EN GÅNG ÄR INGEN GÅNG…

En lunchtallrik med någon sorts pasta står framför mina ögon. Det är stökigt i lokalen. Folk pratar högt för att göra sig hörda när alla andra också höjer rösten. Några skolbarn, en hel del arbetargubbar, någon kostymkille och ett gäng rastlösa och rotlösa. Den här vägkrogen är Sverigebilden. Jag petar i pastan, tittar ner i maten och tycker att huvudvärken känns värre än vanligt. Jag hatar alla de där andra människorna som inte har vett att låta maten tysta munnen, eller iallafall prata med små bokstäver. Men så är det ju inte. Ljudnivån från skolmatsalen har flyttat ut, till en lokal längs E4:an och där sitter jag och har tappat aptiten…

Jag visste inte vad jag skulle skriva om, men till ackompanjemanget av alla gapande medmänniskor trillade polletten ner. Det kommer handla om vi och dom. Någon kommenterade något av det jag hade skrivit med att jag minsann aldrig hade lyft just det ämnet om inte ämnet lämpade sig för att spy ur mig lite främlingsfientlighet. Med det menade kommentatorn naturligtvis att jag valde ett ämne där jag kunde vara rasistisk. På vägkrogen är jag verklingen främlingsfientlig.

Jag hatar alla som bidrar till min huvudvärk, som gör att min smärtcocktail på två Treo, två Alvedon och en Ipren inte fungerar. Jag hatar alla främlingar som måste skrika sönder min lunch och skalle, oavsett om de är svenska rörmokare, polska byggare, svenska skolbarn eller hungriga asylanter. Hudfärgen har noll betydelse för mina känslor. Den enda kärlek jag kan trolla fram är till en söt latino-tjej som sitter i ett hörn med stora hörlurar och stampar takten till något medan hon trycker i sig en ugnsgratinerad falukorv och ‘hemlagat’ potatismos. Hon verkar helt oberörd. Henne hatar jag inte.

Det är inte vem man är som är värt att hata, utan vad man gör. Anders Eklund, det hemska fanskapet och dubbelmördaren från Hofors till exempel. Det spelar ingen roll att namnet är svenskt det kan vara, att han har ljust hår och ljus hy. Han kan man utan problem hata. Han är en av de där vidriga typerna som skulle skapa hat alldeles oavsett migrationsproblem och integrationsutmaningar. Han hade vi fått leva med ändå, ett svenskt avskum…

Samtidigt borde det ju räcka med sådana figurer som Eklund, Hagamannen och andra brottslingar som skapat ångest i folksjälen. Problemet med migrationen och utmaningarna med integrationen är att vi har fått en hel del andra vidriga världsmedborgare inom landets gränser. Lastbilsterroristen, hundratals IS-terrorister, andra mördare och andra våldtäktsmän. Folk som har tackat för den svenska gästfriheten genom att komma hit för att vara svin. Som om det inte räckte med Eklund, Hagamannen och alla andra?

Lite bacon, lite grädde och en bit purjolök slinker ner. Huvudvärkens sprängkraft ökar. Varför kan vi inte bara vara kloka istället för naiva? Varför inte begära av de som söker sig hit att leva efter våra lagar och regler? Det är ju något som de allra flesta redan gör, och de skulle säkert vara överlyckliga om de slapp kletas ner med sådant som andra gör.

Varför inte implementera något i stil med ”Two strikes and out” om man inte har fått ett svenskt medborgarskap redan? Ett medborgarskap man dessutom inte skall kunna få om man har brott i bagaget. Myndiga personer som begår ett brott inom Sverige, som saknar medborgarskap och åker ut som en konsekvens av en andra brottslig handling – allt från vandalisering till mord. Det spelar ingen roll hur det ser ut i landet de flytt ifrån. De har diskvalificerat sig, på egen hand. En gång är ingen gång, men två gånger är två för mycket.

Skulle inte det vara ett sätt att kunna trycka tillbaka den främlingsfientlighet som drabbar de som kommer hit, som sköter sig och som anstränger sig för att bygga sig en ny framtid?  Våra egna medborgare, vårt eget ”bus” och våra egna brottslingar räcker ju och blir över.

Så ramlar det in en skolklass på vägkrogen. Stöket blir till Armageddon. Ljudnivån outhärdlig. Kan vi inte bestämma oss för att skicka alla gapande elever ner i några gruvor medan vi håller på? Iallafall tills de har lärt sig att inte ta efter gapandet, skrikandet och vrålandet som har blivit vår tids signum. Mitt huvud exploderar snart. Trevlig helg, typ…

20 svar på “EN GÅNG ÄR INGEN GÅNG…”

 1. Jag kan bara hålla med. Men, jag går inte in på ett matställe med hög ljudnivå. Visserligen tycker hustrun att jag blir irriterad om jag inte får mat i tid men hellre lite irritation från mig än oljud vid maten.

 2. Skriver under detta. Skiljelinjen går inte mellan vitt, gult, rött, svart eller regnbågsfärgat – även om många av våra idemotståndare kallar oss för rasister, etc. Nej – den skiljelinjen går istället mellan de som raserar Sverige och de som bygger upp det. Vi måste ha en invandringspolitik som är hållbar för Sveriges majoritetskultur, ordning, välstånd, relation till grannländerna, inre säkerhet, etc. Jag vill bo i Sverige som en svensk. SD2018.

 3. Trevlig helg själv och håller med dig i allt, eller håller vi på att bli ”gamla?” En del skribenter på Aftonbladet och Expressen verkar tycka det. Bli gammal/äldre är tydligen lika med att ”bli dum i huvudet(?)”

 4. Du har alldeles rätt i att vi faktiskt har tillräckligt med att ”ta hand” om den svenska befolkningen som är kriminella på olika sätt. Vi har också allt tilltagande problem med att fostra kommande generationer dvs. barn och unga som är infödda. De som tycker att vi ska ta hand om ”all världens” barn, ungdomar och vuxna har sannolikt inte behövt ta ansvar fullt ut för någon annan än sig själv – annars skulle de veta hur enormt mycket resurser det krävs för att fostra med gott resultat samt vidare, ta hand om de som hamnar på sne…Det är tillräckligt med jobb att fostra de som har samma kulturella bakgrund utan att man ska ta på sig de med annan bakgrund, om de inte begriper att ”ta seden dit man kommer”.

 5. En gång är en gång och det som efterfrågas är nolltolerans. Kan man inte eller vill man inte anpassa sig, så är det utvisning utan pardon! Det räcker, som du så riktigt påpekar, med det egna inhemska. Varför i himlens namn måste vi prompt importera mer elände? Vem vinner på detta? Ja, inte jag i alla fall, men kanske någon annan..? Frågan är vem eller vilka? Vilka styr våra politiker?
  Inte är det det svenska folket i alla fall. Misstänker starkt att det är en sammansvärjning utan svenska folkets kontroll. Någon nämnde Soros…

    1. Javisst. Soros, som 7 åring, initierade progromer och judehat i på trettiotalet för att ge svenskar dåligt samvete för att vi fega uslingar under andra världskriget så att vi 70 år senare skulle ta emot oehmuliga mängder invandrare som judarna i USA, också under Soros ledning med finansiellt stöd av Rothschilds, kunde driva från mellnöstern i och med USAs krig i Irak och Afghanistan vilket motiverades av Usama Bin Ladens (som egentligen var av judiskt påbrå) anfall på World Trade Center. Herrejesus. Antisemitism. och. inget. annat. PS. Skulle gärna träffa projektledaren för den konspirationen då det måste vara ett unikum. DS

 6. Varför ska att hinna få medborgarskap, via ett aktivistiskt och korrupt, Migrationsverk, hindra att skicka ut människor som börjar visa sina rätta färg?

  Alla som blir dömda för brott ska ett Demokales(orkar inte goggla fram rätt namn)-svärd hängande över sig: Har du begått ett vidrigt brott alternativt inte lyckats få till ett självständigt hushåll ska det prövas om de överhuvudtaget ska vara kvar.

  Eller ge fan i att dela ut medborgarskap som om de vore godis. Det är ett pris, ingen rättighet.

 7. Tusentals gånger har jag diskuterat utvisning av kriminella invandrare med så kallade ”antirasister” .
  VARJE gång möts jag av ”argumentet” ;
  Jamen, Hagamannen, då… ?

  Jag förstår inte frågan, för det där med utvisning gäller naturligtvis Hagamannen också ;
  Hagamannen ska självklart utvisas till Sverige om han begår en våldtäkt i exempelvis Thailand istället för att belönas med ett thailändskt uppehållstillstånd.

  Själv vill jag se ett system där invandraren utvisas i samma sekund som han begår ett grövre brott än typ gå mot röd gubbe. När han sedan har befunnit sig i landet i sisådär 5 år kan han ansöka om ett medborgarskap, vilket han då får beviljat om han har lyckats undvika att begå brott i 5 år (eller åtminstone lyckats undvika att åka fast….) .
  Vidare ska det finnas en prövotid på det medborgarskapet som gäller i 3 år. Om han under dessa tre år åker dit för ett grovt brott så åker medborgarskapet i dokumentförstöraren.

  Sedan, efter totalt 8 år, övergår medborgarskapet i ett fullvärdigt medborgarskap – och då är han fri att begå hur många brott som helst utan att riskera utvisning 🙂

  Då jag har propagerat för ett sånt system har ”antirasisterna” gått i taket och börjar yla om ”fascism” och ”Berlin 38” .
  Och det har dom väl sin fulla rätt att göra.
  Men om dom nu envisas med att låta kriminella invandrare stanna i landet ska dom heller inte klaga på att ”rasismen” ökar när ”hatsajterna” sprider ”myter” om att invandrare är mer kriminella än svenskar.

  1. Ja, varje land bör ju ansvara för sina medborgare. Hagamannen tar Sverige hand om och bulgarien och rumänien (borde) ta hand om sina romska medborgare så att de inte kommer hit och tigger. Det kan inte vara Sveriges jobb att lösa (läs betala) allas problem…..

 8. ”Varför kan vi inte bara vara kloka istället för naiva?”

  Jag hatar ordet naiva. Speciellt då det kommer från våra makthavare då det relevanta uttrycket borde vara ”vi har varit genuint inkompetenta. Och om det fanns någon skam i kroppen så hade man avsagt sig sina förtroendeuppdrag och ersättning för dessa med omedelbar verkan.

  1. @Eskil 00:21

   Håller med!

   När Stefan Löfven säger att ”Sverige har varit naiva” med avseende på att det kommer IS-anhängare, jihadister, terrorister som inte drar sig för att mörda oskyldiga svenskar på svensk botten så blir jag djävligt förbannad. Blanda inte in mig i Stefans Löfvens naiva, PK-inavlade, inskränkta, Sverigeförstörande omvärldsbubbla! Jag har fan mig inte varit naiv! Jag har hela tiden trott att Sverige kommer utsättas för terrorattentat till följd av den destruktiva massinvandringen. Och jag vet att det kommer kriminella, bidragssuktande lycksökare, terrorister och presumtiva terrorister bland flyktingarna, eftersom vårt asylsystem är utformat så att lögn och uppvisad identitetslöshet är för asylanten ett vinnande koncept för att åtnjuta svenska välfärdsförmåner.

   Dessutom vet jag, till skillnad från den kriminellt naiva och ytterst normalbegåvade floskelgeneratorn Stefan Löfven, att med det mångkulturella (läs balkaniserade) samhället och den av Sjuklövern så bejublade muslimska massinvandringen med automatik följer en genom en muslimsk radikaliseringsprocess breddad inhemsk rekryteringsbas för terrorister.
   https://www.youtube.com/watch?v=2RcyWF9-BlA

  2. Naiv är ingen ursäkt. Om du säger att du var naiv och körde för fort så får du ändå böter av polisen. Detsamma gäller politiker som mot bättre vetande underlättar för brottslingar. Det är faktiskt olagligt.

 9. Personligen så tycker jag det är helt fel att hata sådana människor som Anders Eklund, det är en sjuk människa, som inte kan rå för det. Han skulle varit inlåst. Men numera är många av dessa sjuka människor fritt ute i vårt samhälle, och det är detta som är fel!!!
  <ytters är det politikerna fel att det är så, och det är dom man skall hata i första hand, för att det är så här!!!
  Det är politikerna som bestämt, att det skall vara så här.

  Jo, jag har också lagt märke till att det blivit högljuddare i samhället, och att folk tar mindre hänsyn till andra (bl.a. sina grannar) har jag märkt med tydlighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *