DEN TÄRANDE TERRORISTEN

Terroristen och massmördaren Rakhmat Akilov skulle inte vara i Sverige. Han var det som den goda sidan kallar papperslös, men han hade den där femtiolappen som behövdes för att få akut tandvård hos Folktandvården. Vi på den onda sidan kallar Akilov illegal, och råkar man nämna det inför en goding får man ofta höra något i stil med ”ingen människa är illegal, våra medmänniskor är inte olagliga!” I min värld är inte Akilov en medmänniska. Han är en motmänniska. Akilov var och är mot allt det som borde vara Sverige. Men Akilov kunde knalla in på Folktandvården och laga tänderna för den där femtiolappen…

Akilov skattade inte när Nûjens syrra migrationsadvokaten et consortes betalade honom svart för att bygga på Gotland. Akilov var motsatsen till närande. Han var – och är – den tärande terroristen. Allt han gör är att kosta oss alla en massa pengar. Utredningen efter terrordådet. Alla advokatkostnader. Själva rättegången. Alla år i häkte och fängelse. Och så lite subventionerad tandvård…

Akilov fick sin akuta tandvård hos Folktandvården vid Sundbybergs Torg för en femtiolapp. Förundersökningen visar på transaktionen. Den som aldrig har bidragit och aldrig kommer att bidra till vårt samhälle skulle få tandvård för en liten summa slantar. Den som är pensionär, har skattat hela livet och gjort rätt för sig får betala mycket mer. Mycket, mycket mer.

Man kan antingen se på skillnaden mellan några tusenlappar för oss och en femtiolapp för Akilov på två sätt. Antingen får de papperslösa eller illegala en extremt enorm subventionering. Eller så är det vi andra som betalar ett hutlöst hemskt överpris.  Går jag till Folktandvården så kostar det över 800 kronor bara för att tandläkaren skall titta in i min mun, även om det är akut. Akilov och andra som gömmer sig undan utvisning betalar den där femtiolappen varje gång de får en akut undersökning, någon akut röntgenundersökning eller den eller de akuta lagningar som de har rätt till efter våra politikers beslut.

Samtidigt finns det fattigpensionärer som inte längre kan tugga maten av rädsla för att tänderna skall gå sönder eller lossna. Fattigpensionärer som har betalat skatt i hela sitt liv – till skillnad från den tärande terroristen. Om inte det är skamligt så är det inte mycket som är skamligt.

Den tärande terroristen Akilov har lyckats med att sätta ljuset på det vansinne som finns i migrationsöverenskommelsen. Den tärande terroristen jobbade ihop svarta pengar som fattigpensionären bara kan drömma om. Men den tärande terroristen kunde fixa tänderna akut nästan gratis. Om det är rättvisa så finns det ingen rättvisa i Sverige. Ett bevis på att man faktiskt ställer grupp mot grupp…

23 svar på “DEN TÄRANDE TERRORISTEN”

 1. Är det inte 8 år sedan en nästan enig riksdag,inte SD drev igenom denna absurda regel.Den lever fortfarande medans,de som uppehåller sig illegalt i landet växer med tusentals personer per år.

 2. Enligt den pk/vänster-ideologi som dominerar svensk politik och samhällsdebatt är utomvästliga invandrare i allmänhet, och muslimer i synnerhet, ALLTID offer. Det är oväsentligt varför de sökt sig till Sverige, om de vistas här legalt eller illegalt, om de begår brott, om de hyser extrema, antidemokratiska värderingar osv. På något sätt är det ändå alltid synd om dem, och det svenska majoritetssamhället har en moralisk skyldighet att hjälpa dem.

  Infödda svenskar som har det knapert, t.ex. så kallade fattigpensionärer, är det dock inte synd om. De har pk-vänstern glömt bort i sin iver att ta hand om alla förment ”utsatta” grupper i hela världen.

 3. Såvitt jag vet är Fredrik Reinfeldt fortfarande partimedlem hos moderaterna. Om det fanns minsta ryggrad i partiet skulle Reinfeldt omgående uteslutas. Att skada partiet kan inte vara förenligt med att vara medlem. Ingen kan ha skadat moderaterna mer. Eller Sverige för den delen.

 4. En liten fundering jag har är att det är fler än vi som är väldigt frågande inför den utveckling Sverige genomgått de senaste 10-15 åren som läser allt som skrivs på iotakt.se, och därför vänder jag mig direkt till er med frågan ”hur kan ni rättfärdiga detta med att den som bott, jobbat och betalat skatt här i landet hela livet inte har råd att besöka tandläkare, medan den som inte har gjort något av ovanstående får det i stort sett gratis?”

 5. Jag mår dåligt av att åter få läsa om absurda Sverige. Politikerna som beslutat om dessa regler borde åtalas för landsförräderi. Hur ska jag någonsin få tillbaka tron på politiker som sätter andra än den egna befolkningen främst? Varför tycker politiker, och andra, att skattemedel ska ösas över människor som inte har rätt att vara här?
  Min mamma, som jobbat vitt och betalat skatt sedan 12-årsåldern men tyvärr inte längre lever, halkade och slog hakan mot rollatorn. Tandprotesen gick sönder. Kostnad 14.000 kr som hon absolut inte hade pengar till. Men Folktandvården var god och ordnade med en avbetalningsplan åt min mamma som när det hände var närmare 90 år. Hon hann betala tillbaka allt innan hon avled, urförbannad på politikerna!

 6. Bör inte regering och riksdag se till medborgarnas bästa i första hand innan man lägger medborgarnas skattepengar på annat?
  Tror att de flesta tycker så men röstar för ngt annat för att man inte…….ja fan vet.

 7. Idiotvänstern har faktiskt rätt i sitt påstående ”Ingen människa är illegal”.
  Men nu är det bara så att det inte är någon som har påstått att MÄNNISKAN Akilov är illegal.
  Han är hur legal som helst . I Uzbekistan. Det är i Sverige han är illegal.

  På nästa Vänsterparti-kongress tänker jag närvara. Och om dom menar på att jag är ”obehörig” eftersom jag varken är politiker eller medlem i vänsterpartiet tänker jag svara ”Ingen människa är obehörig”.

  Jag är nu så pass gammal att jag minns en tid då ”antirasism” inte var synonymt med ”tycka synd om våldtäktsmän” och ”vänstern” inte var synonymt med ”infantila idioter” 🙁

 8. Och förresten…;
  Som av en slump var jag idag på den årliga kontrollbesiktningen hos min tandläkare.
  Jag hade glädjande nog inga hål – men undersökningen + lite borttagande av tandsten kostade 895 :- .
  Vissa betalar 895 kr och andra betalar 50 kr i landet där alla människor har lika värde…

 9. Terroristen sägs ha tjänat 85 000 kr svart för 6 veckors arbete. Om vi räknar högt, 200 kr/h x 8 h x 5 d x 6 v blir det 48 000 kr. Berätta för SÄPO att han i så fall fått 37 000 kr i ersättning för ngt annat också.

 10. Tvärr är vi degraderade till den skattebas vi är.. betala o håll käft rasistjävel. Vi ställer aldrig grupper mot varandra… Facts år 2002 befinner sig Sverige på 2a plats, 2016 är vi på 16 plats. År 2025 befinner vi oss på plats ….39 efter Estland, Lettland, Litauen osv. Vad är då detta.. Jo FN-s HUMAN DEVELEPOMENT INDEX… You do the math.. PS det handlar om sjukvård, välvärd osv….

  1. Bra att du lyfter FN:s Human Development Index, HDI. PK-journalisterna försöker ju dölja denna ytterst relevanta och återkommande undersökning, som visar att Sverige snart är sämst i Europa på välfärd!

 11. Ja, vad ska man säga.
  Jo, rösta på SD alla som har rösträtt!
  Kasta ut alla hycklande politiker och andra som
  i någon infantil verksamhet inte kan förstå vad
  som är realiteten i vårt samhälle när islam tar
  över, för det är bara islamister som kommer till
  Sverige. Och säger någon något annat så vet man
  inte längre vad sanning är i livet. Invandrarmängden
  i Sverige har nu uppnått 20% av landets befolkning.
  Vad tros om detta?
  Är själv pensionär med dåliga tänder, men plastic
  packing duger så länge. Egenvård i Sverige.
  Ralf

 12. Groteskerierna staplas på hög. Aset Akilov kom in i Schengen på ett polskt visum och skulle omgående ha förpassats dit med sin asylansökan. Dublinförordningen tillämpas godtyckligt eller inte inte alls av svenska myndigheter medan idiotier som förordning om energideklaration ska följas till punkt och pricka. Som vanligt ingen som ställs till svars.

 13. Det du tar upp här är av avgörande betydelse åtminstone för mig.

  Det gör att jag slipper ta del av den s.k. valpropagandan som vi står inför. Jag vet vad jag kommer att rösta på för jag har följt vad de olika partierna har verkat för i riksdagen de senaste åren.

  PK? Ointressant. Jag ser hur gamla och utsatta har fått det och hur nya ovälkomna parasiter välkomnas med bidrag och stöd. Tandvården är ett mycket starkt och viktigt tecken på detta.

  Som vårt land drivs nu så skulle vi blivit omyndigförklarade för inte alltför länge sedan. På den tiden då man ansåg att det viktigaste för varje vuxen var att ta ansvar för sig själv och sin avkomma. Nu har riket fått en ledning som inte förstår vad detta innebär.

 14. Den förstklassiga svenska tandvården som, enligt Alliansens migrationsöverenskommelse med MP, vuxna asylanter och vuxna illegala invandrare betalar 50 kronor för, och som svenska fattigpensionärer får betala fullt pris för, är en riktig invandringsmagnet. Enligt de nyliberala bilderbergarna Fredrik Reinfeldt och Annie Lööf, som hade ett invandringsfokus i Alliansen, var massinvandring till Sverige bra för Sverige. Svenska fattigpensionärer sket Reinfeldt/Lööf fullständigt i när de regerade, i så motto att fattigpensionärer fick betala högre skatt än de som jobbade.

  Det var uppenbarligen för att fixa tänderna för en billig penning i Sverige som Abdullah Kurdi med familj köpte och styrde en rank, överfull gummibåt med s.k. flyktingar från Turkiet till Grekland 2015. Vid denna överfart kapsejsade båten och bl.a. sonen Alan Kurdi omkom, vars död exploaterades skickligt av flyktinggeschäftet med adress nyttiga idioter. Bl.a. Löfven skanderade under parollen ”Refugees welcome” 6 september 2015, med känt flyktingkaos som följd.

  ”Familjen har släkt i Kanada och det rapporterades om att det var slutdestination för flykten. Men det visade sig vara felaktig information. Enligt uppgifter till amerikanska CNN var familjen i stället på väg till Sverige.”
  https://www.metro.se/artikel/uppgifter-3-%C3%A5rige-alan-och-hans-familj-var-p%C3%A5-v%C3%A4g-till-sverige-xr

  1. Se saker som de är i verkligheten!
   Reinfeldt ville slå ut den generella välfärden. Detta skulle han uppnå genom att en stor invandring och skrikande invandringsvänner skulle tvinga samhället att ge alla som finns inom landets gränser fri tillgång till all välfärd i Sverige.
   Lööf vill ha billig arbetskraft till bönder och småföretagare. Detta skall uppnås genom sänkta löner för vissa grupper. Men då får ju andra skattebetalare finansiera en allt större del av välfärden för de som arbetar med låga löner.
   Allt detta blir möjligt tack vare vår korkade blockpolitik och den avancerade kohandel som blockbytare använder till att tvinga fram dyra beslut.

 15. Allt snack om att vi inte skall ställa grupp mot grupp har vuxit fram för att ”våra beslutsfattare” inte skall granskas och kritiseras. Det är i många fall samma människor som i början av maj viftar med röda fanor och banderoller med texten ”klass mot klass”. Men vi vanliga skattebetalare skall inte tillåtas granska och kritisera hur våra skattepengar slösas bort. Då ställer vi grupp mot grupp och det lär vara stor skillnad mellan grupper och klasser!
  Risken är stor att välutbildade unga och medelålders svenskar lämnar landet, för att leva i något land där de själva får en rimlig del av den välfärd de betalar för. Vilka skall då betala den skatt som behövs för vår välfärd? Välfärden är ett långsiktigt åtagande från staten, inte ett ymnighetshorn som politiska broilers skall få leka med. Alternativet till att flytta utomlands är att låta välfärden övertas av privata lösningar. Men hur skall då våra fattigpensionärer få del av den välfärd de betalat skatt för under ett långt arbetsliv?
  Vanligt folk måste förstå att när grupp ställs mot grupp är det kritik mot våra beslutsfattare. När en politiker säger att någon ställer grupp mot grupp betyder det att den inte vill ta ansvar för de beslut den är ansvarig för. Därför är det viktigt att vi ställer grupp mot grupp i våra vardagsresonemang. När någon beslutsfattare försöker läxa upp någon genom att säga att denne ställe grupp mot grupp, ställ frågan: ”klarar du inte av att får negativ kritik?”.

 16. Om reglerna hade fungerat i EU, vilket de inte gör, så borde Rakhmat Akilov ha sökt asyl i Polen, vilket hen inte gjorde med Polens goda minne. De polska myndigheterna månar ju om sitt land, och skickar över ”utmaningarna” till Sverige och vårt lukrativa flyktinggeschäft. Hen ansökte om asyl i Sverige, och blev asylant här, enligt de slappa EU-reglerna.

  Som jag tolkar det så var Rakhmat Akilov de facto asylant när hen, enligt förundersökningens sammanställning över hens ekonomiska transaktioner, betalade 50 kronor till Folktandvården i Sundbyberg 2015. Illegal invandrare/”papperslös” blev hen definitivt när han fick ett lagakraftvunnet utvisningsbeslut över sig 2016.

  Papperslös är en förskönande PK-omskrivning av den juridiskt riktiga termen – illegal invandrare!

  Illegala invandrare/papperslösa åtnjuter enligt beslut av Femtekolonnen (=Alliansen + MP), omfattande välfärdsförmåner medan de håller sig gömda. Alla illegala sunnimuslimska invandrare inklusive terrorister, oberoende av tandstatus, har rätt till skattefinansierad sjuk- och tandvård till det facila priset av 50 kronor, om dessa kan motivera att vården inte kan anstå (dvs. akutfall). Dessutom är dessa vårdinrättningar enligt Femtekolonnens beslut belagda med munkavle och får inte informera om sina vårdsökande illegala invandrare, inklusive terrorister med molande tankvärk, till de rättsvårdande myndigheterna som är ålagda att verkställa utvisningsbesluten.

  Sjuklövern anser att det är viktigare att ge illegala sunnimuslimska invandrare, som gömmer sig undan rättsvårdande myndigheter, skattefinansierad tandvård för 50 kronor. Samma tandvård kan kosta ca 10000 – 20000 kronor för svenska fattigpensionärer.

  Man kan ju förstå varför PK-botarna och MSM undviker att använda termen illegal invandrare. Med användningen av ”papperslös” är det inte lika uppenbart att rättsstaten torpederas.

  Men det är vad den oikofobiska Sjuklövern ivrigt påhejat av MSM gör – torpederar rättsstaten!

  Så varför skulle den sunnimuslimske terroristen lämna Sverige, när Femtekolonnen är så mån om att hen ska få förstklassig sjuk- och tandvård nästan gratis, särskilt om hen gör rasistiska, mordiska förberedelser i Allahs namn mot otrogna på svensk botten?

  Att den sunnimuslimske terroristen höll sig undan utvisningsbeslutet som en illegal invandrare, är ett ansvar Femtekolonnen får ta på sig. Femtekolonnen vaskar hellre rättsstaten än utvisar illegala invandrare, vilket märktes 7/4-17 i Stockholm!

  I Femtekolonnen ingick också nymoderaten Ulf Kristersson. Tänk på det när ni röstar i valet 2018 och när ni ser hur våldtäkten på Moder Svea fortgår i oförminskad takt!

  https://www.1177.se/Stockholm/Regler-och-rattigheter/Vard-i-Sverige-om-man-ar-asylsokande/?ar=True

 17. Jotack- det lönar sig tydligen att vara, jag höll på att säga svin, men det är förolämpande mot svinen att kalla terroristen så, han är helt enkelt ett as. Att denna vidriga person( plus alla illegala ) fått subventionerad tandvård är på något sätt den yttersta droppen som gör mig rent rosenrasande. Själv fick jag nu i vintras laga en trasig tand, flera besök gjordes och det hela slutade på över 3900:-, detta fick jag betala helt ur egen ficka trots att jag pga en lång sjukskrivning har ytterst litet pengar att klara mig på-jag var tvungen att motvilligt sätta mig i skuld för att ens kunna betala min tandvärd! Men jag, som tidigare löntagare och skatteinbetalare till välfärden, jag ska nu skämmas för att jag räknas som ”tärande” och minsann betala fullt ut för tandvården medan de som inte med en enda krona bidragit till något i detta land, de ska få samma vård för femtio kronor!!! Jag mår illa- nå, detta som hände var det sista motståndet i mig som bröts, jag tvekar inte längre ett dugg på hur jag ska rösta i höst! Samtidigt , fast den utbildade delen av mig förstår att rättssamhället måste fungera, med kostsam rättegång etc, så säger den primitiva personen i mig att vi vet precis vad aset gjorde-hitta en riktigt fuktig, mörk cell utan fönster o släng in honom där och släng nyckeln!

 18. Utredningen av terrorattacken blottlägger många orimligheter. Ingen avvisning, inget förvar, nästan gratis tandvård, asyladvokat betalar svart, men det mest upprörande, SÄPO kunde inte stoppa terrorattacken. Nu får chefen befordran till rikspolischef. Allting finns dokumenterat för alla journalister att bara läsa. Använder SÄPO sina resurser enbart till att skydda Svenska medborgare?
  Riksdagspartier som inte lagstiftat om skärpta regler för terrormisstänkta har ansvar för att människor dödades. Däremot lagstiftar de om nästan gratis tandvård för alla illegala.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *