MALMÖS MONSTER

En tonårig tjej på väg någonstans i natten. Ensam på den där gatan i Malmö. Sedan dyker ett gäng unga killar upp, och en tjej som inte ens kan kallas kvinna ännu får sitt liv förstört. Hon råkade möta Malmös monster. I tjejens liv kommer det alltid finnas ett före och ett efter.

Medan Sverige har varit fullt upptagna av tafsande och våldtagande kulturprofiler, ledarskribenter, radiopratare, ståuppare plus Alex Bengtssons eskapader har tre tjejer fått sina liv förstörda i Malmö. Under #Metoo har vi fått se tre överfallsvåldtäkter i Malmö. Tre gruppvåldtäkter. Som om det inte skulle vara illa och hemskt nog dyker nu uppgifter om att den senaste våldtäkten förstärktes med en tortyrliknande misshandel. Där gick varenda propp mitt proppskåp. Tortyrliknande misshandel.

Gärningsmännen är inga gärningsmän. De är gärningsodjur, mänskliga monster. Om de dessutom skulle vara skyldiga till de två tidigare gruppvåldtäkterna, är det ett gäng odjur och monster som blir värre och värre och värre för varje gång de ger sig på en ung tjej. Det tycks finnas beröringspunkter som gör att polisen i Malmö är inne på det spåret.

Oavsett hur gamla eller unga gärningsodjuren är finns det inget straff som är hårt nog. Det går inte att sätta sig ner och tänka på var de där odjuren har varit med om för någonting. Eller vilka omständigheter har de där killarna växt upp under. Vad är det för trauma de bär med sig. Man kan leta förklaringar, men aldrig komma ifrån att de är odjur. Bara odjur utsätter en tonårig tjej för en tortyrliknande misshandel. Bara ett gäng monster begår en gruppvåldtäkt.

Man brukar säga ”Låt rättvisan ha sin gång”, men vad är rättvist i det här fallet? Den dagen vi vet vilka odjuren och monstren är bör de bli lika offentliga som Hagamannen Niklas Lindgren har blivit. Sedan bör de placeras på en anstalt där de andra intagna inte gillar våldtäktsmän. Inte på en särskild anstalt eller avdelning för sexualförbrytare.

Det räcker inte med en politiker som pliktskyldigt stammar fram något i stil med att ”Det här är inte okej” eller ”Det här är oacceptabelt”. Våra politiker har lagt grunden för ett samhällsbygge där en ensam tonårig tjej på väg någonstans i natten lämnas torterad och våldtagen på en lekplats. Det är det som är oacceptabelt. Det är här det funkar rätt bra med ett”J’accuse!”

56 svar på “MALMÖS MONSTER”

 1. Det finns sannerligen ingen rättvisa för den hastigt växande skara unga, medelålders och äldre svenskor, som har utsatts för rent bestialiska våldtäkter i ”feministiskt” regerade Sverige…

  … av kulturellt kvinnohatande barbarer, som inte ens hade varit i vårt land, där civiliserade män upprätthållit kvinnofriden sedan 1200-talet, om inte sjuklöverpolitikerna hade bjudit in dem.

  Reinfeldt, Fridolin och Löfven är ytterst ansvariga för all terror och rasism, som nu drabbar svenska folket med full kraft. Jag hoppas det finns en särskild plats i helvetet för sådana – – -.

  1. Det finns bara ett sätt att få rätt på samhället i sverige ”Hårdare Straff” och sluta snacka om rättvisa för dessa svin , våldtäksmän ska avrättas

 2. Fruktansvärd verklighet. Dessa monster bör kastreras och låsta utan nåd på verklig livstid. Med straff arbete. Inget gym och tv. Inget daltande.

  1. Domen mot bröderna som våldtog och torterade är ju redan klart 7 resp 3år som såklart aldrig är så långa i ett svensk fängelse. Detta kalas och hotelvisit som dessa killar får kostar oss skattebetalare runt 4000 per gubbe per dag. Klart dom ska ju utvisas sen i hela 15 år. Men sen får dom en ny chansOch självklart kommer dessa män aldrig göra om det. Jag förstår inte tänket där. Livstidsutvisning borde vara självklart. Tyvärr så känner jag så att jag önskar att det bildas ett gäng som får dessa människor att försvinna helt. Spar både pengar och många kvinnors liv. Tyvärr så kommer såna här våldtäkter att bli normala vardagen i vårat land.. Där är straffet för våran idiotpolitik. Och alla människor vi släppt in ifrån mellanösterna afrika marocko etc. Länder där kvinnors våldtas dödas dagligen. Skrämmande att gå in på migrationsverket hemsida och se top 5 länder som sökt asyl i sverige. Inte ens krig i många av dessa länder. Men ryktet sprider sig snabbt ibland dessa grupper. Kom till sverige. Säg att du är 17. Du kan i princip göra precis vad som helst här utan konsekvenser då.. Bara kolla antalet marockaner som ökar hela tiden i sverige. Så vitt jag vet så befinner sig väl inte marocko i krig. Eller många av dom länderna som vi tar emot asylsökande ifrån. Sverige hade redan stora problem innan. Med äldrevård.psyk etc etc. Men tydligen så har sverige blivit hela världens socialbyrå.. Många länder passa på att göra sig av med sina problem på ett enkelt sätt. Tråkigt men tyvärr så är detta ett hjul som vi aldrig kommer stoppa eller vända.

 3. Sist ut ur startblocket här är, tyvärr, Heidi Avellan, ledarskribent på Sydsvenskan. Hon har missat målet i åratal. Att försöka, stillsamt, tala henne till rätta fungerar inte, det vet jag, jag försökte verkligen. Numera väljer jag mina finlandssvenska opinionsbildare med omsorg: Merit Wager och Johan Westerholm – de förstår sig på fakta och skriver med omtanke. Avellan är faktaresistens, det är synd för hon har en bra penna.

 4. Jag är redo för krig snart. Det de gör mot oss är krigsföring. De våldtar, misshandlar och rånar våra barn. Vi ger dem allt men till vilket pris. Jag skiter i om majoriteten sköter sig.

   1. Hahahahha mongo. Vad gjorde tyskarna innan. Ryssarna var def. snälla i jmf.

    Kommenterar dock ej det bestaliska. Hitta och häng upp på torg, straff bör vara proportionerligt.

    1. Monga-Anne, ta du och tänk efter lite nu. Läs och läs noga: Var det tyska barn och kvinnor som åkte och förde krig och därför förtjänade att bli våldtagna, mördade, torterade när Sovietunionen och de allierade fullkomligt jämnade landet med marken och sedan stormade in tuggandes fradga av ilska född på propaganda? Det du säger är att alla som kunde tänkas befattas med nationalsocialistiska soldater förtjänar våldtäkt, mord och tortyr.

     Men jag antar att du är nöjd och glad nu i efterhand för det var precis vad som hände; alla tyskar blev misshandlade på så många olika vis, psykiskt, fysiskt, ekonomiskt, kulturellt osv med våld, mord, åsiktsregistering, orättvist skuldbeläggande, sanktioner, enorma skadestånd (som fortfarande betalas av outgrundliga anledningar). Ryssarna var jävlar i mig inte ”snälla i jämförelse”. Lägg av.

     Usch vad okunnig du är. Det är din plikt att läsa på innan du uttalar dig på detta vis.

 5. Ord räcker inte för att uttrycka vad jag känner!!!! Så förbaskat tragiskt för de utsatta kvinnorna/ flickorna, men också för hela samhället!!!! Jamsa inte fram någon töntig ursäkt nu,,,,politiker! Sätt in alla tänkbara resurser på att få ett slut på dessa vidriga dåd!!!

 6. Monstren måste straffas hårt liksom folkförrädarna. Men allra först måste vi slänga ut alla som inte har i Sverige att göra. Det gäller brottslingar med utländsk påbrå (även andra generationens), sådana som ljugit, saknat identitetshandlingar osv. Ett nytt miljonprogram – en miljon ska ut ( https://thewayofreason.wordpress.com/2017/09/05/ett-nytt-miljonprogram/ ).

  Vi måste börja med att slänga ut dem för att få lite andrum och tid att reda ut vem som gjort vad. Men rättvisa måste skipas.

 7. Hej.

  Den som är motståndare till dödsstraff är skyldig att förklara varför dessa skall få leva.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  1. Därför att det är staten som skulle verkställa ett dödsstraff. Med tanke på statens trackrecord på andra områden (*host* Transportstyrelsen) tycker du att det verkar vara en lämplig utförare?

   Däremot tror jag att det kan vara möjligt att få dem att förstå vad det är de har gjort. Detta går dessutom att utvärdera eftersom man vet när de har förstått vad det är de har gjort eftersom en sådan förståelse gör att de tar livet av sig. Så, mitt förslag t straff vore att låta en genusvetare sitta och prata med de, ända tills de hänger sig.

   (win-win: dessutom blir vi av med genusvetaren under många år!)

   1. Hej.

    Äntligen någon med en vettig invändning!

    Tack för det Lotta, dig kan man lita på.

    Ingen sarkasm avsedd, för säkerhets skull.

    Jag anser att om och när dessa varelser påträffas så skall de avrättas. Jag vet att lagen förbjuder det, men lag och rätt är inte alltid detsamma.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    1. Jag är helt med på din linje. Men om de gjort vad som påstås hoppas jag att man gör lite öga för öga (könsorgan för könsorgan i det här fallet) först, innan man dräper dem.

     Men Lottas förslag var inte pjåkigt heller.

  2. Därför att livet självt är ett hårdare straff för dessa än att fly in i döden.
   Dödsstraff är jag av princip motståndare till, kanske i grunden religiöst motiverat, du skall icke döda.
   Men också därför att straffvärdet i ett livstidsstraff är högre än en dödsdom. Givetvis skall den dömde arbeta under sin fängelsevistelse och på så sätt bekosta sin säng och sin mat.

  3. Vet du, Rikard, jag tycker, att dödsstraff utdömt i domstol är inhumant – mot den person, som tvingas agera professionell bödel.

   Att utlysa alla perversa gruppvåldtäktsmän laglösa, så att åsyna vittnen eller offret självt åtnjuter straffrihet, om man råkar – eller lyckas…

   … döda eller lemlästa nidingarna, tagna på bar gärning, torde överensstämma bättre med svensk rättsuppfattning och kunna avskräcka…

   … även de hitresta fullblodsbarbarer, som skamligen tillåts befinna sig i vårt land trots att de redan har begått vidriga övergrepp.

 8. Tjejen har ju lyssnat på Löfven som säger att vi ska fortsätta våra liv som vanligt. Så hon genar genom en park i Malmö halv tre på natten som vanligt. Där blir hon sen våldtagen som vanligt. Allt är som vanligt.

 9. Det finns ingen anledning till oro. Genom att vända på bevisbördan vid sexualbrott så kommer sådana här handlingar att vara ett minne blott. För det är precis vad samtyckeslagen riskerar att bli, en omvänd bevisbörda.

 10. Fullkomligt vidrigt. En vargflock som omringar sitt offer för att utsätta henne för den lägsta av alla förnedringar och ge offret livslånga trauman. Riktigt hårda straff (inte den svenska modellen) skall dessa odjur ha.

 11. ”Våra politiker har lagt grunden för ett samhällsbygge där en ensam tonårig tjej på väg någonstans i natten lämnas torterad och våldtagen på en lekplats.”

  Så sant! Äntligen börjar den destruktiva massinvandringspolitiken ge resultat, som våra högavlönade sjuklöverpolitiker med sin svärminkompetens* så rakryggat, godhjärtat och koordinerat har försvarat gentemot simpelt sunt bondförnuft, SD:s och liknande nazistiska gruppers verbala attacker.

  Sverige börjar nu på allvar profilera sig i omvärldens ögon som den humanitära stormakten. Dylika ”kulturöverskridande romantiska rendezvous” enligt devisen ”bättre att ta en kvinna med våld än att ta henne i hand” får räknas som pittoreska inslag i det vibrerande gatulivet.**

  *) I flocksamhällen, såsom hos bin, kan ett högre intelligenstillstånd hos flocken nås, som är mer än summan av varje enskild individs intelligens, om individerna kan agera koordinerat. Detta kallas svärmkompetens. Detta gäller inte dock alla flocksamhällen, t.ex. inte i Sjuklövern med sina knapptryckarsoldater. Sjuklövern har istället nått ett lägre intelligenstillstånd och är således ett hån mot bisamhällets intelligens, varför vi här måste införa en ny nomenklatur – svärminkompetens.

  **)Spår av ironi kan förekomma i ovanstående ordmassa.

  P.S. Det trauma som efterfrågas i blogginlägget härrör med stor sannolikhet från den rituella könsstympning som gärningsmännen utsattes för i mycket unga år.

 12. Helt riktigt, det du säger! Det räcker inte med ord längre och i synnerhet inte de ord som pliktskyldigast säga av hycklande politiker och som det verkar, aldrig har någon avsikt i form av agerande eller handling bakom sig.

 13. Ja, det var det vidrigaste på länge. Men är det så svårt att lösa?
  Baserat på tråden i Flashback kan man gissa att polisen misstänker ett gäng med unga killar som håller ihop, som möjligen hällde brännbar vätska på kvinnan efter våldtäkten och tände på.
  Vi kan anta att gärningsmännen hade mobiltelefoner med kontantkort. Begär polisen positionsdata från operatörerna bör det gå att finna en grupp som varit på platsen då.
  Även om gärningsmännen sedan stängde av mobilerna och slängde kontaktkorten, kan operatörens positionslogg granskas för föregående vecka. Då ser man ett beteendemönster, dvs var gänget brukade vara vid olika tider på dygnet, t.ex. järnvägsstation och platser för droghandel,
  Baserat på beteendeprofilen bör det vara lätt att gripa misstänkta, för att sedan jämföra DNA o sperma med offret.
  Det borde vara relativt enkelt.
  Vad har jag missat?
  Har polisen nedprioriterat våldtäkter pga alla skjutningar?
  https://www.flashback.org/t2899350
  https://www.expressen.se/kvallsposten/gruppvaldtagna-kvinnan-utsatt-for-tortyrliknande-misshandel/

  1. Det borde ju dessutom gå att se vilka som de telefonerna ringt upp, dvs vilka de känner, räcker ju med att någon av dem inte har kontantkort..

  2. Hej.

   Du förutsätter att polisen vill lösa detta.

   Den enskilde blårocken, kanske, men hans chefer?

   Knappast.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

 14. @Per Åkesson
  En polisman i ett annat europeiskt land diskuterade detta en gång.

  Sammanfattningsvis sade han att OM
  1) En viss mobiltelefon har befunnit sig på vissa platser vid vissa tider på dygnet
  OCH
  2) en senare mobiltelefon befinner sig på samma platser vid samma tider.
  SÅ kommer åtminstone en jury i allmänhet att anse det för troligt att ägarna till telefon 1 och 2 antingen är samma person eller har samröre.

  Men det är med en icke-politisk jury, inte politiskt tillsatta nämndemän.

 15. Ytterst ansvariga är politiker och media.
  Ni som röstade på något annat än SD bär också en del av ansvaret, till ert försvar kan ju sägas att ni blivit vilseledda av media och lurade av de politiker ni röstat på.
  Men den ursäkten fungerar inte fler gånger nu..

  Jag är fullständigt övertygad om att det inte hade skett om SD´s politik fått gälla sedan 2 val tillbaka. Visst kan jag ha fel, men försök inte inbilla mig att det är Olle, Pelle och Kalle som gjort sådär, det FINNS INTE att någon svensk skulle få för sig att göra så.

  1. Hagamannen? Niklas? Men jag är inne på ditt spår ändå, rätt övertygad om i vilka kretsar de har satans avskummen finns. När de påträffas skall de hängas ut. Alla skall veta vilka de är, vad de har gjort.

   1. Jo, han finns ju och säkert nåt annat liknande svenskt svin till,
    men att det skulle finnas en hel samverkande GRUPP med såna svenska svin lösa på Malmös gator är helt osannolikt.

 16. Detta förekom inte när växte upp men tack vare att Sverige har en felaktig flykting politik så kommer detta att hand igen. Dessa odjur ska inte få vara i vårt Sverige. Ta ifrån dem medborgarskap samt utvisning. Vårt rättssystem är för mild. I vissa länder är det dödsstraff för dessa brott. Då blir vi av med dessa odjur.

 17. Valet 2018 kommer tyvårr lite för tidigt. 2022 kanske ser vi någon ändring i rigsdagsval för då syns effekterna av massinvandring/massinvasion 2015/2016.

  1. Ja, det är antagligen krig med bland motiven. Jag kan tänka mig

   1) Bestraffning av kvinnor för oanständigt beteende. Dvs att vistas utomhus utan manlig släkting eller ägare.
   2) Krigshandling mot svenska män. Man förutsätter att kvinnan är någon faders eller makes egendom och anfaller denne indirekt genom att attackera hans ägodel. Det är förstås också ett test: klarar de svenska männen av att skydda sina kvinnor? Om inte, fortsätter man krigföringen.

   Jag kan inte säga något diplomatiskt om detta. Jag är skitförbannad nog för att detta: TAG BORT KEBAB!

   Ni som känner till Balkans undervegetation på nätet vet vad jag menar.

 18. En oskyldig 17-årig flicka har blivit gruppvåldtagen och torterad av en grupp män/killar i Malmö, vilka har agerat utifrån en särdeles utstuderad patriarkal maktposition.

  Varför är Feministiskt initiativ, som i vanliga fall rasar mot patriarkala strukturer i det svenska samhället, så oklädsamt tyst om denna gruppvåldtäkt kombinerad med tortyr, som har drabbat en medsyster?

 19. Fullständigt för jävligt!
  För drygt 30 år sedan, när detta var mina hemkvarter, skulle denna händelse i princip vara otänkbar.
  Dags att ta tag i detta nu…

 20. Detta är naturligtvis djupt tragiskt, men tyvärr knappast förvånande. I de övre tonåren och några årskullar därefter finns det idag ungefär fem män per fyra kvinnor om vi räknar in alla som finns i Sverige. Det vill säga var femte man kommer inte att hitta en kvinna. Med detta för ögonen är jag inte förvånad över att det sker överfallsvåldtäkter. Unga hormonstinna killar blir ju frustrerade när det går upp för dem att det saknas kvinnor och de inte har träffat någon. Nu kan våra politiker hänvisa till lagar och kommande lagar, men ingen våldtagen kvinna blir mindre våldtagen bara för att våra lagar förbjuder våldtäkter. Finns det någon som tror att de som våldtar kommer att fråga om samtycke? Våra nuvarande och föreslagna sexualbrottslagar ger knappast svenska kvinnor något skydd mot sexualbrott om vi ser detta i skenet av demografin kring tjugoåringarna där det finns ett oroande mansöverskott.
  Är det så att vår feministiska regering vill att kvinnor som bor i Sverige skall ha många män att välja emellan då bör de säga detta tydligt och de bör naturligtvis även medge att risken för våldtäkter ökar markant. Nu verkar det som om regeringen skall driva igenom mansöverskottet bakvägen genom att ge vuxna män chansen att gå i svenskt gymnasium för att därefter låta männen få stanna i Sverige av “humanitära skäl” eller något liknande. Vill socialdemokrater och miljöpartister ha mängder av våldtäkter i Sverige, då skall de låta de vuxna männen stanna. I annat fall bör de avstå från att ge “gymnasieasyl”. Det är inte #metoo-tafsande det är frågan om, det handlar om säkerheten för kvinnor i Sverige för många år framöver. Våra politiker säger ofta att de vill väl, men att vilja väl måste ske inom ramen för hur verkligheten ser ut.

 21. Sluta att kalla att våldtagna kvinnor får sitt liv förstört. Det bara gör det värre för dem. Skulle någon här vilja få höra att resten av livet är förstört efter en traumatisk händelse? Inte?

  Attityden är att en våldtagen kvinna är så söndrig att hon aldrig kan bli hel igen. Och det är en skamlig attityd. Människor som förlorat en arm eller ett ben kan återhämta sig. Den som blivit misshandlad så att hen fått vara på sjukhus i flera månader kan återhämta sig. Men alltså inte en kvinna som blivit våldtagen. Hon är förbrukad tydligen

  1. Jag tror du missuppfattar kommentatorerna, Bengt. Ingen normal västerlänning anser att en våldtäkt är skamlig för den som utsätts.

   Hela skulden och skammen ligger naturligtvis på förövaren, som är ansvarig, för att med berått mod ha vänt tillvaron uppochner för sitt offer…

   … så att hon/han, de facto, får sitt liv förstört av att aldrig mer våga lita på någon okänd fullt ut och alltid behöva se sig över axeln ute.

   1. Jag vidhåller dock att det är groteskt att hävda någon fått resten av sitt liv förstört. En kvinna som blivit våldtagen hävdade hon återhämtat sig, enda gången hon igen hamnade i kris var när någon hävdade att resten av hennes liv skulle blivit förstört.

    Du gissar ju bara att den som blivit våldtagen resten av livet blir påverkad av det. Så måste det inte alls vara. Precis som den som blivit allvarligt misshandlad inte måste kolla över axeln resten av livet. Sluta spekulera och gissa om en grupp ni förmodligen aldrig mött, våldtagna.

    1. Jag har ju kört ett par år på SöS-akuten, haft min beskärda del av arbetspassen på dåvarande Gynakuten. Jag har mött en herrans massa våldtagna kvinnor. Jag tror mig veta rätt bra, tyvärr, hur de kommer ut ur våldtäkten.

     1. Ja, Fredrik, och jag har förvisso inte blivit våldtagen, men väl attackerad och en hårsmån från att dödas, innan jag räddades. Sånt råkar man liksom inte glömma bort sen. 😉

     2. Alltså du tror du kan avgöra efter hur de mår just efter en våldtäkt, ett trauma, hur de ska må resten av livet. Det är lika absurt som att hävda att den som blivit allvarligt misshandlad måste fått sitt liv förstört för att hen är i trauma efteråt.

      Är du på riktigt? Inte heller bryr du dig om hur våldtagna kvinnor känner sig när du som en småpåve ska avgöra hur resten av deras liv blir.

   1. Men varför används då aldrig det där om folk som blivit misshandlade allvarligt, folk som blivit drabbade av mordförsök, folk som drabbats av hedersrelaterat våld etc? Varför är det just viktigt att hävda att våldtagna kvinnor kanske fått resten av sitt liv förstört?

 22. Stefan Lövens ”inbjudan” till världen våren 2015 att komma till Sverige var ett gigantiskt misstag. I praktiken verkar de nyanlända till en del vara ett mänskligt avskum, ibland kallade ”ensamkommande barn”. Tyvärr blir ju asylregler och allmän medmänsklighet lidande för de som verkligen borde ges hjälp och skydd. Obegripligt hur detta har tillåtits ske och tillåts fortsätta. Risken är ju uppenbar att hämndaktioner och diskriminering drabbar oskyldiga. Allahu akbar

 23. Dessa varelser har gjort sig berättigade till ett plågsamt dödsstraff,innan Ni försvarar dessa monster sätt in Era barn i den stackars flickans situation,ta bort Dom för all framtid,Jag vet att det finns människor som försvarar sådana Monster, känn Er medskyldiga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *