DIREKTSÄND VÅLDTÄKT

Nyheten som dominerar flödet är nyheten om en direktsänd våldtäkt, på Facebooks ”Live”-funktion där vem som helst kan direktsända vad som helst. Knappt hade folk kommit över chocken att det cirkulerade en stillbild på en mördad 16-åring från Malmö förrän några straffmyndiga idioter tog vidrigheterna ett steg längre. Nu blev det en högst sannolik våldtäkt inför rullande mobilkameror i Uppsala. Frågan är vad det blir nästa gång. En direktsänd avrättning i Rosengård? En grov misshandel på scenen i någon stadspark?

Utredningen i Uppsala befinner sig i ett tidigt skede, men med tre gärningsmän som på olika sätt förnedrar och skändar ett offer utan att maskera sig, och under direktsändning rakt ut i etern borde polisen och åklagarna kunna ha sitt på det torra. En direktsänd våldtäkt, med kända gärningsmän. Det borde vara upplagt för fällande domar i vilken miljö och vilket land som helst. Men i Sverige kan man inte vara riktigt säker på någonting någon gång.

Folk är upprörda över den senaste utvecklingen vad gäller sexuella övergrepp. Ännu mer upprörda än vanligt. Ännu mer skärrade över vedervärdigheternas vansinne. En direktsänd våldtäkt, en kvinna i ett hjälplöst tillstånd, gärningsmän som poserar med låtsasvapen och som skryter över sitt tilltag rakt in i mobilkameran. Primitiva tankar och åsikter slängs fram, men för mig räcker det gott med att de svenska domstolarna i förekommande fall ger blanka fan i att tänka på situationen i gärningsmannens hemland när det är aktuellt med utvisning. Det spelar ingen roll hur farligt det är i Afghanistan, Somalia eller Irak om gärningsmannen kommer därifrån.

Det skall vara farligt för gärningsmannen att begå våldtäkt. Det skall vara lika naturligt för oss att sparka ut de och dem som begår grova brott under asylprocessen eller under ett tillfälligt uppehållstillstånd. Det borde vara ett skäl att dra tillbaka ett permanent uppehållstillstånd för de som begår grova brott. Det borde våra svenska politiker kunna förstå. De borde kunna ta folkets oro på allvar någon gång när de sätter sig ner för att kolla hur lagarna skall se ut framöver.

Man skall inte leka med tankar när man är trött, cynisk och bitter. Framförallt inte när det handlar om en direktsänd våldtäkt. Men jag gör det ändå.

Jag kan inte befria mig från tanken hur landets ledande politiker hade reagerat ifall det var två-tre galningar ur urbefolkningen som våldtog en kvinna på flykt till Sverige inför rullande mobilkameror. Landets statsminister hade uttalat sig innan polisen hade lyckats hålla sitt första förhör. Landets justitieminister hade pratat om hårdare straff och hatbrott. Landets inrikesminister hade mumlat något ovanligt tydligt om det hemska. Det hade de gjort rätt i. Det hade varit en vedervärdighet värd en direkt politisk kommentar, i landet som enligt samma människor är på rätt väg enligt alla siffror. Nu är gärningsmännen inte urbefolkning, medan offret är det. Politikerna är tysta. De säger noll och intet. De verkar inte bry sig. Det borde de ha gjort.

Nyheten om den direktsända våldtäkten har snabbt fått ännu större spridning internationellt än Katerina Janouch tjeckiska TV-intervju. Den kunde ju statsministern kommentera lika snabbt som svagt, då han tyckte att Janouch kvaddade bilden av Sverige utomlands. Det finns en verklighet som gör samma sak, varje dag och med varje ny nyhet inifrån Sverige. Oftast vill inte statsministern låtsas om det. Det borde han göra, med både ord och handling.

Den jobbiga verkligheten är snabbt på väg att bli ännu jobbigare…

18 svar på “DIREKTSÄND VÅLDTÄKT”

 1. Efter vad jag hört och sett idag så är jag övertygad om att svensken är en idiot.

  1. ”Vi har inte lyckats lära dem vad en våldtäkt är”. M.a.o. så är det vårt fel att de våldtar.

  2. Jurist går ut med att det kanske inte ens är olagligt att livesända en våldtäkt.

  3. De försöker relativisera ett hemskt övergrepp med att ”det skedde i en sluten grupp på Facebook”. Gruppen har 60000 medlemmar så i teorin kunde alltså alla dessa bevittnat det hela.

  Skulle inte förvåna mig det minsta om gärningsmännen går fria.

 2. Efter IKEA-morden var det tyst och det kommer säkert att vara lika tyst nu ifrån regeringen.
  Kanske att inrikesminister Anders Ynkeman talar om för oss att direktsända våldtäkter är inget nytt i Sverige det kunde man se även på 80-talet.

 3. Det är skrämmande att bo i Sverige nu för tiden. Inte av direkta hot, men kring den rapportering som sker (och inte sker) och vad folk intresserar sig för och vad de pratar om. På min arbetsplats känner jag mig som en utomjording, som även läser alternativa medier/bloggar såsom din.

  Vi tar del av nyheter från olika medier som reflekterar diametralt olika verkligheter och där de som tillhör den ovetande skaran inte förstår vad det är för fel på folk som är både rädda och kritiska. De förstår inte vart skon skaver. Det är ju helt otroligt.

  Det fyller hela min existens med tvivel. Är det MIG det är fel på. Är jag bara för negativ? För deppig? Om jag bara vore lyckligare så finns inte de problem jag ser?

  Jag ser ett land i total upplösning. Det finns ingen framtid i Sverige. Det finns inte en chans att ledande politiker m.fl. kan vända detta. Det är kört och bästa alternativ är att emigrera till något land som inte hatar sina invånare.

  1. Du är ingalunda ensam om dina iakttagelser och slutsatser.

   Att det är kört för landet visas tydligt att det av etablissemanget betraktas som en absolut plikt för Sverige att plocka hit 3-400 000 anhöriga till de drygt 160 000 ekonomiska migranter som anlände 2015. En annan alarmerande omständighet är det fortsatta bedrägeriet med ”ensamkommande” till fullständigt groteska kostnader.

  2. Det där känns igen, varför är det ”bara” jag bland mina släktingar, på min arbetsplats och i de föreningar jag är med i som ser att det är på väg käpprätt åt h..vete för det här landet och Europa? Eller, som jag emellanåt känner (det är ju modernt nu förtiden), vad är det ”dom” ser som jag missar?

  3. Du är inte ensam. Du är en sovjetisk medborgare som läser samizdat, hemlig information som inte får dryftas öppet.
   Tänk på att det finns minst en miljon som dig i landet. Du kan aldrig åka tåg eller sitta i ett väntrum utan att omges av folk som lever i samma mentala tillstånd som dig.

 4. Artikkelførfattaren kan inte kræva handling frå en handlingsførlamad feministisk regjering. Ær det så vanskelig å førstå?

 5. Löfven har fullt upp med att ordna ett EU-toppmöte i november för att sprida den svenska trygghetsmodellen.
  Mötet kanske inte får den rollbesättning Löfven vill ha efter valen i Nederländerna, Frankrike, Italien och Tyskland.
  Världsmedierna kommer i alla fall hit och lär vid det laget ha ännu mer att berätta om det trygga Sverige.

 6. Genom att läsa mellan raderna, genom att uppsnappa vad som nämns och inte nämns samt på vilket sätt saker lindas in i rapporteringen, kommer jag till slutsatsen, att det är tre muslimska killar som har begått en gruppvåldtäkt på en svensk kvinna. Jag resonerar i det följande enligt sagda slutsats.

  Övergreppet har rasistiska inslag. De muslimska killarna har en arabisk patriarkal kvinnosyn, där kvinnan har blivit nedgraderad till ett sexobjekt, som måste dölja sina kvinnliga attribut i det offentliga rummet, för att inte bli betraktad som en hora. Killarna betraktar den svenska kvinnan/våldtäktsoffret som en hora, eftersom hon inte döljer sig med slöja och det faktum att hon är icke-muslim. Icke-muslimer är i dessa killars ögon otrogna, och har således ett lägre värde.

  I och med att killarna väljer ut sitt offer på religiösa grunder, så är det rasism enligt svensk lag. Eller snarare borde vara så om man gör anspråk på att Sverige ska vara en rättsstat, och inte en ”humanistisk stormakt”.

  Men omvänd rasism, där en individ ur majoritetsbefolkningen (etniska svenskar) blir utsatt för ett rasistiskt övergrepp av individer ur en minoritetsbefolkning (muslimer), gillas inte av det svenska oikofobiska (= sjuklig aversion mot hembygden/fosterlandet) etablissemanget. Omvänd rasism stämmer inte i det narrativ som kultiveras av Sjuklövern och dess nyttiga idioter. Jag känner heller inte till någon dom, där man har åberopat en sådan omvänd rasism, trots att sådana rasistiska överfallsvåldtäkter är relativt vanliga.

  Den enda rasism, som godkänns enligt det svenska oikofobiska, kulturmarxistiska Sjuklövernarrativet, ivrigt förmedlat av journalisterna i svensk MSM, är sådana övergrepp, där det rasistiska inslaget utförs från någon ur majoritetsbefolkningen mot någon ur en minoritetsbefolkning.

  Att undanhålla svenska folket fakta i svensk MSM om invandrarnas kriminalitet, ingår också i detta narrativ. Därför har jag det tvivelaktiga nöjet att upplysa om att 21 av 24 gruppvåldtäktsdömda män i Sverige var utländska medborgare enligt domar 1986-1993. Undersökningen gjordes av Hans Klette på uppdrag av Justitiedepartementet (Svenska Dagbladet 990226 sidan 2).

  Att kulturmarxisten Gudrun Schyman och Feminint invektiv (F!) inte tar avstånd från gruppvåldtäkter, där svenska kvinnliga våldtäktsoffer blir utsatta för omvänd rasism av muslimer, visar bara på hur sjuk Gudrun Schyman är och hur ruttet F! är.

  Mitt gamla fina Sverige har förstörts av Sjuklövern och dess nyttiga idioter. Istället har vi deras skapelse som kablas ut över världen:

  SWEDEN, THE RAPE CAPITAL OF THE WORLD!

 7. Kan lika gärna vara ett ”fejk” för att testa svensken förmåga vara ännu mer negativt inställd till invandrare som retar med oss om vår våldtäktsmoral.

 8. Hej.

  ”Hej svensk! Vill du ha rättvisa, säkerhet, tryggad ålderdom och allmän välfärd…

  …eller massinvandring, mångkultur, islam och gruppvåldtäkter?”

  Du väljer mellan dessa alternativ 2018.
  Du har valt mellan dessa alternativ sedan EG-omröstningen.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 9. Tålamod! Nästa riksdagsval närmar sig snabbt, och då kommer vi förhoppnigsvis att se en stabil majoritet av M, SD, KD och L (som naturligtvis då vänt kappan efter vinden igen)!

  För övrigt tror jag att C har bitit sig i den ludna svansen. Igen.

 10. Jag får damma av mitt primalskrik, ser jag.
  Inte för nyheten som sådan – apatin har nått ganska långt och det är långa sportspegeln ikväll – men för att överrösta alla invändningar från de goda om att ”så här har det alltid varit” och ”alla män.” Orkar inte lyssna på det längre.

 11. Hörde redan 1985 av en gammal svensk dam på ett fjällhotell det för mig då ofattbara; Svenskarna nästan skäms för att vara svenska. Så gomorron alla ni yxskaft.

 12. Sådana här nyheter varje dag och makten fortsätter att tala om västvärldens (den vita människans) arvssynd, privilegier och förtryck etc.

  ”Vi måste ge dem meeeer, våårt feel, våååårt feeeel”

  Malmös ungdom mindre än 50% svensk. Kriminella går ostraffade, polisen grillar halalkorv och bjuder på kaffe.
  ”White flight” går i turbo för de lyckliga som har råd.
  I USA är innerstan ghetto och vita människor pendlar från förorten. Här har vi tre lager. Rika människor i innerstan, sen pangpangförort, sen suburbia längst ut.
  Cykeln kan fortsätta i evighet, vi har ju så mycket gröna skogar och fält eller hur det nu var.

  På tal om den direktsända våldtäkten. (2 färska flyktingafghaner, en SVENSK iranier som är uppvuxen här och döpt efter busungen i Lönneberga vad det verkar…)

  Jag blev nyligen nationalsocialist. Eller ja, det där med socialism skaver fortfarande, nationalist ska det vara. Höger-vänster får man ta en annan dag när vi inte blöder ur stora halspulsådern som folk.

  Jag skiter fullkomligt i skattesatser nu när det görs så otroligt tydligt varje dag att det handlar om nationell överlevnad. Och det enda jag bryr mig om är faktiskt mitt folk och mitt land, sen skiter jag i vad folk säger.

  Jag skäms över att jag såg det såhär sent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *