ENTREPRENÖREN

”Entreprenören är en person som tar en idé för en produkt eller tjänst, reflekterar över risker och möjligheter, samlar ihop resurser, planerar och implementerar idén.” – Ur Wikipedia.

Angered, Göteborg. Angered skulle kunna vara som vilken annan förort i utanförskapet, men Angered sticker ut. Där har polisen lagt ut delar av sin verksamhet på entreprenad. Entreprenören är en klanledare, en imam. När polisen inte får ordning på buset, på brottsligheten så är det entreprenören i rättsskipning som får träda in. Samhället lämnar över ett samhälle till buset att styra och ställa i. Det borde få rubriker, och det har fått rubriker – men inte tillräckligt med rubriker.

”Så kontrollerar familjen en hel förort” är en rubrik, en annan ”Ibland måste udda polisiära metoder användas”. Udda? Att lämna över en stadsdel till en maffialiknande klan, en familj där imamen spelar rollen som gudfadern? Det är mer än udda. Det är bisarrt. Det är inte en reträtt. Det är en kapitulation. Entreprenören har samlat ihop sina resurser, planerat och implementerat. Entreprenören har inte en tanke på att släppa in någon annan på sin marknad…

I Angered är det tydligen familjen Khan som styr. Inte staden Göteborg, inte regionen Västra Götaland eller landet Sverige. Möjligtvis kan det vi andra kallar samhället kallas för stödfunktioner för de som mer eller mindre har tagit över styret.

Jag passerade Sunnansjö igår. Med lite fantasi skulle man kunna kalla Sunnansjö för en förort till Ludvika. Jag passerade Sunnansjö, och satt och glodde ner i mobilen. Jag läste Aftonbladets artiklar om Angered, om familjen Khan som har tagit över en stor del av polisens arbete. Sunnansjö är inte Angered, snarare så långt ifrån Angered man kan komma. Faluröda träkåkar istället för gråa betongklossar. Nazister istället för islamister.

I byn Sunnansjö bor ledarna för NMR, Nordiska Motståndsrörelsen. De är inte alla i byn, men de är starka ledarfigurer som vet vad de vill. Ungefär som Khans i Angered. I byn Sunnansjö syns polisen väldigt sällan. Det finns inte resurser att bry sig om cykelstölder, tafsanden, inbrott och annat bus på byn. Utredningarna läggs ner innan Ludvikas Kling och Klang ens har hunnit till Sörvik.

Jag lekte med tanken att de där nazisterna som har flyttat till Sunnansjö skulle göra som Khans i Angered, ta över styret av byn. Fixa till brottsligheten med egna metoder. Styra, ställa och straffa. Hur skulle reaktionen se ut då. Skulle polisen tycka att det var okej ändå, att ändamålet helgar medlet? Skulle Aftonbladets krönikör skriva en text om att detta är något man trots allt får leva med när polisen inte räcker till? Skulle vi låta det rulla på när en klan, en nazistisk sekt tog över en del av vårt samhälle? Svaret är naturligtvis nej. Sunnansjö är ju inte Angered…

Den dagen vi börjar kapitulera – lämna ifrån oss den makt som samhället måste ha – är vi väldigt illa ute. Alla ambitioner att förändra situationen kommer att bli helvetiskt jobbiga att förverkliga. Problemet är att vi har valt att kapitulera redan. När polisen pratar om en förlorat våldsmonopol och att lägga ut stora delar av sitt arbete på entreprenad till buset är vi fruktansvärt illa ute. När journalister skriver texter om att gilla läget, att det inte finns några alternativ är vi körda. Tyvärr.

18 svar på “ENTREPRENÖREN”

 1. Det är väl inte bara i Angered maffian styr? Det är väl bara det att en familj är så dominerande. Det gäller alltså för buset att slå ut konkurrerande gäng. Polisen har redan givit upp.

 2. Hej.

  Vadå den dagen vi börjar kapitulera?

  Den dagen passerades tidigt nittiotal.

  Antingen återskapar vi ett svenskt Sverige av med med och för svenskar eller så blir vi ersatta.

  Etnisk rensning eller undergång.

  Kom ihåg att dina värderingar om hur man bör vara inte påverkar din konkurrent eller motståndare; även om kaninen tycker att räven borde bli vegetarianen så tycker inte räven det.

  Sverige måste ställas under militärt undantagstillstånd och de invaderande folken kastas ut.

  Den som tror på integration äger bevisbördan för hur detta skall uppnås.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 3. Och i ärlighetens namn så är allt det Du skriver om ett resultat av trettio års borgerligt vanstyre … med syfte att förgöra Sverige och det Svenska Folket … bara för att de borgerliga ledarna har haft en så uttalad självupplevd utanförskapsproblematik.

  1. Helt riktigt, bland de sk ”borgerliga” återfinns de värsta landsförrädarna, som exempelvis Westerberg, pådrivande för att riva upp Luciabeslutet, och därmed öppna på vid gavel för folkmordet på svenskarna.

   Ansvariga borgare bör ha mycket klart för sig att dokumentationen är kvar och att den juridiska definitionen av folkmord är rätt så vid.

   Skratta inte. Det kommer att fastna i halsen på er. Antagligen ser ni över era exit-planer nu.

   Exit så långt:
   Reinfelt
   Kindberg-Batra
   Ohlsson

   Smart. Fyll på.

 4. Om man förlägger NMR:s omtalade demonstration till Angered så kan många problem lösas på en gång. Polisen slipper vara närvarande. NMR kan förhandla direkt med klanen. Om vad vet jag inte men de kan nog komma överens om att de är ärkefiender på något sätt. Om de inte kommer överens kan de göra upp direkt. Valfria vapen. Vi andra kan poppa popcorn och bevittna spektaklet. Kanske kan någon skicka upp en drönare med kamera.
  Henrik Arnstad har sedan underlag att skriva 200 artiklar om nazister och judarna slipper se demonstrationen på nära håll.

 5. Det har ju anställats ett stor antal civilanställda för att avlasta polisen, mkt bra att en del av dem tydligen nu jobbar aktivt i Angered.
  Man får hoppas att detta går att utveckla vidare i ex Rosengård, Fittja, Ronna, Gottsunda mfl områden där polisen inte ”hinner med”.
  Får Dan Eliasson till detta över hela landet så kanske det blir både pengar och tid över till annat ex deltagande i prideparader, korvgrillning med småbuset, daltande med hemvändande IS-anhängare osv.

  Nej, de duktiga poliser som jobbar och sliter ute i verkligheten är nog jävligt irriterade och trötta på tillståndet i landet Sverige och på polisledningen.

  Är det inte dags att regeringen låter ansvariga i polisledningen pyssla med något annat än att förstöra det här landet?

  Är det inte dags att de röstberättigade som inte vaknat upp ställer klockan på väckning ( ge f-n i snoozeknappen) till september 2018 och röstar bort de som river ner det som tidigare generationer byggt upp?!

 6. ”Där har polisen lagt ut delar av sin verksamhet på entreprenad. Entreprenören är en klanledare, en imam.”

  Jag håller med om att man blir förskräckt; polisen har kapitulerat.
  Men,
  Katerina Janouch på bloggen Katerinas Magasin
  http://katerinamagasin.se/
  har ett i detta sammanhang, ett mycket intressant samtal med en somalisk taxichaufför.
  Katerinas frågor och hans svar är värda att ta del av.
  En dialog som faktiskt kan vara ett visst hopp.
  Kanske kan detta hopp uttryckas som så:
  vi och våra av oss valda företrädare, måste nu börja med att ta till sig av de tankar som många nysvenskar har; de som är lika frustrerade över utvecklingen i landet Sverige som många av oss gammelsvenskar.
  EN KONKLUSION SOM JAG GÖR EFTER ATT TAGIT DEL AV DETTA SAMTAL.
  vi skall inte kräva, att de som faktiskt vill bli svenskar men också vill vara över stolta över sitt eget ursprung, skall krävas att lämna allt i sin kultur, och till denna kultur tillhörande religion, bakom sig.
  Intressant är att han förspråkar egna landsmän som tar över/bistår polisen i utsatta områden.
  Efter att ha tagit del av hans förklaring, så håller jag med.
  ”JAG TROR ATT DE FLESTA HELST SKULLE VILJA ÅTERVÄNDA”
  ”Sverige har problem med integrationen”, slår den somaliske taxichauffören Abdi fast när vi ses i hans bil för en intervju. Han säger att han är besviken och konstaterar att Sverige har försämrats. Några enkla lösningar finns inte, men enligt Abdi behövs det fler somaliska poliser och hårdare straff för att komma till rätta med kriminella ungdomsgäng. Han ogillar klaner, som han anser har förstört hans hemland. Han, som själv var något av en värsting som ung, efterlyser i dag ett större personligt ansvar – och tror att man måste göra om bidragssystemet och hela invandringspolitiken. ”Jag tror på den hjälpande handen, men pengarna räcker inte”. Dessutom lastar han medier för den många gånger vinklade bilden av invandrare.

  http://katerinamagasin.se/jag-tror-att-de-flesta-helst-skulle-vilja-atervanda/

 7. Efter 34 år i Sverige måste imamen ha tolk! Välintegrerad? Poliskontakt! Visserligen ropade ”chefen” Dan på hjälp, eftersom polisen inte klarade sina uppgifter, men någon måtta får det väl vara.

 8. Man måste tillhöra rätt kategori för att få ett ”tyst medgivande” av ordningsmakten att driva ett ”medborgargarde”. Och det är inte vilket medborgargarde som helst. Här ”skipas rättvisa” enligt det uråldriga ”öga för öga….”

  1. Ett klokt påpekande. Svenskar som protesterar, exempelvis efter den råa gruppvåldtäkten på Gotland jagas med blåslampa, då finns det polisresurser. Då sparas det inte på batongslagen när svensken ska hållas efter.
   Läs behandlingen av Nordisk ungdom när de protesterade mot baarnens s.k. Strejk.

   Vi som betalar kalaset ska hålls kort. Upp och nervända världen.

  1. Jag vill påstå att Sveriges resa mot botten började då Palme tog över efter Erlander. Även om det gick långsamt i början.

 9. Där ser ni varför islam är av ondo i Sverige, när högste hönset bland muslimska kriminella är en religiös uttolkare av islam, en s.k. imam.

  Tänk utanför bag-in-boxen och sök kunskap, ni som tror att det finns goda islamtroende muslimer och onda islamtroende muslimer! Det är bara förljugen PK-retorik! Alla som har kunskaper, gnosis, vet att islam är en destruktiv kraft i Sverige! En alltmer växande andel muslimer i Sverige hatar ju och markerar mot den svenska kulturen, hatar ”infidels” samt hatar lättklädda svenska kvinnor så till den grad att de betraktar dem som horor och lägliga sexobjekt.

  En gemensam tradition (=överlämning) som sträcker sig över generationsgränserna, som bland annat ett fosterland konstituerar, kan liknas vid en kedja uppbyggda av länkar, där varje länk representeras av en generation. Det känns då särskilt svårt för mig, när vårt fina fosterland, som föregående generationer har överlämnat till vår generation för ömsint vårdnad, i förvissning om att vi så småningom ska överlämna fosterlandet med stolthet till nästkommande generationer, hur vår generation/länk bryter traditionen/kedjan via den globalistiska, destruktiva massinvandringsdoktrinen anförda av det de facto antisvenska, politiska etablissemanget.

  Det finns anledning för Sverige att överväga att förbjuda en sådan de facto lögnaktig hatreligion som islam är. Fosterlandet ligger i ena vågskålen! Framför allt ska inte den hårt ansträngda svenska sjukvården prioritera eller belastas av skattesubventionerade, individkränkande omskärelser på muslimska barn.

  1. Åker en västerlänning till ett muslimsk land skall denne visa respekt för landets kultur och lagar. Kvinnor skall bl.a. ha ”passande” klädel där hon bör inte ha bara axlar, bära Hijab där det anses behövas mm. Träffar man på en muslim i Sverige skall man visa respekt för dennes tro, sedvänjor och kultur. Man skall acceptera att enl. deras tro skall inte kvinnor och män bada på samma tider i badhus, och därför kräver dom separata tider för könen att bada på. I vår kultur och enligt lag är det dock helt ok att dela på badtiden. Vi skall acceptera att hedersvåld är något som anses ok att utföra i dom islamska kretsarna.

   Varför fungerar bara den här ”Respekten” åt ett håll??

 10. Hoppas att polisen går ut i strejk på obestämd tid med tanke på hur samhället ser ut idag. Detta är konsekvenserna av att svensken har blivit fredsskadad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *