BLÅSKÄGGS BEGRUNDANDE 1

Mina damer och herrar. Kapten Blåskägg är tillbaka! En lördagskrönika från en av landets mest ilskna men pricksäkra tyckare. Kapten Blåskägg gör debut på ”I otakt” – totalt taktlös om du frågar någon som vill vara politiskt korrekt…

Löfven – det vandrande PISA-resultatet.

Gott folk. Det var ett tag sen jag skrev och det har varit ett medvetet val. Jag kände att det var dags att ta en paus från politiken för att inte sluta som en bitter gammal gubbe – även om bitterhet, enligt mina förebilder i bloggandets ädla konst, kan vara ett väl så gott bränsle som en flaska bärnstensfärgat.

Jag har fått en del frågor om jag har tappat mitt engagemang. Egentligen inte, men till slut orkar man inte se på när vi saboterar vårat land utan att bli tokförbannad och en smula bitter.

Vi har i dagarna kunnat se på bilder där polisen utsätts för stenkastning av en skrattande yngling och hans likasinnade. Vår spektakulärt inkompetente rikspolischef med en månadslön på 156 000 kronor brottas säkert med sina vanliga frågor. ”Vad har den här personen varit med om?”, ”Vilka omständigheter har den här killen växt upp under?”, ”Vad är det för trauma han bär med sig?”.

Själv brottas jag med helt andra frågor. Varför lever stenkastaren fortfarande? Fick polismannen eldavbrott i ”Sigen”? Eller har någon genuscertifierad grönsaksonanerande vänstermärla till polischef förbjudit polismannen att öppna eld? Vakna nu! Det är hög tid att ställa sig i våldstrappan och ta ett par kliv uppåt.

Hur kunde det blir såhär? Det behöver man inte vara någon atomforskare för att räkna ut. Vi har sedan tidigare 55 områden där polisen själva bedömer att de inte kan upprätthålla våldsmonopolet. Denna siffra ökar för varje år som går. Kopplat till detta så har vi under flera år haft en fullständigt okontrollerad massinvandring där en stor del av massinvandrarna har bestått av människor som anser att Koranen och Sharia står över svensk lag och svenska värderingar. Vi har dessutom ett migrationsverk som uppvisar alla tecken på ett totalt systemhaveri – så till den mildra grad att 40-åringar klassas som minderåriga och placeras med barn och sedan våldtar dem.

Vi har snorungar som tillåts trakassera befolkningen i förorterna genom att utöva de sämre delarna av sin religion som består av kvinnoförtryck, våld, förföljelse och hot mot oliktänkande och då är det inte Johanssons och Karlssons söner jag talar om. Vi har ett stort antal dödsskjutningar, mångdubbelt fler än i våra grannländer. Illegala vapen tillförs landet kontinuerligt och i stor omfattning. SÄPO har klargjort att det är delar av vår muslimska diaspora som är det största hotet mot Sverige och svenskarna, men media fortsätter att måla upp några fjuniga idiot-nassar som den största fienden mot Rikets säkerhet.

För att möta allt ovanstående har vi en sargad poliskår där en oroväckande stor andel har slutat, och där 3 av 4 poliser funderar på att sluta enligt en färsk undersökning. Denna poliskår har dessutom en ledning som uppvisar det absolut sämsta ledarskapet vi sett i modern tid. Polisen är för få till antalet och de saknar resurser eftersom Moder Svea är fullt upptagen med att vara hela världens socialkontor och vräka ut pengar på människor som ljuger om sin identitet, sin ålder, om avreseland och som inte uppfyller ett enda krav i FN:s Flyktingkonvention. Det tveksamt smickrande smeknamnet Absurdistan klär Moder Svea bättre och bättre.

Jag kan knappt i ord uttrycka hur skrämd, illa berörd och orolig för vår framtid jag blir när jag ser att det finns folk som vill lösa ovanstående problem med dialog, kaffe och bullar. Det finns absolut ingen annan lösning än en snabb och stenhård upptrappning i våldstrappan. Dessa individer, som uppenbart är ute efter att sabotera vårt samhälle, vår trygghet och våra värderingar ska mötas med omedelbart vapenvåld och inte någon vänsterflummig dialog.

Kastar de sten på polis? Skjut verkanseld.
Kastar de sten på brandkåren? Skjut verkanseld.
Kastar de sten på ambulans? Skjut verkanseld.

Finns det då lagrum för att skjuta verkanseld? Jag vill påstå att det i vissa fall gör det – i Polislagen 10§ och Brottsbalken 24 kap under förutsättning att en del kriterier är uppfyllda vilket skulle kunna vara att få stenar av dödlig storlek slängda mot sig eller mot en kollega. Möjligheten till vapenvåld skall utnyttjas i varje situation där lagrum finns. Signalvärdet i detta är ovärderligt, för ingen vill ha en kula knät.

Men vad är det som gör att ett brott mot räddningstjänsten kan ge 14-års fängelse i Australien medan man i Sverige straffas med en go-fika tillsammans med de poliser man har försökt stena? Sveriges behov av att tillföra Polisen non-lethal weapons ökar dramatiskt för varje dag som går.

Samhället håller på att kapitulera inför de individer som borde varit inlåsta eller utvisade för längesen. Vi förlorar mer och mer av kontrollen över ytan och den måste återtas nu. Inte nästa vecka, inte till hösten, utan nu. Vi har spenderat över 100 år på att skapa ett jämställt, sekulärt och tryggt samhälle och det ska fan inte raseras på några år på grund av okontrollerad invandring. Not on my watch!

Läs gärna citatet från den libanesiske minstern, formad av 20 års inbördeskrig i Westerholms krönika:

”Lyd ett råd. Glöm bort det där med rättssäkerhet i några år. Glöm bort det där med mänskliga rättigheter. Ni måste gå in i varje hus och börja uppifrån och ner, och rensa. Om ni vill vara snälla så internera dem på obestämd tid tills de begripit hur man uppför sig. Men har ni möjlighet så kasta ut dem, oavsett vilket öde som väntar dem. Det kommer bespara er eoner av tid och annat lidande. Tror ni oss inte är det ert problem snarare än ni kan ana.”

Låter det skrämmande? Låter det osvenskt? Ja, det gör det. Men vi är där när som helst.

Men vad gör då landets statsminister, Löfven, när samhället håller på att falla isär och medborgarnas säkerhet inte kan garanteras?

Löfven gör ingenting, absolut ingenting. Han går i sin handlingsförlamade företrädares fotspår och uppvisar noll ledarskap medan hans nation raseras till någonting vi trodde var omöjligt för bara 8-10 år sedan. Löfven är som en marionett. Någon annan drar i trådarna och själv är han fullständigt handlingsförlamad och helt oförmögen att ta in verkligheten. Det enda som fångar hans intresse är att komma över en plats i FN:s säkerhetsråd, och med tanke på vilken enastående rekryteringsbas han har i sin S/MP regering så blir jag en smula orolig för att Sverige återigen ska bli föremål för åtlöje. Det går inte att rycka någon från avbytarbänken hos IFK Bänkåsviken och sätta i Bayern Münchens startelva, det blir bara patetiskt.

Detta är bara ett av otaliga områden där samhällskontraktet är brutet av vår regering. Vården, infrastruktur,  vår egen energiproduktion, vår egen livsmedelsproduktion och inte minst försvaret är andra områden som är i olika stadier av förfall. Vi nås just nu av flertalet rapporter om sabotage mot samhällsviktiga TV- och kommunikationsmaster. Fundera gärna en stund på hur vi skulle klara av ett sabotage mot våra säg 50 viktigaste master och/eller 10 viktigaste broar plus ett/eller ett par kärnkraftverk. Moder Svea har ingen hemförsäkring eftersom Löfven och Reinfeldt inte har betalt premien. Vi är alla utförsäkrade av de som vi har valt…

Kapten Blåskägg

29 svar på “BLÅSKÄGGS BEGRUNDANDE 1”

 1. Varför ta upp stenkastande antirasister från 2012 i ett dagsfärskt blogginlägg?
  Och skjuta verkanseld mot demonstranter? Vilka dumheter! Däremot skall givetvis polisinsats kunnas sättas in så att mobb skingras när demonstrationer gått överstyr. Användande av ”non-lethal-weapons” kan jag också se att det kan finnas behov av. Men att skjuta på demonstranter med vanliga tjänstevapen? Nej där passeras en gräns för vad som anstår en demokrati

    1. S Å demokrati för dig består av de ynka 10 minuter det tar att lägga en valsedel i ett kuvert vart 4:e år? Och alltdärimellan? Den s.k värdegrunden som ytterst är något som etablissemanget utformat utifrån sina egna ideologiska preferenser accepterar inget avvikande. Du kan uteslutas ur fackföreningar, bli av med jobb, få hus och hem vandaliserat och ändå är det du som är boven i dramat och kan hånas från ledarsidorna i vår ”fria” media. Kom ihåg att det var inte genom fria val som regimen i DDR tvingades bort från makten och synen på demokrati kan sammanfattas i vänsterns slagord när folk röstar fel och därmed blir ett demokratiskt problem ”dead assholes can’t vote” Men du har rätt i att man inte borde skjuta verkanseld. Polisen borde skjuta för att döda när någon kastar sten, skjuter med fyrverkerier och grön laser mot dig. Du har rätt att försvara dig enligt nödvärnlagen men jag förmodar att du istället skulle knyta handen i fickan och sedan inget mer. Vi får den regering vi förtjänar.

   1. Vilken härligt uppfriskande krönika. Kan bara instämma! Nog är nog nu.

    För övrigt så har vi ingen demokrati längre, det kan väl ingen numera ha undgått, i och med DÖ-avtalet, som fortfarande tycks gälla.

    Sverige har väl numera lite drag av flera styrelseskick,: både Demokratur, Mediokrati, samt Obstruktokrati:
    http://psyklopedin.org/wiki/Politik

    The state within the state.

  1. Var bor du någonstans och läste du samma inlägg som jag? Antirasister ? Demonstranter ? Skämtar du ? Du vet väl att i flera av våra kulturberikade förorter har man satt i system att ringa in falska larm och när räddnibgstjänsten åker ut på falsklarmet kastar de sten på dem som åkt ut för att hjälpa och medans de ambulanspersonalen skyddar sig från stenregnet så är det någon någon annanstans som inte får den hjälp han behöver. Hårt med verkanseld kanske men någonstans måste foten sättas ner och det skulle gjorts för länge sedan.

 2. Helt otroligt bra
  och med humor etc. kan man ännu tydligare förklara ”läget” . . .
  Uppskattas….

  Nu krävs politiker och myndighetspersoner, chefer etc. som till hör grupp ett.
  Absolut inga ”trainees” eller ”kvarsittare” eller ”inkvoterade” eller ”släktingar” . . .
  finns gott om sådana också . . .
  MEN man måste knäcka några ägg för att laga en omelett . .
  eller vara realist/verklighetsnära inte PK även om det ”känns bra”…..
  GSP-principen fungerar bra .. … men bara ett tag….

 3. Äntligen, vad jag har väntat! Exakt min filosofi! Dags att ersätta genusflummet med verkanseld. Vi är ganska många nu i det här landet som snart tar näven ur byxeficken! Bra krönika, smäll rätt i nyllet!

 4. Visst!
  Men du är ju militär.
  Vad gör du själv och dina kolleger?
  Sätt igång.
  Vem kan hindra er?
  Lika för lika var det ju!
  Jag ställer gärna upp.
  Visserligen för tillfället klassad som vapenvägrare men jag återkommer gärna som fänrik om ni behöver mig…

 5. GW 2012:
  Lättare att plocka pinnar genom att låta hundratusentals nyktra förare lämna utandningsprov än att finka vanliga busar.
  Lättare att omhänderta en vanskött hamster än att utreda en våldtäkt. Och så vidare, och så vidare med kursen stadigt bort från det som riktigt polis­arbete handlar om. 

  GW 2008: 
  För en gångs skull är det så enkelt att allt blir sämre och sämre hela tiden och inom några år kommer vi att befinna oss i det läge då polisen här i landet överhuvudtaget inte klarar upp några brott som anmäls av de vanliga medborgare som man förväntas skydda. Detta med undantag för deras insatser mot enklare trafikbrott och liknande där man ägnar sig åt att ”plocka pinnar” för att ge sken av att man ändå gör något. Kolla tusen bilförare, (nu båtfolket*) hitta en som tagit en pilsner för mycket till lunch. Och kampen mot brottsligheten går vidare. -Må Gud bevara landet.
  (*alltom02promillepasjon.se not)

 6. Nödvändigt klarspråk!

  Löfvén o Batra lär inte kunna bidra till någon förbättring!

  Bara förbittring…

 7. Grymt skrivet! Jag håller med dig fullt ut. Dom här krypen som kommer hit av helt andra avsikter än fly från krig ska ut och det är NU! Jag kan inte heller förstå hur myndigheterna blundar för det som pågår? Trots att polisen säger rakt ut att vi inte klarar av att hålla gator o torg trygga längre, vem ska då städa upp! Militären eller??
  Mulle

 8. Håller fullständigt med!

  Vill också tillägga att vi ska slänga ut alla som nästlat sig in på falska premisser som t.ex. att de ljugit om sin ålder, saknat identitetshandlingar o.s.v.

  Dessa ska dessutom återbetala vad de kostat. Genom tvångsarbete om så är nödvändigt. Sen ska de slängas ut ur landet.

 9. ” Vi är alla utförsäkrade av de som vi har valt…”

  Nej!!!

  Det finns faktiskt de av oss som under mer eller mindre lång tid har arbetat aktivt för att förhindra vanvettet och förfallet. Fram till nyligen har vi blivit bemötta endast med en helt makalös hatkampanj.

  Alliansen stod väldigt tydligt upp för extrem massinvandring och mångkultur från när den bildades. Det vi ser nu är en helt självklar och totalt förutsägbar effekt av att de gjorde exakt vad de lovade. Alla som på något sätt gav sitt stöd till Reinfeldt bör klä sig i säck och aska och sen ägna resten av livet åt att på sina bara knän be om ursäkt till de yngre svenskar vars framtid de har stulit.

  Vidare vore en öppen, ren och rak ursäkt till SD mycket klädsam. Att folk röstade på Reinfeldt efter att han innan valet 2010 hade gett publikt stöd för grovt våld mot SD politiker är inget annat än ett moraliskt totalhaveri. Be om ursäkt!

 10. Vi är utförsäkrade av de som vi valt att styra och förvalta det som tidigare generationer byggt upp,och fortfarande röstar 50% på de partier som var/är statsbärande.

 11. Det är betydligt värre när svenska domstolar inte utvisar grovt kriminella, eller när man ändrar praxis och ger ensamkommande straffrihet när man utbetalar efterlevande ersättning.Inte ens godemännen riskerar någon påföljd.
  För No-Go zoner:
  Magnus Ernströms skildring i ny bok av den första svenska Bosnienbataljonen BA01,med chef överste Henricsson.
  BA01 kallades ”Shootbat” av övriga FN förband. En liknande sammansättning skulle få fria händer att lösa upp alla No-Go zoner i Sverige.

 12. Den bästa läsningen på 10 år! Tack och lov för att det fortfarande finns tänkande människor kvar i Sverige.

 13. Hej.

  En syrlig karamell.

  Det är inte bara politiker som bör tänka i årtionden och generationer när de fattar vis(s)a beslut; vi väljare har samma ansvar. Nu, när den mångkultur man röstat fram inte längre nöjer sig med att vara exotisk mat, mörkhyad städerska och spännande danser kräver den med belånad villa och sommarstuga svenske väljaren helt plötsligt ändring – exemplen är många, nu senast i Saltsjö-Boo.

  Vi fattiga svenskar, som levt våra liv i samma områden som kulturberikats sedan tidigt nittiotal, och blivit kallade allt möjligt som tack för våra varningar, ser smått oförstående på.

  Att tro att svensken själv skulle lösa de problem han skaffat sig, tja ett folk som inte ens kan få ihop några grannar, arbets- eller lagkamrater och släktingar och letat rätt på dotterns våldtäktsmän, eller sonens rånare, och leverera rättvisa, lär inte göra annat än lägga sig på rygg och hoppas att det snart är över.

  Den auktoritära autokraten uppstår inte spontant, och kan endast verka genom sina trogna. Varken en ledare eller ett följe finns i Sverige: blott önskan att ’nånannan’ skall fixa det man röstat fram.

  Bitter? Inte jag, inte nu längre, inte sedan Bildt var statsminister. Milt förakt möjligen, och en närmast allom förtärande sorg att få uppleva mitt lans och mitt folks död.

  Judarna hade sitt ’Nästa år i Jerusalem’, men vad skall svenskarna i diasporan samlas kring?

  Det är försent för allt utom de dåliga metoderna, och vem i Sverige skulle vilja förorda sådant, eller utföra massavrättningarna och deportationerna, samt övervaka lägren?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 14. Kapten Blåskägg.
  Mycket bra inlägg, välkommen tillbaka och gärna återkom med fler bloggar. Jag kan bara hoppas att fler, många fler tycker som du och framförallt inte röstar på de partier och dess företrädare som ställt det i vårt land. Jag mår illa av ordet ”utmaning” som används flitigt av korrekta ryggradslösa politiker som blundar för de skapade problemen och hoppas att allt snart blir bra. ”Naiv” kommer vi få höra mera av när dessamma skall förklara sig när det helt gått åt fanders.

 15. Lysande prosa! Instämmer helt och fullt i beskrivningen och famlar instinktivt efter säkerhetsbältet. Vi bör nog spänna fast oss hårt, för det är mycket turbulens att vänta.

 16. Tack för att du har satt ord till vad många av oss tänker. Som en som har varit i FN-tjänst mer än gång och var oerhört stolt över den Svenska flaggan på min uniform kan jag inte för mitt liv förstå fegheten , flatheten som råder nu. Vi hade våra kpistar vid sängen ifall det blev kritiskt. Nu bjuder man på kaffe till de som hatar dig och gör allt för att skada dig. Jag har förstått att samhällskontraktet är brutet, ni som sitter i regeringen; inbilla er inte att jag kommer försvara er och låta er komma undan ert ansvar. Ni får klara er själva, i en annan tid och plats hade jag tagit mitt ansvar men i dag har jag ingen skyldighet att försvara de som förstörde allt som jag älskade och respekterade.

 17. Låt försvarsmakten understödja polisen med trupp för att verkställa utvisningar.

  Infiltrera ”no-go”-zonerna med prickskyttar som abrupt sätter kulor i benen på de våldsverkare som försöker krossa polismännens skallar.

  Det här börjar likna krig. Det är inte Kling och Klang kapabla att hantera.

  Men väl Kalle Kula och Gurra Granat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *