FEMINISTISK TYSTNAD

Justitieministern är oroad, och tycker att polisen måste börja prioritera om. Partiledare efter partiledare är mer eller mindre upprörda över det här med att sexualbrotten samlas på hög hos polisen. ”Så här kan det inte få vara” och ”Så här kan vi inte ha det” är några av de väl utvalda floskler som slängs fram till allmänheten. Nästan alla politiker tycker något, och tycker illa om läget. Men Feministiskt Inititativ säger ingenting alls. Från feministerna är det knäpptyst, en feministisk tystnad. De som rimligtvis borde vara lika upprörda som alla andra tycks vara helt likgiltiga…

Feministiskt Initiativ har istället full fokus på att gapa sig hesa om hur hemsk militärövningen Aurora 17 är. Men inte ett pip om att det är hemskt att polisen inte hinner med att utreda det alltfler och allt grövre sexualbrotten. Feministiskt Initiativ gör handhjärtan tillsammans med några hundra demonstrerande unga män från Afghanistan, där budskapet är ”Låt de unga stanna!”. Feministiskt initiativ prioriterar annat än att markera och vara tydliga om sexualbrotten.

Kanske kommer en icke-kommentar, som ”Ni vet ju vad vi tycker. Vi tycker att detta är hemskt. Men det är manliga poliser som inte utreder mäns övergrepp mot kvinnor. Män är är djur.” Ungefär så skulle det kunna låta. Problemet för Feministiskt Initiativ är att allt annat de lyfter fram och protesterar offentligt emot är sådant där medborgaren redan vet vad Schyman och gänget tycker. Oavsett om det handlar om en svensk militärövning eller asylamnesti för en herrans massa unga afghanska män – och några få kvinnor – så vet den politiska lekmannen var FI står.

Schyman var på turné igår, i Värmland. Feministiskt Initiativs ena partiledarinna besökte Karlstad och Kristinehamn. Enligt rapporter på plats utan att ens andas om alla de där polisutredningarna om sexuella övergrepp som samlas på hög på svenska polisstationer. Schyman valde istället att raljera kring begreppet ”Systemkollaps”. I min värld är det en systemkollaps när ett samhälle inte hinner, inte mäktar med att ta tag i att utreda sexualbrott mot flickor, tjejer och kvinnor.

Det är där Sverige står idag. Många är upprörda, men inte Schyman – inte Feministiskt Initiativ. Många ser detta dom ett bevis på att systemkollapsen redan är här, eller inte alltför avlägsen. Men inte Schyman och hennes parti. De är fullt upptagna av sin normkritik, sin antimilitarism och att leverera handhjärtan i parti och minut.

De kallar sig feminister, men de sviker de kvinnor som får gå och vänta på upprättelse, rättvisa och att få ta de första stegen på vägen tillbaka. Allt de levererar är en feministisk tystnad. De borde skämmas, Schyman och hennes parti…

24 svar på “FEMINISTISK TYSTNAD”

  1. @Mimmi N> En bättre värld? Inte i Ukraina iallafall. I Sverige har två partier haft insamlingar till stöd för Putins krig i Ukraina, SD och VPK. Säkerligen kan ni även enas i ert judehat. FI är ett överspelat 1% parti.

   1. Judehatet står vänstern och nazisterna för. SD är väl det mest Pro-Israeliska och mest Anti-Palestinska partiet i riksdagen!

    Jag menar rikspuckot Ekeroth satt i Israelisk TV och pratade om vilket helvete den judiska diasporan har i Malmö. Har Wallström gjort det? Nä just det, hon är inte välkommen! Vad gör det då henne, Överrikspucko?

    1. F! består endast av låtsatsfeminister med i-landsproblem. Kvinnor som både gud och psykvården glömde i det här landet.

    2. Sverigedemokraterna har lagt fram motioner med syfte att göra det olagligt att importera kosherslaktat kött och omskära nyfödda pojkar.
     Om sådana lagar röstades fram i riksdagen så skulle det bli omöjligt att leva som jude i Sverige.

     Sverigedemokraterna har inget emot judar i Israel men vill uppenbarligen göra det till ett brott att leva som jude i Sverige!

     1. Tja, om det nu är omöjligt att leva som jude om man inte får skära i spädbarns könsorgan så har jag inga som helst problem med att det blir omöjligt att leva som jude i Sverige. ..

     2. Mänskliga rättigheter är uppenbarligen inget som ”weasel” bekymrar sig särskilt mycket om.
      Jag kan inte påstå att jag är särskilt förvånad!

     3. men det är väl bra? om du vill omskära dig. gör det som vuxen. Koscher slakt ska förbjudas . Gamla förlegade idiotiska seder som är till smärta förnedring och saknar uppenbart syfte ska inte fortsättas med

     4. Spädbarnens mänskliga rättigheter är uppenbarligen ingenting som ”Anders” bekymrar sig särskilt mycket om.
      Jag kan inte påstå att jag är särskilt förvånad.

      För övrigt bör ”Anders” googla ”mänskliga rättigheter”.
      ”Anders” kommer då finna att ”kirurgiska ingrepp utan medicinsk grund på spädbarn” inte räknas som en mänsklig rättighet.

 1. Som gammal kommunist är Gudrun upplärd och van att förneka verkligheten, och hålla tyst om övergrepp. Tänk, decenniers omfamnande av kommunist diktaturer, och ett blint öga för dess offer. Men denna gång är det nog bara den inre kärnan i ”sekten” F! som inte ser att prioriteringen är fel.

 2. Vad fick alla att vakna nu.? Varför har inte media brölat ut detta uppenbara i i flera år. När till och med Greider kommenterar på twitter vet man att det har gått över alla gränser.
  Har man någon gång träffat ett våldtäktsoffer vet man att ett fall är ett för mycket och att som regering och makthavare stå och se på är en ynkedom utan dess like.
  Föraktet jag känner för politiker och journalister som låtsats att inte se detta är gränslöst, för att inte tala om kriminologer som tycker ”det är ett intressant fenomen som måste studeras vidare”.
  Detta förbannade hyckleri, kvinnor har aldrig fått sin frihet inskränkt så mycket som under den feministiska regeringen.

 3. Gudrun Schyman är så extrem så när någon tar henne på allvar visar det på en omfattande verklighetsresistens som närmast definieras som psykisk sjukdom. Hennes parti överträffar allt. Jag säger som Annie Lööf, om feministen kommer över 4% i riksdagsvalet äter jag upp min högra sko.

 4. När en rullstolsbunden kvinna blev gruppvåldtagen i Visby reagerade Gudrun och hennes parti starkt.
  Det tog bara någon vecka tills dom åkte till Gotland och anordnade en demonstration mot… rasism.
  Av detta kan man dra slutsatsen att dom är lika mycket feminister som jag är astronaut.

 5. För hundrade gången (minst , de är inte feminister de är kommunister. Det är därför de tex inte kritiserar Zapad. De strävar också efter ett samhälle i upplösning eftersom det då blir lättare att ta makten.

 6. FI skulle få enorm ökning av medlemmar om de slogs med näbbar och klor för kvinnorna. De skulle demonstrera högljutt i riksdagen att polismästaren skall bort. Kvinnor våldtas, misshandlas mördas och knappt 3 % klaras upp! Den trauma dessa kvinnor kommer att leva med resten av sina liv kan ej beskrivas. FI är bara en egotrippad samling utan klös!

 7. Polisen utreder mord, där de oftast inte klarar av att föra utredningen i hamn så att en fällande dom kan uppnås. Man utreder inte sexualbrott, där utsikterna för framgång är bättre då förövaren ofta är känd.

  Polisen drar ihop resurserna till storstäderna, där problemen är störst. Polisstationer läggs ned och i stora delar av landet finns ingen polis. Insatserna riktas mer och mer emot att hålla ordningen i utsatta områden och i folksamlingar såsom vid fotbollsmatcher och demonstrationer. Mängder av brott som inbrott verkar inte utredas alls. Befolkningen i stort får mer och mer klara sig själv. Den svenska solidariteten synes fungera fortfarande. Men hur länge?

  När polisen främjar sig från den enskilde svensken, får i alla jag känslan av att polisen kan komma att bli ett verktyg för att skydda den politiska eliten, precis som situationen är i så många andra länder.

  Avseende frågan om systemkollaps inträder den naturligtvis när polisen inte längre kan skydda befolkningen. Jag tror inte vi är där än. Men det är nog den svenska solidariteten, vi skall tacka för det. Få går in på ICA och rensar butiken, något som jag förstår är relativt riskfritt.

 8. En MP kvinna smällde till med feminismens paradfloskel i Aktuellt igår. Det var i sammanhanget att våldtäktsbrott lades på hög. I sedvanlig ordning var det ”mäns våld mot kvinnor och barn” (nytt kreativt tillägg) som var grundorsaken.

  Det är svårt att säga emot, men skall feministerna vara trovärdiga krävs en nyansering av den infama generaliseringen – ”män”.
  De som begår våldtäkter och övriga sexbrott är inte riktiga ”män”. De är svin och kräk och skall så benämnas. Blanda inte ihop dessa med – ”män”. Riktiga ”män” ställer helhjärtat upp och jagar dessa svin och kräk.

 9. När jag läste det skrivna här ovan läste jag först fel. ”Feministiskt Initiativs ena partiledarinna…” läste jag vid första genomläsningen som ”Feministiskt Initiativs ena PRÄSTINNA…”. Så fel läst men ändå så rätt!
  Mitt undermedvetna talade.

 10. ”Det finns ingen forskning eller statistik som tyder på att det skulle vara procentuellt fler män från Afrika eller Mellanöstern som våldtar kvinnor i Sverige ”, så skriver Fi 2010.08.16 under rubriken ”Våldtäkt är ingen kvinnofråga SD”

  När det nu 7 år senare är klarlagt att procentsatsen gällande våldtäkter begångna av män från MENA skjutit i höjden som en missil från Nordkorea så vill antagligen Gudrun och hennes kompisar inte ta debatten om våldtäkter för då skulle det totalt kvadda deras ”handhjärtan
  och klapp på kindenkampanj” gällande asylinvandringen.
  Fi har gett strutsmentaliteten ett ansikte eller också ljuger man utav bara h-e.

 11. Gudrun är en av de politiker genom åren som har stått för den mest generösa (de facto muslimska) massinvandringen till Sverige.

  Muslimska kulturer kännetecknas av en patriarkal könsmaktsordning på religiös ideologisk grund, samt rasism enligt ordets rätta bemärkelse. Under många hundar år och långt in på 1900-talet har muslimer speciellt araber ägnat sig åt att hämta relativt mörkhyade slavar från Afrika för att, dels sälja dessa som handelsvara, dels utnyttja dem i de muslimska hemmen och annorstädes. Dessutom har muslimerna en binär kvinnosyn enligt ett hora-madonna-komplex, beroende på hur stor andel bar hud och hår som kvinnan visar i det offentliga rummet. Heltäckande klädsel och slöja – madonna! Mycket hud och hår – hora! Och horor är ju hos vissa lägliga byten för sexuella närmanden!

  Som invandrare i Sverige har följaktligen dessa muslimska män och kvinnor, utöver den patriarkala könsmaktsordningen och binära kvinnosynen, ett allmänt rasistiskt synsätt på mörkhyade pga av sin djupt rotade slavhantering. Dessa värderingar vidareförmedlar de även till sina barn i förortsenklaverna på svensk botten.

  När Feminint Invektiv (osäker på stavningen) och Gudrun Schyman, som dessutom häromåret bekräftade den binära kvinnosynen genom att demonstrativt sätta på sig en slöja enligt ”Slöjupproret”, säger sig kämpa mot strukturell rasism och mot en patriarkal könsmaktsordning i samhället, samtidigt som de applåderar den de facto muslimska massinvandringen, så skördar ologiken nya triumfer.

  De svenska flickornas fiende nummer ett, PK-häxan Gudrun Schyman, har inte alla hjärnhalvorna i kraniet!!

 12. Victoria Kawesa avgår nu som partiledare för F!, dock tror jag att hon kommer att dyka upp som kandidat för ett annat parti så småningom…..

 13. De tar dessutom ställning för en grupp som kommit hit och orsakat en väsentlig andel av den ökandelaber kriminaliteten i landet (att döma av de många av deras landsmän i vårt land som döms för våldtäkt/gruppvåldtäkt).

  De vill dra undan resurser för äldre fattiga, ffa kvinnor i vårt land för att unga våldsamma män ska kunna komma hit och våldta unga kvinnor.

  Vad är det feministiska. Att våldtäktsmännen ger sig på både män och kvinnor. Är det där FI vill balansera samhället?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *