycker att alla är lika. mvh

 3. Mångfald = Anti vita människor
  Anti vita människor = Anti västerlandet
  Mångfald är alltså ett motstånd mot västerlandets kultur, normer och historia.
  Där har ni den regressiva (nya) vänsterns mentala snurra som ursäktar alla angrepp på Sveriges institutioner, historia och kulturarv.
  De har alltså likt sina kusiner National Socialisterna lyckats koppla ihop västerlandet med hudfärg. Grattis!

  Allt handlar om den klassiska fienden Marxist-Leninismen och dess adepter i 68-rörelsen. Deras humorlösa och människofientliga idéer och ideologi är grunden till Politisk Korrekthet, som är det fina uttrycket för totalitarism.

 4. Häromdagen tog jag en promenad genom ett av de områden i min hemstad som brukar omtalas som ”mångkulturellt”. Det som slog mig var att mångkulturen lyste med sin frånvaro.

  Området domineras i mycket hög grad av sunnimuslimska invandrare med ursprung i Irak, Syrien och närliggande länder i Mellanöstern. Det tycks också finnas en del afghaner i området, vilket tar sig uttryck i att ett par butiker gör reklam för afghanska matvaror. Övriga kulturer (inklusive svensk majoritetskultur) ser man inte mycket av.

  Flertalet av de människor som rör sig i området verkar föga intresserade av att kulturer ska ”berika varandra genom ömsesidigt utbyte”, som det så fint brukar heta i politiskt korrekta beskrivningar av det (i sinnevärlden icke existerande)mångkulturella drömsamhället. De flesta av de människor man ser på gatan och i affärerna verkar snarare bemöda sig om att i största möjliga utsträckning leva i enlighet med den kultur och de värderingar de tagit med sig från sina ursprungsländer. Arabiska är det dominerande språket, de varor som säljs kommer i huvudsak från Mellanöstern, och flertalet kvinnor man ser är klädda i heltäckande kaftaner och hijab.

  Den s.k. mångkulturen, och det ”ömsesidiga berikande” den påstås resultera i, existerar alltså inte i verkligheten. Det som kan ses i verkligheten är istället ett ständigt ökande antal områden i svenska städer som omvandlas till arabiska/muslimska enklaver.

 5. Vet du, Fredrik, jag ifrågasätter huruvida personer som saknar djup och långvarig förankring i det svenska samhället överhuvudtaget ska tillåtas inneha politiska poster i Sverige.

  Vettlös multikultiutopi med en hypernaiv föreställning om att precis alla hitresta, som erbjudits tillräckliga resurser – adekvat utbildning och tunnelbanekort – blir precis som vi är…

  … har tillsammans med en hejdlös identitetspolitiskt motiverad inkvotering efter ursprung, kön och hudton, istället för efter erforderlig kompetens, urholkat väljarnas förtroende och…

  … lett till dagens katastrofala situation för det pålitligt goda, trygga, svenska samhället. Jag vill inte att några afrikanska män ska få påverka svenska kvinnors tillvaro här hemma alls.

 6. En liten undran? Har dessa män förstått vad arbete i en politisk organisation innebär? Jag tror att de kommer att tröttna rätt så fort. Om inte sossarna i Stockholm raskt ger dem fina uppdrag i sina organisationer.

 7. Detta kanske bara är en början på hur vårt land sakta men säkert övertas av våra ”kamrater”.
  Med en statsminister som har tvivelaktiga mentala förgåvor och noll analytisk förmåga kan vi nog inte förvänta oss något annat.
  Sverige skall ”säljas ut” till varje pris. Själv blir jag frustrerad och mörkrädd över att man kan göra så mot sina landsmän!

  1. (S)verige är redan utsålt genom skattebetald politisk demografisk förändring. Frågan är eg vad det finns kämpa för även om vinden nu vänt ( 20 år för sent) ? Jag håller de politiker ansvariga som maniskt religiöst frenetiskt jobbat för den etniska storförändringen. Allt finns bevarat på nätet om detta. Värför, jo de, politikerna har hindrat fritt meningsutbyte, alltså att alla i Sverige fick säga sin mening och påverka utfallet i migrationspolitiken. I en så stor avgörande fråga. För
   bland annat varje ’främlingsfientlig’- och för varje ’rasist’-anklagelse borde de åtalas. Eller vad säger du Mona eller Reinfeldt? Pajasar. För varje ’lutande’ och stöd mot sina egna tidningar, sina skattefinansierade föreningar likaså – åtala för det de smädat enskilda medborgare. Har vi tur hinner de ställas till svars i domstolar..innan skiten når fläkten. Alltså innan Sverige går mot ännu mera dysfunktion och krigsliknande områden. Det sker redan men kommer löpa på ännu fortare. När ekonomin urholkas ännu mer, tilliten likaså och den politiskt utdörda etniska förvandlingen mot svenskar i minoritet rusar på ännu mer, då, då kommer det stora balkan-liknande tillståndet. Det är tragiskt att Sverige åts upp bit för bit av röda ormar. Om inte ett under sker tickar bara allt på med mer rubriker om våld, ’utanförskap’ men värst kommer framtidens vardagshat att bli när pengarna o tilliten är slut. Pensioner, sjukvård, polis, infrastruktur… ha ha ha. Fan ta er mainstream-politiker ni har förbrukat tilliten och våra framtida pengar. Jag hoppas era partier dör sotdöden snabbt och att ni ställs inför rätta. – Vadå, jag fick ingen information om out soucrchiingen förräns..-Vi schkaa ha ordning, ett ja är ja o ett nej är nej (not). -Ni SD har ett nazchisstiskt förflutet..rasbiologiska institutet? eller finansieringen av ’ryska revolutionen’ via sossebank..nää vadå? hrmpf det har vi sossar inget med att göra! (not.. igen). Sossarna kommer försvinna vilket är en tröst, kanske tas de över av islamister vilket vore passande, nu när medborgarna lämnar (s). De röda ormarna hittar ny form i annan totalitarism. Där satt den – totalitarism. Alla människors lika värde? Inte vi här då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *