FREDAGEN DEN TRETTONDE

Den ligger där i statistiken som en djup dal bland de olika höga bergen, fredagen den 13 januari. Det var den dagen då de vanligtvis tusentals besökarna kunde räknas på händernas fingrar, och de som registrerades som besökare antingen var min desperata webbmästare eller de som hade gjort oss desperata. Fredagen den 13 januari var I otakt i så mycket otakt det bara gick. Det var då bloggen var knäckt, sänkt, kraschad och förstörd. Fredagen den trettonde…

Bloggen du tittar på nu är ett provisorium. Vid sidan av den sida som ligger uppe bygger vi en helt nya blogg, en sida med fokus på mina och våra texter, en webbradiokanal med dagliga inspel och en webb-TV-dito med reportage från verkligheten. Allt det där var vi i princip klara med fredagen den 13 januari. Allt det nedlagda arbetet gick förlorat. Allt var förgäves.

Men skam den som ger sig. Den provisoriska blogg du nu tittar på drar fler läsare än någonsin. Inspirationen att skriva av sig och öppna pysventilen helt en alltmer frekvent känsla, medan de oinspirerade skoven blir alltmer sällsynta. Det går bra nu, men det skulle ha kunnat gå ännu bättre om det inte hade varit för fredagen den 13 januari…

Man kan se detta inlägg på två sätt. Antingen som att jag kommer runt bland läsarna med kollekthåven och ber om stöd för att skynda på, fixa till och få ut den nya bloggen med alla sina fördelar så fort det bara går. Eller som att jag sitter oblygt utanför ditt lokala systembolag, lagom skitig och nergången och tigger en slant av dig för att komma framåt. Jag ber om ert stöd, kära läsare.

Det är ju ett underbart stöd när ni läser, delar, sprider och skickar snälla kommentarer om mina alster. Det värmer något oerhört. TACK. Att ni läsare nu är fler än någonsin betyder att jag gör något rätt just nu.

Framöver – och när den nya bloggen är uppe – kommer även veckoreportaget från någon nedslagspunkt i den svenska verkligheten. Jag kommer att avisera mina besök i god tid, gärna ta en öl med läsekretsen på just den platsen och prata om vår verklighet. Besök på sjukhus, vårdcentraler, skolor, polisstationer och räddningstjänsten. Framtidens kamp handlar om vilken verklighet som är den verkliga.

Vill Du vara med och realisera mina idéer och framtida satsningar får du gärna lägga en slant i min tänkta kollekthåv eller i den illusoriska pappersmuggen. Enklast är med Swisch till 0721-868783, medan det andra till buds stående alternativet just nu är PayPal-rutan högst upp till höger på den här sidan.

Allt är välkommet, då inflödet av stöd minskade radikalt efter fredagen den trettonde – och ”Stöd-rutan” försvann på den provisoriska sidan. Kan Du, vill Du-så är jag oändligt tacksam. Kan du eller vill du inte så är jag tacksam över att Du läser och följer den här bloggen in i framtiden.

TACK!  Ni är mitt syre, och min pump. Utan läsarna dör den här bloggen. 

2 svar på “FREDAGEN DEN TRETTONDE”

  1. Fortsätt med det du gör. Det är alltid kul att läsa dina alster oavsett ämne.
    Verklighetsflykten som många politiker och journalister ägnar sig åt kommer sluta i en allt trängre mental återvändsgränd och det är bloggare som du som ska spärra i andra änden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *