FATAL ATTRAKTION

Vad det var för tankar som började snurra och rotera inuti Mona Sahlins skalle när Expressens grävande reporter körde fram först ett papper och sedan en mikrofon är det bara Mona Sahlin som vet. För en lekman på kroppsspråk som ligger det dock nära till hands att tro att ordet ”Skit” var ett av de första orden som tänktes fram. Oddsen för att ”Helvete” var ett av de andra orden i flödet av tänkta ord är knappt spelbart. Mona Sahlin anade att hon var rökt. Hennes relation till livvakten hade utvecklats till en fatal attraktion…

Media har tassat kring orsakerna till Mona Sahlins obegripliga beteende som ett gäng katter kring het gröt. Någon journalist har andats ut något som kan tolkas som köttsliga lustar. Någon annan murvel har antytt att det obegripliga blir begripligt om man ser på det hela som ett resultat av en lös relation. Precis så ligger det till, iallafall enligt mina källor. Mona Sahlins omdöme grumlades av det som kom att bli en fatal attraktion. Mona Sahlin gjorde det hon gjorde med intyg och personliga anställningar för att hon hade trasslat in sig i något hon ville mest av allt där och då men som hon inte kunde hantera. Den vuxna kvinnan Mona, den nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism, började bete sig som en pilsk tonåring på jakt efter förbjuden frukt.

Skvallret om Monas affär hade bubblat i mina kanaler månader innan Expressen avslöjade de falska intygen. Det är inte kriminellt att kära ner sig i en gift man, sin livvakt och underhuggare på myndigheten mot våldsbejakande extremism. Det är inte kriminellt, men det är kriminellt korkat. Kriminellt blev det när Mona stängde av det lilla omdöme hon har kvar. Kriminellt blev det när hon började skriva intyg som inte stämde med verkligheten. Mona Sahlin hade osäkrat en politisk självmordsbomb.

Mona Sahlin och hennes f.d livvakt har delgivits misstanke om brott. Mona Sahlin nekar, naturligtvis. Hon är i egna ögon baske sig ingen ohederlig person, hon är ingen fifflare – i sina egna ögon. Det är där det stora problemet finns, i den bristande insikten i hur vanligt folk ser på det Mona Sahlin har pysslat med. Det är en djup vänskap som slog över i grov vänskapskorruption. För att försvara Mona Sahlin finns den nära vännen Claes Borgström med som försvarsadvokat. Att inte den nära vännen Thomas Bodström finns med och försvarar den f.d livvakten är det enda som inte knyter ihop alla vänskapsbanden i en gordisk knut.

Skulle det komma till en rättegång så kommer slutkapitlet i Mona Sahlins politiska historia bli ett långt kapitel. I rättssalen kommer den politiska självmordsbomben brisera, ett karaktärssjälvmord att bli verklighet alldeles oavsett utgången. Där och då kommer det att bli tjära och fjädrar även om rätten landar i slutsatsen att det inte är kriminellt att vara kriminellt korkad, kåt och omdömeslös…

 

5 svar på “FATAL ATTRAKTION”

 1. Hur ligger det egentligen till med Monas ex, Bosse? Mannen är/var en speltorsk och var skyldig den undre världen en hel del pengar. Den påhälsning som paret Sahlin fick i Nacka för snart 10 år sedan var kopplad till skulden men lades fram i media som ett hot mot Mona. Att SÄPO inte ville släppa fram Mona som Statsministerkandidat hänger också samman med detta. Kan det varit så att livvakten haft ett antal hållhakar på Mona? Även SÄPO varnade för mannen i fråga och ville inte att han skulle anställas hos Mona. Det kan omöjlig vara enbart kåthet som legat bakom detta.

 2. FEL AV DIG => ”Spökets” aka livvaktens juridiska ombud är de facto Advokat Thomas Bodström. Så vänligen se till att knyta ”ihop alla vänskapsbanden i en gordisk knut”…om Du så kan å vill…
  http://unvis.it/expressen.se/nyheter/livvakten-stammer-agaren-pa-en-miljon/
  För övrigt anser jag att detta bara kommer bli ett spel för galleriet…

  Såssarna är och förblir ”above the law”. I synnerhet om de genomkorrupta Borgström & Bodström är iblandade med dito politruken & genomkorrupte Mååna, som sannolikt – tillsammans – har sååå många hållhakar på andra och där rättsväsendets lakejer ej brukar vilja våga ”bita den hand som föder dem”.

 3. Intressanta detaljer har tidigare redan dykt upp.
  https://www.flashback.org/sp58567972
  Chilenaren Hernando har öppte deklarerat sina tjänster som ”privatdeckare och ombud för skyddsvästar, samtidigt som han var/är polisinspektör med full tystnadsplikt, fan vet vilka han sålt information till.”
  Den här tråden på fb ger lite mer: (FB) Mona Sahlins och Thomas Bodströms koppling till FBI…
  https://www.flashback.org/t1389142
  ”Sen figurerar Hernando på något mysko sätt i ett dokument med stora svenska exportföretag som säljer till Chile; Fb-medlemmen ’Duqu’ undviker att länka eftersom det är för osäkert utan att göra bättre källkoll, men om han nu även varit insoppad med svenska storföretag och ”frilansat” som deckare samtidigt, är vi snubblande nära både industrispionage och olovlig underrättelse-verksamhet. Problemet är var gränsen ska dras och vad han nu sysslat med, det finner man knappast på nätet.

  Förklaringen till hans flashiga leverne börjar klarna, och varför Expressen m.fl slutade gräva likaså. Vad Mona:s sexuella preferenser (BDSM?) nu är är helt ointressant om vi ser till att vi verkar ha haft en rullande kanon på departementet under Mona:s beskydd. Vill det sig illa kan vi kanske få se en modern version av Wennerström-affären, men istället med privata företag indragna, och kan man finna minsta samröre med Borgström och Bodström, kommer Wikileaks-affären i helt nytt ljus.

  Tacka fan för att Mona och Hernando gick i u-läge, FORTSÄTT GRÄV”…

  Bröllops-foto på Monas äldsta dotter (med en annan chilenare), då hon gifte sig med en amerikans svart FBI man:
  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/330108/images/2009/p8080025_48784162.jpg

  1. Tillägger samt noterat apropå den skandalösa medvetetså utdragna (Wikileaks) Assange-affären, att:
   Stackars självmordsbenägne (då så unge) Manning stod bakom den hemliga läckan av diplomatpost från det amerikanska utrikesdepartementets kommunikation 2010. I materialet fanns information om hur svenska politiker regelmässigt besöker den amerikanska ambassaden på Gärdet och informerar USA om saker som de inte informerar allmänheten om.
   http://www.friatider.se/usa-talar-wikileaks-l-cka-f-r-sj-lvmordsf-rs-k
   Bland annat diskuterade den svenska regeringen att ge USA:s kontroversiella Guantánamo-fångar asyl i Sverige. Dessutom innehöll läckan information om hur USA spionerade på sina allierade och om militära och politiska angelägenheter.

 4. DESSA GENOMKORRUPTA KOTTERI-GRUPPERNA KLARAR SIG ALLTID:
  http://www.nyhetsverket.se/nyhet/25179/Kravet-R%C3%A4ttshaveristen-Lambertz-b%C3%B6r-avg%C3%A5
  ”Hillevi Engström flyr bullshitjobbet!”
  https://mikaelstyrman.blogspot.se/2016/09/hillevi-engstrom-flyr-bullshitjobbet.html
  ”Hillevi Engström (M) som efterträdde Rikskleptomanen för bara en månad sedan som ”Samordnare mot våldsbejakande extremism” har nu skippat låtsasjobbet.

  Det är känt bland många, att ”samordnare” är en titel som egentligen innebär att fråga är om ett bullshitjobb, ihopsnickrat endast för att föda politruker som visat sig vara odugliga och därför hamnat på regeringskansliets elefantkyrkogård.

  I det här fallet hittades jobbet på för att skapa en orsak till att försörja Mona Sahlin på skattebetalarnas bekostnad efter att hon visat sig oduglig på alla andra uppdrag som maffiabröder och -systrar fixat åt henne. Givet den särskilda bakgrunden till att ämbetet finns ska det inte uteslutas att det finns fler på institutionen som inte vare sig presterar eller förväntas prestera någonting alls.

  Det var naturligtvis aldrig meningen att uppdraget skulle gå till en moderat, men när Mona Sahlin och hennes korrumperade polis ställde till det uppstod en villervalla som kom att resultera i att Hillevi Engström utsågs. Kanske vill de röda bröderna bli av med henne i Upplands Väsby?”
  https://www.flashback.org/t172122p129
  […]”De som jobbar där kan naturligtvis inte att lägga två strån i kors för att motverka utvecklingen mot våldsbejakande extremism. Det är ju inte så att de som blir våldsverkare och terrorister inte vet att det är fel. Snarare är det så att de är gränslösa individer fostrade av gränslösa föräldrar. Gränslösa personer botas inte av att man håller på och lallar med dem.

  Däremot ligger innehavaren av ämbetet bra till för att bli regeringens syndabock när det går åt helvete. Samordnaren har inte lyckats osv. Kanske är just det vad Hillevi Engstöm märkt under sin ”smekmånad” eftersom hon nu flyr uppdraget. Kanske var det också därför uppdraget nu gick till en moderat, när Rikskleptomanen tog sitt och den korrumperade men i tjänsten tydligen straffimmuna polisens pick och pack och gick?

  Det går inte att tygla gränslösa araber genom att låta ett fungerande rättsväsende ersättas av pladder. Och det går inte att på gamla dagar lära Mona Sahlin vad som misslyckats under ett helt liv. Att skydda henne från rättsväsendet har uppenbarligen inte varit rätt medicin.

  Samordnaren mot våldsbejakande extremism har endast två uppgifter i livet: att lyfta lön och att komma ihåg att andas.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *