DET YTTERSTA SVEKET

Hon levde i ett helvete. Han var helvetet. Hon sveks av samhället, av rättsväsendet och den svenska flatheten. Hon dog på grund av det yttersta sveket. Han kunde mörda henne på grund av det yttersta sveket.

Västervik. Polisen larmas till en plats i den fagra skärgårdsstaden. En kvinna hittas mördad, en kvinna känd av polisen och av rättsväsendet för det helvete hon fick leva sitt liv i under 37 år. Sedan tog det slut. Den man som hade plågat henne, misshandlat henne, tog till slut hennes liv. Den man som hade dömts till utvisning och utvisats för sin grova brottslighet hade kommit tillbaka. Åtta gånger hade han dömts för brott mot utlänningslagen sedan 2008. Ändå var han kvar här, och kunde till slut avsluta sitt liv som mördare. Det yttersta sveket.

Samhället och rättsväsendet skall skydda oss. Det är tanken iallafall. När en våldsverkare som inte har rätt att vara här – och som dömts för detta åtta gångar – ändå finns kvar är det ett gigantiskt misslyckande. Den mördade kvinnan i Västervik är ett bevis på att den svenska flatheten skördar oskyldiga offer. Varför verkställs inte domar? Varför tillåts grovt kriminella svin gå omkring på våra gator när de inte ens har rätt att vara här?

Nu tog mördaren sitt liv, och kommer inte att kunna dömas, fängslas och utvisas. Efter att ha gett en kvinna ett liv i helvetet står han med till visshet gränsande sannolikhet i kön för att kliva in i helvetet efter sitt vidriga livsverk. Hoppas att det är vidrigt varmt…

Kvinnor som misshandlas i tid och evighet, som ofta är i en beroendeställning gentemot gärningsman, är de mest utsatta när samhället sviker.  De drar ofta tillbaka sina anmälningar, om de ens vågar anmäla. Vågar de gå hela vägen står rättsväsendet där, och tillämpar lagboken på ett sätt som oftast gynnar gärningsmannen och missgynnar offret kvinnan. Det är ett av de brott som upprör mig mest. Den starka mot den svaga, och det får fortsätta. Det yttersta sveket.

Jag har svarat på nödsamtal från misshandlade kvinnor som 112-operatör på SOS Alarm. Jag har varit med om att lappa ihop kvinnor misshandlade till oigenkännlighet på akutrummet som akut-usk:a. Jag har lärt mig att hata de män som hatar kvinnor. De finns där, men de är inte alla män. Långtifrån. De tillåts hålla på, de får fortsätta med att vara svin – och samhället sviker gång på gång med fåniga domar och tramsigt tillämpande av de lagar som finns. Den här gången fick en plågad kvinna plikta med sitt liv. Det är det yttersta sveket från ett samhälle som borde stå på offrens sida.

11 svar på “DET YTTERSTA SVEKET”

 1. En regering som har en obefintlig gränsbevakning. Alla som tar sig hit kan räkna med livtidsförsörjning av ett totalkursat vänsterextremt migrationsverk. Det är ju helt meningslöst att kosta på utvisningar när det bara är att ta första bästa transportmedel tillbaka. Folkmordsregeringen måste få betala på ett ytterst kännbart vis.

 2. Även om detta bara är något som MSM och politiker kan avfärda som en enskild händelse säger det en del om samhället, en hel del faktiskt.
  Jag tycker du har heder och ryggrad Antonsson, tack för att du delar med dig av dem.

 3. Ja jag stöder er verkligen. Det är fördjävligt att det får fungera så här i Sverige i dag. Det måste nu göras något dags att ta till hårdhandskarna.utrensning av Helvetes männen.svinen ska bort. Tack för att jag fick veta detta. Stöder er fullständigt.

 4. ”Det gifta paret fick vid flera tillfällen hembesök av socialsekreterare.” Skriver man i vimmerbytidningen.
  Det betyder väl att socialsekreteraren vid flera tillfällen polisanmälde den illegala invandraren, som sedermera mördade en kvinna i ett land han var förbjuden att vistas i eller? Allt annat måste väl vara tjänstefel…

 5. Det är inte bara den enskilda kvinnan som är utsatt för våld. Det är hela samhället.

  Det är en mycket svag ledning i vårt land som tillåter att detta sker. Även oppositionen är svag. De är passiva och låter våldet pågå. Det är också våld.

  Det är som att ha en papperskatt som vaktar källaren när regnet orsakar översvämning i källaren. Den sköljs över och flyter bort medan massorna lägger beslag på utrymmet och förstör allt i sin väg.

 6. På Rosenbad sitter den feministiska regeringen och undrar vad som gick snett.

  Vart är vi på väg??

 7. En stat som varken kan (vill?) skydda sin befolkning eller gränser, varken polisiärt eller militärt, kan den staten räknas som en stat?

 8. Lex Lotta… framkallad av ett lika stort svek i det svenska samhället. Svensk man som mördade en svensk kvinna, myndigheternas kännedom om våldet till trots.
  Sätt fokus på våldet och gärningen, inte på förövarens ursprungsland. Annars blir det lätt en fråga som handlar om någonting annat än mäns våld mot kvinnor!

  1. Utländska män står för en oproportionerligt stor andel av våldet mot kvinnor, det vet alla som vågar se sanningen. De kommer från patriarkala kulturer där kvinnan inte är värd mer än den boll man kan sparka på.

   ALLA män slår inte men andelen utländska män som slår är betydligt fler än svenska. Titta bara på ”våra” svenska förorter där hederskulturen råder. Det är enbart utländska män som styr där och så vill väl inte svenska kvinnor bli behandlade?

   Det är på tiden att vi ger våra snälla rara jämställda svenska män (vilket de alla flesta är) upprättelse och slutar jämföra dem med utländska män från dysfunktionella kvinnoföraktande kulturer!!

   Alla män är inte djur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *