HAVERIKOMMISSIONEN

Politik handlar om att prioritera. Så har det alltid varit och så kommer det att förbli oavsett vad Vänsterpartiet och Sjöstedt tror. Just nu finns det politiker, kulturpersonligheter och ett gäng andra pålästa, insatta och initierade personer som vill ha en haverikommission i landet mellanmjölk. Haverikommissionen mot porrens effekter på samhället i allmänhet och männen i synnerhet.

Jag ser gärna en haverikommission, eller några dussin för att utreda hur det här landet kunde spåra ur som det har gjort. Kanske behövs det en haverikommission om porrens skadeverkningar, men den haverikommissionen ligger långt ner på min lista. Väldigt långt ner.

En haverikommission om varför ”Folkrepubliken Utanförskapet” har blivit ett skjutfält med levande måltavlor och ett rättsväsende som tappat greppet totalt skulle vara viktig. En haverikommission om varför den svenska skolan förfaller i flum och allt sämre skolresultat torde ha varit en nödvändighet redan för några år sedan. En haverikommission om varför sjukvården snart kraschlandar är en rimlig prioritering. En haverikommission om varför det svenska försvaret inte klarar sitt yttersta uppdrag skulle sitta fint här och nu. En haverikommission rörande den svenska rabiatfeminismens idévärld, manifesterat av feminister som demonstrerar till försvar för fem-sex misstänkta våldtäktsmän. Den totala haverikommissionen som utreder haveriet Sverige är snart ett måste. Men det är en haverikommission rörande porrens skadeverkningar man kan skriker efter här och nu. Prioritera? Någon?

Det finns så många haverier i dagens Sverige som skulle behöva sin alldeles egna haverikommission. De haverierna gör det ont att tänka på, det är jobbiga saker. Blundar man så behöver man inte se de mest plågsamma haverierna. Kanske ser man något våldsporrigt, hemskt, kvinnoförnedrande på insidan av ögonlocket istället. Kanske tänker man på haveriet med porren i dagens samhälle…

”Mein perverse Onkel”

Det var nästan på dagen för trettio år sedan – 1986. Det var höst. Det var mörkt, grått och tråkigt. Det var värnplikt och det var beredskapstroppande på MKV/KA4 i Göteborg. Det var fredag och två beväringar ur beredskapstroppen gav sig ut i det civila samhället för att hyra några videofilmer för att göra helgen lite mindre monoton. Men monoton blev den ändå. De kom tillbaka med tio filmer. En actionrulle i kalkonformatet, en komedi som man bara skrattade åt under tortyr och åtta porrfilmer. Som om handlingen i de där åtta ”p-rullarna” skiljde sig jättemycket åt?

En ”p-rulle” stack faktiskt ut och det var en sådan film som skulle ha fått de som nu skriker om en haverikommission mot porren att skrika efter haverikommissionernas haverikommission – alla haverikommissioners Moder. Det var en tysk rulle, och jag minns den som om jag såg den igår. Vissa filmer etsar sig fast, och det här var en sådan.

Mein perverse onkel var titeln. En fet, flämtande och mumlande tysk adelsman hade problem att hålla rent hemma i herrgården. Han lyckades få tag på en städerska från någon öststat, en städerska som inte hade råd med trosor eller tillräckligt med tyg till arbetsdressen. Adelsmannens flämtande tilltog, hans mumlande gick över i brölande och han blev mer och mer röd i plytet för varje ny scen där det blottades hud. Till slut slog det över för adelsmannen, och han lyckades få ner städerskan i sitt badkar. Sedan ställde sig gubben och tömde blåsan på städerskan. Han måste ha varit väldigt nödig för han pissade och pissade och pissade tills filmen tog slut. Städerskan verkade av någon obegriplig anledning tycka om det där, av kroppspråket och läten att döma.

Det var en vidrig film. Äcklig och hemsk. Det fanns absolut inget upphetsande i den rullen alls. Noll. Om den vanliga porrfilmen oftast är kvinnoförnedrande värre så var den här ett haveri. De flesta satt kvar i dagrummet och skruvade på sig. Sannolikt väntade man på att det skulle komma något annat än en massa urin – men det gjorde det inte. Alla var mer eller mindre i chock. Jag tror ingen av oss som satt där och såg detta haveri på en tjock-TV blev inspirerade av filmen när det kommer till hur man tar sig an sin partner när man vill vara intim. Jag tror inte att någon av blev sugna på att pissa på kvinnor.

Det är vad jag tror, men jag kan ju ha fel. Någon kan ju ha blivit sugen på att utmana normerna. Skulle det vara så, skulle jag förslå ett vårdintyg. Att man ser något betyder inte att man automatiskt anammar det man ser. Det handlar mer om att människor med skruvade värderingar och normer behöver hjälp att hantera overklighet och verklighet.

Haveriet ligger i föräldrar som inte klarar av att vara föräldrar fullt ut, föräldrar som inte kan lära sina barn vad som är rätt och fel. Det handlar om föräldrar som inte har kraft eller ork att se till att sönerna får en sund syn på vad kärlek och sex är. Haveriet ligger mer i att Paradise Hotel har blivit ett barnprogram för familjen Svenssons barn än att man kan hitta en modern version av Långt ner i halsen på nätet efter lite letande.

Men som sagt. Det finns en herrans massa andra haverier som behöver sina haverikommissioner innan porren…

6 svar på “HAVERIKOMMISSIONEN”

 1. Hela vårt land skulle behöva utredas av en haverikommision.

  Hela det etablerade politiska etablissemanget är livrädda för att mista sina höga löner och generösa förmåner och pensioner nu när SD stormar fram som ett ånglok.

  Nu går alla övriga partier ihop tillsammans med mäktiga fackliga organisationer, advokatsamfundet och vänstermedia i en av tidernas största smutskastningskampanj. Orden fascist, rasist, nazist och dålig människosyn är ord som klingar väldigt illa i allas öron och därför används de. Bara ordet pedofil verkar saknas i nedkletningsförsöket av folk som är oroliga för våra barn och barnbarns framtid.

  Jag är helt övertygad om att majoriteten i alla partier förstår och inser att den totalt vansinniga invandringen som skett under alla dessa år kommer att leda till att vår välfärd går åt h-lvete.

  Men i sin iver att behålla sina egna platser runt de lukrativa skattefinansierade köttgrytorna så är de beredda att låta ett helt land implodera bara för att de inte vill släppa in ett av det största folkvalda partiet i maktens korridorer.

  Historien kommer att döma dessa människor hårt, det är ett som är säkert.

  Tack för ordet.

 2. Mein perverse Onkel är ganska tam jämfört med Heily Disgusting.
  Från South Park, Bigger, Longer, Uncut när grabbarna hittar en film med Carmans mamma på internet. ”What the f**k is wrong with german people”

 3. Det behövs lite normkritik mot det medelålders vita heterosexet,varför inte lite getsex det är normbrytande i tiden.

 4. Hej.

  Tyskland efter Nürnberg samt Sydafrika är väl passande modeller. Tyskland för hur man rensar ut en livsfarlig ideologi ur det politiska systemet, och Sydafrika för en sannings- och saneringskommission väl det är gjort.

  Vad hände med den kvinnokamp som bekämpade puritansk moral och staten i sängkammaren?

  ”Luta dig tillbaka och tänk på värdegrunden” kanske blir det enda politiskt korrekta kn*llet – PKK.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 5. Kan ni tänka er, häromdagen fick jag ett tiggarbrev från ”såssarna”, Anna Lindhs minnesfond, undertecknat av en av de där artisterna
  (de goda människorna som kallar sig antirasister).
  Hur f-n har de fått tag på mig, en som vissa kallar brunråtta, det är ju skamligt att ha med såna som mig att göra.
  De som ansvarar för den här fonden med en icke obekant toblerone-
  älskande såssekärring i spetsen har gröpt ur fonden, så nu är det panik,för det behövs påfyllning.
  Men brevet gav mig en idé och det är att jag kommer att sätta in ett bidrag till Fredrik istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *