FEM UNGA MÄN

 

Vi har lämnat 2016 bakom oss, och framför oss ligger ett ännu outforskat år i 2017. Nyårsnatten har passerat, och bara gärningsmännen och deras offer har koll på hur många våldtäkter, sexuella övergrepp och annat elände som bildade inledning till ett nytt år.

Nyårsnatten bjöd på terror och massmord i Istanbul, på raketattacker mot blåljuspersonal över hela Sverige och en handgranat mot polisstationen i Katrineholm. Jag vill dock börja 2017 genom att kommentera ett rättshaveri daterat till 2016.

Uppsala. Fem unga män våldtar, förnedrar en annan ung man. Fem unga män förstör en annan ung mans liv, och de filmar övergreppet med sina mobilkameror. Fem unga män hotar med att offentliggöra filmklippen på förnedringen och förstörelsen om offret skulle få för sig att prata med polisen. Nu kom filmerna att bli polisens bästa bevis, för att ställa gärningsmännen inför rätta och ge dem de straff de förtjänar.

Brott och straff i Sverige är ett skämt. Förstör en ung mans liv och få ett år på ett fritids bakom stängsel – och kom sedan ut igen i vårt samhälle. Brott och straff i Sverige är trams. Kom från ett land som betraktas som lite osäkert och du blir inte utvisad oavsett vad du har gjort och mot vem. I Sverige finns alltid en ursäkt för att ställa sig på gärningsmannens sida och få offret att känna sig ännu mer illamående. De fem unga män som förstörde en annan ung mans liv i Uppsala skall få stanna tycker det svenska rättsväsendet. Jag tycker att tingsrätten är helt väck. De väljer att skydda gärningsmän, och sparka på offer.

Begår man grova brott i Sverige som flykting, ensamkommande eller någon annan sorts immigrant så skall det inte finnas något skydd i Sverige. Det spelar ingen roll hur det ser ut i landet man flydde eller flyttade ifrån. Sverige skall inte vara ett nytt hem för fem unga män av den kalibern. De skall ut, till Afghanistan. Det är den som de fem unga männen skändade som förtjänar vårt stöd, vårt skydd och vår empati. Inte de där andra…

Med ett rättssystem lika patetiskt som landet kulturelit är vi hopplöst illa ute. Vi kramar och bryr oss om jävlar och satar. Vi spottar på offer och deras anhöriga. Vi bygger in spänningar i landet som kommer att brisera. Vi skapar ett land som är hopplöst naivt.

Gott nytt år?

8 svar på “FEM UNGA MÄN”

 1. Vi skapar inte ett land som är naivt.
  Fullt medvetet låter vi oss skändas.
  Jag kan inte se någon annan förklaring.
  Skulle tro att fler och fler nyanlända dessutom tycker att vi inte förtjänar bättre. Det finns kulturer där man inte har så mycket respekt för den naive/skändade.

 2. Ja, man tvingas tyvärr konstatera att svenskt ”rättsväsen” fullkomligt havererat.
  Det värsta är dessutom att vi har politiker som styr utan någon som helst kompass.
  Stor-Klas och Lill-Klas (Ygeman o Johansson) är ju bland de mest infantila man kan finna,första klassens ynkryggar, varför det inte är konstigt att det ser ut som det gör i Sverige idag.

 3. Det är i sådana här lägen man måste hålla huvudet kallt, och lyssna på visdomsord från den store landsfadern och partiet.

  ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.”

  ”Det sprids en sorts föreställning att det mångkulturella samhället inte fungerar. Och det ropas på stramare regler och kulturell likriktning. Våra motmedel måste vara att visa att det mångkulturella samhället fungerar bättre. Det är ett mer spännande och mer intressant samhälle.”

  (spår av ironi kan förekomma i ordbajset ovan)

 4. Gillar din blogg, du har dessutom utvecklats som skribent sedan ”Tokmoderaten” (även om jag ibland saknar din gamla crazy-humor du använde dig av där).

  Men du….
  Är du fortfarande moderat?
  Isf varför? Tror du moderaterna skulle göra skillnad? Verkligen? LOL
  Det finns bara ett parti som står i något som kan likna opposition idag…

 5. Jag har aldrig förstått varför man inte kan utvisa brottslingar som är utländska medborgare till sina hemländer eftersom de riskerar hårda straff då. Om man vet att det blir konsekvensen, borde man inte tänka på det INNAN man begår ett brott?

  1. Din kommentar är så rätt! Men samtidigt så fel. Här i Sverige ser vi mer på den stackars förövarens utsatthet än på den som drabbats. Att den stackars pojken som blivit utsatt för denna förnedrande behandling skulle väga tyngre än förövarnas eventuella straff i sitt hemland är ett barbariskt tänkande. Allt enligt gällande regler. Om man då ser till Bacha bazi så har ju inte dessa förövare något att frukta om de utvisas.
   Hjälp vårt land, vi går under.
   Maggan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *